Szaliki Juventusu
- Trunxik
- Juventino
Tak blakowski a wtedy sie obudzisz i skonczysz mi sprzatac pokojbblackk pisze::lol:Trunxik pisze:54. neotrance (tytul przelewu: "Szalik Juve- Nick z forum" hehehe)
Wpłacajcie kase na szaliki (min. 50 osoób), to Trunxisko przeniesie mi moja złotówkę w zębach
Zresztą mam przeczucie, że szaliki wyjdą wsiurskie

ty jestes wsiursko wsiurski a szaliki beda spoko

- dawidm
- Juventino
a mam pytanie, nie wiesz może czy niektóre elementy (typu herb np) będą haftowane? Bo niektóre szaliki z tej strony mają wyszywane elementy, a niektóre nie... 
No i te szaliki z szaliki.com powychodziły fajnie całkiem :-D
EDIT : Dobra już widze :] Szaliki tkane są od 250 sztuk dopiero
No nic, zobaczymy jak wyjdą nasze 
EDIT : Dobra już widze :] Szaliki tkane są od 250 sztuk dopiero

- Trunxik
- Juventino
tkane szaliki nie sa haftowane... sa po prostu jednostronne i dupnedawidm pisze:a mam pytanie, nie wiesz może czy niektóre elementy (typu herb np) będą haftowane? Bo niektóre szaliki z tej strony mają wyszywane elementy, a niektóre nie...
EDIT : Dobra już widze :] Szaliki tkane są od 250 sztuk dopieroNo nic, zobaczymy jak wyjdą nasze

haft maja tylko pasiak iz tego co widzialem
A TY DYZIU SIE NIE CIESZ TYLKO PLAC MI ZA SZALIK ZBUJU

taaa zeby mi chociaz naliczalo te procenty

----------------------------
LUDZIE BŁAAAAAAAAAGAM PRZESTANCIE MI WYSYLAC PW PYTAJAC SIE CZY PRZYSZLA KASA ALBO ZEBYM WAM PISAL CZY PRZYSZLA. Spokojnie nie ukradne jej -_- jak tylko dostane to uaktualnie 1 strone tematu z lista !! :doh:

- bblackk
- Juventino
Dionizos pisze:Trunx przetrzymaj ten hajs na koncie z miesiac, to z odsetek postawisz nam kilka browarow
Jak ostatnio Dyziowi się naliczły procenty, to nie mógł do domu sam wrócić :lol:Trunxik pisze:taaa zeby mi chociaz naliczalo te procenty
Trunxfrędzel jak zwykle miga się od odpowiedzialności... piszcie mu te privy, niech się nie obija, tylko pilnuje waszych ciężko zarobionych pieniędzyTrunxik pisze:LUDZIE BŁAAAAAAAAAGAM PRZESTANCIE MI WYSYLAC PW PYTAJAC SIE CZY PRZYSZLA KASA ALBO ZEBYM WAM PISAL CZY PRZYSZLA.

Tylko nieuczciwie sprzeniewierzysz na własne przyjemnościTrunxik pisze:Spokojnie nie ukradne jej -_-

- neotrance
- Juventino
Trunxik, musiałes? :lol:bblackk pisze::lol:Trunxik pisze:54. neotrance (tytul przelewu: "Szalik Juve- Nick z forum" hehehe)
A czemu nie napisałeś jak to było:P

Nie śmiej sie beblok:P Ciekaw jestem czy Twoja mama wie co to jest 'nick z forum'? 8)na gg neotrance pisze:tylko sie nie smiej jak zobaczy tytul wplaty: 'szlik Juve - nick z forum <rotfl> ale tam gdzie jest ciąg dalszy tytułu jest juz dobrze: " szalik Juve - neotrance" ;d niestety moja mama nie pokapowała sie co to jest 'nick z forum' i ze tam wlasnie miała wpisac 'neotrance'
- Trunxik
- Juventino
hehehehe oj no bo smiesznie to wyglada
na stronie mi sie wyswietlilo tylko: "szaliki juve - nick z forum szali..." 
Uwaga ! Posunelo sie na przod wszystko ! wyslalem juz zaliczke. Gosc ma zrobic jedna sztuke, zrobic skana i mi wyslac. Oczywiscie pokaze Wam go wtedy
nie pytajcie sie kiedy to bedzie bo nie wiem jeszcze ;]

Uwaga ! Posunelo sie na przod wszystko ! wyslalem juz zaliczke. Gosc ma zrobic jedna sztuke, zrobic skana i mi wyslac. Oczywiscie pokaze Wam go wtedy

- bblackk
- Juventino
Dobra dobra... winny się tłumaczy 8) I tak Ci nikt nie uwierzyna gg neotrance pisze:tylko sie nie smiej jak zobaczy tytul wplaty: 'szlik Juve - nick z forum <rotfl> ale tam gdzie jest ciąg dalszy tytułu jest juz dobrze: " szalik Juve - neotrance" ;d niestety moja mama nie pokapowała sie co to jest 'nick z forum' i ze tam wlasnie miała wpisac 'neotrance'

:o :shock: Odrazu wiedziałem, że zwierzęca (małpia), częśc Truxcyca weźmie górę i będzie dążył do takich sprośności.Trunxik pisze:Oczywiscie pokaze Wam go wtedy
Pffff....

- prawdziwy_stachu
- Juventino
ja równiez byłem dzisiaj na poczcie i wpłaciłem kaskę... Oby pręęęędko doszła do Ciebie 

<<...A real gentlemen never leaves his Old Lady...>>