Wszystko o Interze
- zbysioJuve
- Juventino
Inter traci pierwszą bramkę w sezonie już w 3 minucie meczu z Palermo. Vidić nadal pod formą, katastrofalny błąd z jego strony przy tej bramce.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Inter dostaje u siebie 1-2 z Cagliari po 30 minutach gry. Lewy wahadłowy - Nagatomo - zszedł z boiska z czerwoną kartką, a na Stadio Giuseppe Meazza spełnia się mokry sen Zdenka Zemana.
- booyak
- Juventino
Już 1-3 dla Cagliari. Warto odnotować że drugą i trzecią bramkę strzela Albin EkdalMehehehe pisze:Inter dostaje u siebie 1-2 z Cagliari po 30 minutach gry. Lewy wahadłowy - Nagatomo - zszedł z boiska z czerwoną kartką, a na Stadio Giuseppe Meazza spełnia się mokry sen Zdenka Zemana.

★ ★ ★
- PlanetJuve
- Juventino
Co za piękne popołudnie
Sielanka na San Siro 
PS: Ekdal jest już pełnoprawnym zawodnikiem Cagliarii.
"Drugi Ibra" :roll:

PS: Ekdal jest już pełnoprawnym zawodnikiem Cagliarii.
"Drugi Ibra" :roll:
Ostatnio zmieniony 28 września 2014, 15:48 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Pamiętam jakie śmiechy były w gorszej części Mediolanu gdy Juventus kupił Ekdala 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- SKAr7
- Juventino
:shock:annihilator1988 pisze:Pamiętam jakie śmiechy były w gorszej części Mediolanu gdy Juventus kupił Ekdala
Kiedy? Przecież on do nas przychodził do juniorków, więc nikt nie wiedział co to za czort, a jak go odkupowaliśmy z współwłasności to też to nie były duże pieniądze.

Współwłasność z Caligari za 1,5miliona w 2011, w 2012 rozwiązana na korzyść wyspiarzy za 1,2 miliona.Robaku pisze:Czy Ekdal jest nadal nasz?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Vidić znowu karnego zrobił?
Mazzarri dostał czas, dostał niezłą kadrę, a teraz mu się należy kop w zadek od Pana Gangnam Style, bo ta ekipa w ogóle nie robi żadnych postępów. 2 zwycięstwa z ogórkami u siebie, 2 remisy z średniakami na wyjazdach, a teraz domowa kompromitacja z Zemanlandią.
Stramie lepiej idzie w Udinese, chociaż grał już z Juve i Napoli

Mazzarri dostał czas, dostał niezłą kadrę, a teraz mu się należy kop w zadek od Pana Gangnam Style, bo ta ekipa w ogóle nie robi żadnych postępów. 2 zwycięstwa z ogórkami u siebie, 2 remisy z średniakami na wyjazdach, a teraz domowa kompromitacja z Zemanlandią.
Stramie lepiej idzie w Udinese, chociaż grał już z Juve i Napoli

- Vimes
- Juventino
Przed meczem czytałem wypowiedź Zemana, w której mówił, że jego drużynie bardziej pasuje gra przeciwko trzyosobowemu blokowi defensywnemu, bo jego napastnicy mają wtedy więcej miejsca. Wydawało mi się to tylko takim czczym gadaniem, ale jak widać coś w tym może być. Pomimo jego wielu negatywnych wypowiedzi na temat Juventusu to lubię jak Zeman prowadzi jakiś zespół w Serie A, bo dzięki niemu jest weselej.
- Piti
- Juventino
Ej..nie ma to jak wrocic do domu, zobaczyc na livesporcie wyniki a tam 4:1 dla Cagliari i to na Meazza :rotfl: dobrze ze nie stawialem u buka tego meczu bo bylem niemalze pewny ze Inter wygra te 1,2:0 z tym zemańskim tworem 

- wagner
- Juventino
Dwie pierwsze bramki :shock: Przy pierwszej przekląłem, milczałem, a po drugim golu dodałem jeszcze do tego duże oczy. Pięknie.Vimes pisze:Najpierw sny o potędze po meczu z Sassuolo, a potem 1:4 z Cagliari i 0:3 z Fiorentiną.
- kacopys
- Juventino
Po wczorajszym meczu mam dość oglądania Evry na wahadle, ale to co odstawia Vidić w Interze to poziom niedościgniony. Wiecznie spóźniony i źle ustawiony, a jak nie pauzuje za kartki to pewniak do gry w pierwszej 11.
Mazzari to jest dopiero beton. :lol:
Mazzari to jest dopiero beton. :lol: