Wszystko o Interze
- Dybala 4ever
- Juventino
Bullshit Kolumbijczyk został zgłoszony do LE klikbendzamin pisze: PS. Campagnaro i Guarin nie zostali zgłoszeni do LE, więc są na wylocie. O ile Argentyńczyk gdzieś pewnie znajdzie sobie miejsce, o tyle żądania władz Interu za Kolumbijczyka wydają się dość wygórowane i może być z tym ciężko.
Ale Campagnaro faktycznie brakuje.
- bendzamin
- Redaktor
Z tego co czytałem parę dni temu, to początek poprzedniego sezonu miał niezły, potem doznał jakiejś kontuzji i po niej grał już padakę. Chłop ma już 34 lata, za rok kończy mu się kontrakt, więc jeśli to co czytałem o poziomie jego gry jest prawdą, trudno im się dziwić.Ouh_yeah pisze:Dlaczego Campagnaro jest na wylocie? Przecież to dobry kumpel Mazzarriego, grał dobrze. Inter nagle ma taki dobrobyt obrońców?
Przeczytałem o Guarinie na którejś z polskich stron sympatyków Interu, widocznie jeszcze przed tym, jak zapadła oficjalna decyzja.Elo Vidal:) pisze:Bullshit Kolumbijczyk został zgłoszony do LE klik
- orzeu
- Interista
na początku grał świetnie. Po kontuzji słabo. Przejdzie gdzieś do Genoi za 1-2 mln euro, a tyle Interowi brakuje do Rolando. Nie muszę dodawać, że obecny Campagnaro < Rolando.Ouh_yeah pisze:Dlaczego Campagnaro jest na wylocie? Przecież to dobry kumpel Mazzarriego, grał dobrze. Inter nagle ma taki dobrobyt obrońców?
No i przyszedł Vidić, wrócił Jesus i się tłoczno zrobi jak dojdzie do tego Rolando.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Jak zobaczyłem na livesports,ze Sassuolo ma czerwoną to od razu pomyślałem o Domenico no i oczywiście on, krewki chłopak. W Sassuolo ogłady nie nabierze, a tego mu najbardziej brakuje, bo co z tego,że często gra dobrze, jak przez głupotę osłabi zespół na kolejne 3 kolejki pewnie;/
- Skibil
- Redaktor
- bendzamin
- Redaktor
Niestety, nie jest to pierwsza tego typu akcja Berardiego, który w minionym sezonie też kogoś uderzył na czerwoną kartkę (bodajże Molinaro), a przegapił początek zeszłorocznych rozgrywek, bo pauzował za czerwo, które zobaczył jeszcze w Serie B. Ponadto olał jedno powołanie do kadry U-19, za co był przez pewien czas karnie pomijany przy powołaniach. Nogi to nie wszystko, a w głowie na razie pstro :naughty:
Gdyby ktoś chciał zobaczyć oprócz tego czerwa także gole z meczu, tu jest komplet linków do gfy. Wiadomo, że po jednym meczu, i to z tak rozsypanym rywalem, ciężko wyciągać daleko idące wnioski, ale Icardi i Kovacić ładnie śmigali.
Gdyby ktoś chciał zobaczyć oprócz tego czerwa także gole z meczu, tu jest komplet linków do gfy. Wiadomo, że po jednym meczu, i to z tak rozsypanym rywalem, ciężko wyciągać daleko idące wnioski, ale Icardi i Kovacić ładnie śmigali.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
7-0 to deja vu z poprzedniego sezonu:)
Berardi w Sassuolo się nie ogarnie, albo trafi do Juve i zostanie sprowadzony na ziemie i poprawi się pod względem zachowania, chociaż z drugiej strony jak popatrzy na Chielliniego:D
Cassano,Ballo? Mi Berardi przypomina kogoś innego mianowicie Tottiego, na razie taki sam cham z niego jak z Francesco:)Jeżeli dorówna mu pod względem sportowym oczywiście:)
Berardi w Sassuolo się nie ogarnie, albo trafi do Juve i zostanie sprowadzony na ziemie i poprawi się pod względem zachowania, chociaż z drugiej strony jak popatrzy na Chielliniego:D
Cassano,Ballo? Mi Berardi przypomina kogoś innego mianowicie Tottiego, na razie taki sam cham z niego jak z Francesco:)Jeżeli dorówna mu pod względem sportowym oczywiście:)