Mercato (Lato 2015)
- Domino_JUVE_!
- Juventino
Dobrze,że chociaż on się cieszy z tego transferu :lol:mrozzi pisze:
Ponoć jest szczęśliwy.

- Alfa i Omega
- Juventino
To ironia?Loczeno pisze:Arbeloa już go pożegnał na twitterze. Za kilka godzin pewnie pójdzie oficjalna informacja. Gratuluję zakupuPrzydałby się osobny temat dla tego pana.

Jak to w ogóle z tą klauzulą? Według plotek Marotta naciskał, by decydujące w tej kwestii było zdanie piłkarza - jeśli nie chce, nie odejdzie. Acz to jeszcze za - ech - kadencji Antonio było, także dobre kilka dni temu.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Oby coś postrzelał, ale z ławki będzie mu ciężko, tym bardziej,ze wcale nie jest powiedziane,ze nie przyjdzie jeszcze ktoś do ataku. Trochę strata kasy;/
A może jednak wypali, kto wie.
A może jednak wypali, kto wie.
- Hypeman
- Juventino
Na rm.pl pełno ciołków którzy zwyczajnie przez dobrobyt nie szanują swoich piłkarzy - pamiętaj zjazdy po Di Marii.Alfa i Omega pisze:To ironia?Wśród kibiców Realu Morata nie cieszy się najlepszą opinią o ile się nie mylę.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mam nadzieję, że będziemy mieli z niego pociechę a opiniami kibiców Realu nie zamierzam brać do siebie...oni już dawno stracili kontakt z rzeczywistością...
Witaj w Juve Alvaro, wiedz o tym, że to najwspanialszy klub na świecie i nie wypalić takiej nadziei jak Ty nie wypada...
Witaj w Juve Alvaro, wiedz o tym, że to najwspanialszy klub na świecie i nie wypalić takiej nadziei jak Ty nie wypada...

- sebatiaen
- Juventino
W sumie ta formacja 4-3-1-2 super, Conte chciał wiele zmienić, gre skrzydłami ustawić ale to 4-3-1-2 pasuje bardziej.
Jeżeli kupimy tych co mamy kupić i do tego na przykład Pastore to bajka tylko ten Allegri:( przecież to przeciętniak:(, Milan grał szybką widowiskową piłke przed pierwsze 2 lata jego kadencji a Juve jeżeli udadzą się te transfery będzie miał lepszy zespół od tamtego Milanu, wygląda to dobrze, troche świeżości no ale kurcze no Allegri budzi w moich odczuciach sporo kontrowersji:(żeby on tego nie spieprzył na całego...
Jeżeli kupimy tych co mamy kupić i do tego na przykład Pastore to bajka tylko ten Allegri:( przecież to przeciętniak:(, Milan grał szybką widowiskową piłke przed pierwsze 2 lata jego kadencji a Juve jeżeli udadzą się te transfery będzie miał lepszy zespół od tamtego Milanu, wygląda to dobrze, troche świeżości no ale kurcze no Allegri budzi w moich odczuciach sporo kontrowersji:(żeby on tego nie spieprzył na całego...

- Ein
- Juventino
Jestem w rozsypce. Bardzo podobają mi się te transfery, które szykuje klub, jednak sam Max na stanowisku ...
Tak czy siak Morata w Juve. Trzeba czekać na nową kartę w Fifa World
Mimo wsio, jako, że przeżyłem Serie B i inne cuda tego klubu od lat 90 to przeżyję to więc liczę, że po sezonie mamy dobry, młody skład. Kto ma zostać ten zostanie i może 1/8 LM
ze Scudetto ?
Tak czy siak Morata w Juve. Trzeba czekać na nową kartę w Fifa World

Mimo wsio, jako, że przeżyłem Serie B i inne cuda tego klubu od lat 90 to przeżyję to więc liczę, że po sezonie mamy dobry, młody skład. Kto ma zostać ten zostanie i może 1/8 LM

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- albertcamus
- Juventino
Serio? Naprawdę? Płaczecie nad transferem Moraty? MORATY?! Czy Wy wiecie kto to w ogóle jest? To jest zawodnik, który zostanie królem strzelców Serie A 2014/2015 i wprowadzi nas do finału Ligi Mistrzów 2015.
- Arbuzini
- Juventino
Dajmy może najpierw temu Moracie szansę? W Realu co prawda nie pokazał wielkiej piłki, ale na boba - on ma dopiero 22 lata. Wielu, jak nie większość, nawet topowych dziś piłkarzy piłkarzy, dopiero w tym wieku wchodzi w decydujący okres kariery. W klubie miał całkiem niezłe statystyki strzeleckie, a w reprezentacji U21 gniótł rywali aż miło. Jeśli chodzi o poważny start w dorosłą piłkę to te osiągnięcia wcale nie muszą mieć przeniesienia, ale zobaczmy przynajmniej jak wypadnie w rywalizacji z Llorente i Tevezem, a nie hejtujmy go z góry. Lukaku widziałby mi się zdecydowanie bardziej, ale nie można odmówić młodemu Hiszpanowi tego, że jest interesującym zawodnikiem.
Po tych wszystkich niepowodzeniach ze skrzydłowymi najbardziej żal mi tego, że Berardi w tym sezonie jednak nie zagra w naszym klubie. Tym bardziej, że po przyjściu Allegriego wymagania względem klubu nie są już tak wysokie jak za kadencji Conte więc można by z nim zaryzykować. Myślę, że w 4312 tercet ofensywny z Berardim na boisku też miałby sens. Trzymam za niego oraz Ruganiego i Lealiego kciuki. Oni powinni być naszą przyszłością.
Na razie nie wygląda na to żeby nasze ruchy transferowe zmieniły się jakoś dramatycznie po dymisji Conte więc czekam czym nas ostatecznie uraczą. Pozyskanie Comana i Moraty oceniam raczej pozytywnie. Pyrejra do mnie nie trafiał i dalej nie trafia więc mam nadzieję, że do nas ostatecznie nie trafi, ale na wypożyczenie też nie mam zamiaru psioczyć. Najważniejsze żeby lewa obrona i formacja ofensywna (szczególnie przy tej ilości sprzedaży) wyglądały sensownie. Jeśli chodzi o tzw. "czystki" to póki co nie mam zamiaru narzekać na pracę Marotty.
Po tych wszystkich niepowodzeniach ze skrzydłowymi najbardziej żal mi tego, że Berardi w tym sezonie jednak nie zagra w naszym klubie. Tym bardziej, że po przyjściu Allegriego wymagania względem klubu nie są już tak wysokie jak za kadencji Conte więc można by z nim zaryzykować. Myślę, że w 4312 tercet ofensywny z Berardim na boisku też miałby sens. Trzymam za niego oraz Ruganiego i Lealiego kciuki. Oni powinni być naszą przyszłością.
Na razie nie wygląda na to żeby nasze ruchy transferowe zmieniły się jakoś dramatycznie po dymisji Conte więc czekam czym nas ostatecznie uraczą. Pozyskanie Comana i Moraty oceniam raczej pozytywnie. Pyrejra do mnie nie trafiał i dalej nie trafia więc mam nadzieję, że do nas ostatecznie nie trafi, ale na wypożyczenie też nie mam zamiaru psioczyć. Najważniejsze żeby lewa obrona i formacja ofensywna (szczególnie przy tej ilości sprzedaży) wyglądały sensownie. Jeśli chodzi o tzw. "czystki" to póki co nie mam zamiaru narzekać na pracę Marotty.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Wykup Pereyry został uzgodniony. To wypożyczenie z ustaloną ceną jest niczym innym, jak tylko rozłożeniem spłaty na dłuższy okres czasu. Chłopak jest od dwóch sezonów podstawowym zawodnikiem, nikt by go nie oddał na zwykłe wypożyczenie bez żadnych zobowiązań.
Zgadzam się z tym co napisał pumi odnośnie jego zalet. Żaden element gry specjalnie go nie wyróżnia, ale też potrafi wszystko na przyzwoitym poziomie. Wszechstronność.
Gość ma kosztować niewiele więcej niż połówka Asy, więc nie ma co narzekać, choć ja ciągle nie odżałowałem tego Nainggolana.
Zgadzam się z tym co napisał pumi odnośnie jego zalet. Żaden element gry specjalnie go nie wyróżnia, ale też potrafi wszystko na przyzwoitym poziomie. Wszechstronność.
Gość ma kosztować niewiele więcej niż połówka Asy, więc nie ma co narzekać, choć ja ciągle nie odżałowałem tego Nainggolana.
- Robaku
- Juventino
Alvaro bedzie zaprezentowany o 15.00.
CHodzą ploty, że jeszcze powalczymy o kogos z dwojki Isco - Lavezzi. ALe mozliwe, ze tylko ploty bo nikt tego nie potwierdza oprocz kilku fanów Juve na tt. takich fanow zorientowanych w temacie.
CHodzą ploty, że jeszcze powalczymy o kogos z dwojki Isco - Lavezzi. ALe mozliwe, ze tylko ploty bo nikt tego nie potwierdza oprocz kilku fanów Juve na tt. takich fanow zorientowanych w temacie.