Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 08:42

No dzień dobry, koledzy! Dobrze widzieć, że tutaj dalej w większości panuje entuzjazm co do przyjścia Pepa. Przewija się też Sarri, który (chyba) ze wszystkich półśrodków wydaje się mi być opcją najrozsądniejszą. Zobaczymy, mogłaby wpaść jakaś oficjalka już...

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 08:44

Przemo90 pisze:
MRN pisze:A Ty wiesz przemo ilu sponsorów on przyciągnie ?
przyjdzie Sarri :( prześledź już nawet Twittera - wpisy z wczesnego rana - wszyscy powoli odwracają kota ogonem i kierują się na Sarriego. Pochetino podobno dał info ze chce 20 za sezon. My podjęliśmy decyzje ze chcemy zostawić Dybale, za Pjanica przyjdzie SMS i Zaniolo - nie sadze abyśmy mieli tyle kasy na trenera - przez odpadniecie z LM, CR7 tez się wolniej spłaca.
Moje info mówi ze Sarri a zasłona był Pep. Pochetino był drugim wyborem . Conte cały czas czeka - alternatywa dla Sarriego - jeśli niby Pep wybrany i podpisany to czemu niby Conte czeka ? Przecież to się nie klei
Ja mam dla Ciebie propozycje.

William Hill płaci 7 zł za Sarriego.

Postaw 100 zł i udowodnij nam swoją racje. Jak mozesz przejść obok takiej kasy skoro jesteś pewien?:)

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 08:44

Oficjalki jeszcze nie będzie ale nie lękaj się ;)

Ten user z VS dostał ponownie z rana potwierdzenie tego co otrzymał w nocy.
Jeżeli to tak się zakończy to to same źródło zapowiada duże nazwisko do Juve. Wracamy tam gdzie nasze miejsce.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 08:49 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 08:45

Dziwi mnie tylko fakt, że we włoskiej prasie ani słowa o Pepie, zaś sporo miejsca poświęcono Sarriemu i Inzaghiemu.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 08:47

Nie widziałem tego tutaj i podejrzewam, że fejk, ale wczoraj gdzieś widziałem zdjęcie kontraktu podpisanego przez Pepa. Poza tym kurs na Pepa bardzo spadł, wczoraj było 2.00 teraz jest już tylko 1.75.

Szczerze, nigdy za nim nie przepadałem i na pewno widziałbym kilku innych przed nim na stanowisku naszego trenera, ale staram się cieszyć tym, że w końcu naszą grę będzie dało się oglądać. Aha, jeszcze taka mała rzecz... To już jest tylko taka moją myśl, ale no, jak ja byłbym teraz na miejscu Pepa i miał okazję wygrać LM z Messim, a potem z Ronaldo to zapewne bardzo kusiłoby mnie to wyzwanie.

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 08:49

Bo utarło się przekonanie, że gazety wiedzą najwięcej. Rok temu nic nie wiedzieli o Ronaldo i się śmiali. Tymczasem Cris podpisał już rzekomo 20 dni przed ogłoszeniem. Komuś ewidentnie zależy na dezinformacji. Niech sobie każdy odpowie dlaczego, coś ukrywają.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 09:03

Obietnice Agnellego o powrocie na szczyt zyskują nowy wymiar.
Podobno nawet guru innych forów i klubów potwierdzają to co VS.

Mercato będzie ekscytujące bo z Pepem zarząd już będzie musiał się liczyć, będzie wielki transfer.
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2019, 21:03 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 09:13

Nawet Z Sarrim bylo by super.
Napoli grało super z nim. Juve ma nocniejszy sklad. To by wypaliło.

Nicram_93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 09:16

Oj Panowie rozbudziliście wczoraj moje nadzieje do granic możliwości ;) . Teraz to już nie może się nie udać, bo ciężko byłoby mi się z tym pogodzić.

To i ja się przyłącze do podziękowań dla MRN, Poprostu i Mrozziego za to informowanie nas na bieżąco. Obyście Panowie mieli rację :pray:

Na transfery jakieś większe jednak się póki co nie napalam, bo jakoś wątpię, że mamy aż tyle gotówki do wydania, a zadłużanie się jakoś mi się nie uśmiecha, niemniej zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 09:23 przez Nicram_93, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 09:22

Wierzę, że coś jest na rzeczy, ale dopóki nie ma oficjalki... :whistle:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 09:38

Nicram_93 pisze:Na transfery jakieś większe jednak się póki co nie napalam, bo jakoś wątpię, że mamy aż tyle gotówki do wydania, a zadłużanie się jakoś mi się nie uśmiecha, niemniej zobaczymy.
Pisze się o bliskim rozbracie z Pjaniciem, w zimie sporo też zarobiliśmy. Rewolucji wymaga ławka trenera, nie skład. Topa do pomocy i bardzo dobrego do obrony i styknie. Reszta jakieś uzupełnienia.

jurson09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 09:41

Przemo90 pisze: przyjdzie Sarri :( prześledź już nawet Twittera - wpisy z wczesnego rana - wszyscy powoli odwracają kota ogonem i kierują się na Sarriego. Pochetino podobno dał info ze chce 20 za sezon. My podjęliśmy decyzje ze chcemy zostawić Dybale, za Pjanica przyjdzie SMS i Zaniolo - nie sadze abyśmy mieli tyle kasy na trenera - przez odpadniecie z LM, CR7 tez się wolniej spłaca.
Moje info mówi ze Sarri a zasłona był Pep. Pochetino był drugim wyborem . Conte cały czas czeka - alternatywa dla Sarriego - jeśli niby Pep wybrany i podpisany to czemu niby Conte czeka ? Przecież to się nie klei
Nowe prawo podatkowe dotyczy tylko tych, którzy rozliczali się poza Italią przez minimum 2 lata. To oznacza, ze nie obejmuje ono Sarriego, czyli jego płaca w okolicach 10 mln będzie nas kosztować 20 mln.

W przypadku kogoś spoza Włoch, opodatkowane zostanie 30% dochodu na poziomie 43%. Co oznacza, że 25 mln po opodatkowaniu będzie wiązać się z kosztem 28,7 mln.

Także tutaj wynagrodzenie nie jest aż tak dużym problemem.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 11:23 przez jurson09, łącznie zmieniany 5 razy.

Juve per sempre sara...!!!!
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 09:42

Do usunięcia
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 09:45 przez Haris, łącznie zmieniany 2 razy.

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 09:42

Haris pisze:Nie widziałem tego tutaj i podejrzewam, że fejk, ale wczoraj gdzieś widziałem zdjęcie kontraktu podpisanego przez Pepa. Poza tym kurs na Pepa bardzo spadł, wczoraj było 2.00 teraz jest już tylko 1.75.
Było to zdjęcie wczoraj wrzucane - kilka stron wcześniej :)

Wydaje się, że wszystko jest na dobrej drodze, możliwe, że już wczoraj podpisali umowę...

@MRN, @mrozzi @Poprostu - dzięki, że wrzucacie info :beer:

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2019, 09:47

Chiellini we wczorajszym wywiadzie dla SKY : kibbice nie muszą się martwić ponieważ przyjdzie wspaniały trener.

Te słowa wyrażają więcej niż dużo ;)

Obrazek
Zablokowany