Nowy Trener?
- kdzr
- Juventino
No dzień dobry, koledzy! Dobrze widzieć, że tutaj dalej w większości panuje entuzjazm co do przyjścia Pepa. Przewija się też Sarri, który (chyba) ze wszystkich półśrodków wydaje się mi być opcją najrozsądniejszą. Zobaczymy, mogłaby wpaść jakaś oficjalka już...
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja mam dla Ciebie propozycje.Przemo90 pisze:przyjdzie SarriMRN pisze:A Ty wiesz przemo ilu sponsorów on przyciągnie ?prześledź już nawet Twittera - wpisy z wczesnego rana - wszyscy powoli odwracają kota ogonem i kierują się na Sarriego. Pochetino podobno dał info ze chce 20 za sezon. My podjęliśmy decyzje ze chcemy zostawić Dybale, za Pjanica przyjdzie SMS i Zaniolo - nie sadze abyśmy mieli tyle kasy na trenera - przez odpadniecie z LM, CR7 tez się wolniej spłaca.
Moje info mówi ze Sarri a zasłona był Pep. Pochetino był drugim wyborem . Conte cały czas czeka - alternatywa dla Sarriego - jeśli niby Pep wybrany i podpisany to czemu niby Conte czeka ? Przecież to się nie klei
William Hill płaci 7 zł za Sarriego.
Postaw 100 zł i udowodnij nam swoją racje. Jak mozesz przejść obok takiej kasy skoro jesteś pewien?:)
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Oficjalki jeszcze nie będzie ale nie lękaj się
Ten user z VS dostał ponownie z rana potwierdzenie tego co otrzymał w nocy.
Jeżeli to tak się zakończy to to same źródło zapowiada duże nazwisko do Juve. Wracamy tam gdzie nasze miejsce.

Ten user z VS dostał ponownie z rana potwierdzenie tego co otrzymał w nocy.
Jeżeli to tak się zakończy to to same źródło zapowiada duże nazwisko do Juve. Wracamy tam gdzie nasze miejsce.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 08:49 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Haris
- Juventino
Nie widziałem tego tutaj i podejrzewam, że fejk, ale wczoraj gdzieś widziałem zdjęcie kontraktu podpisanego przez Pepa. Poza tym kurs na Pepa bardzo spadł, wczoraj było 2.00 teraz jest już tylko 1.75.
Szczerze, nigdy za nim nie przepadałem i na pewno widziałbym kilku innych przed nim na stanowisku naszego trenera, ale staram się cieszyć tym, że w końcu naszą grę będzie dało się oglądać. Aha, jeszcze taka mała rzecz... To już jest tylko taka moją myśl, ale no, jak ja byłbym teraz na miejscu Pepa i miał okazję wygrać LM z Messim, a potem z Ronaldo to zapewne bardzo kusiłoby mnie to wyzwanie.
Szczerze, nigdy za nim nie przepadałem i na pewno widziałbym kilku innych przed nim na stanowisku naszego trenera, ale staram się cieszyć tym, że w końcu naszą grę będzie dało się oglądać. Aha, jeszcze taka mała rzecz... To już jest tylko taka moją myśl, ale no, jak ja byłbym teraz na miejscu Pepa i miał okazję wygrać LM z Messim, a potem z Ronaldo to zapewne bardzo kusiłoby mnie to wyzwanie.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bo utarło się przekonanie, że gazety wiedzą najwięcej. Rok temu nic nie wiedzieli o Ronaldo i się śmiali. Tymczasem Cris podpisał już rzekomo 20 dni przed ogłoszeniem. Komuś ewidentnie zależy na dezinformacji. Niech sobie każdy odpowie dlaczego, coś ukrywają.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Obietnice Agnellego o powrocie na szczyt zyskują nowy wymiar.
Podobno nawet guru innych forów i klubów potwierdzają to co VS.
Mercato będzie ekscytujące bo z Pepem zarząd już będzie musiał się liczyć, będzie wielki transfer.
Podobno nawet guru innych forów i klubów potwierdzają to co VS.
Mercato będzie ekscytujące bo z Pepem zarząd już będzie musiał się liczyć, będzie wielki transfer.
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2019, 21:03 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Oj Panowie rozbudziliście wczoraj moje nadzieje do granic możliwości
. Teraz to już nie może się nie udać, bo ciężko byłoby mi się z tym pogodzić.
To i ja się przyłącze do podziękowań dla MRN, Poprostu i Mrozziego za to informowanie nas na bieżąco. Obyście Panowie mieli rację
Na transfery jakieś większe jednak się póki co nie napalam, bo jakoś wątpię, że mamy aż tyle gotówki do wydania, a zadłużanie się jakoś mi się nie uśmiecha, niemniej zobaczymy.

To i ja się przyłącze do podziękowań dla MRN, Poprostu i Mrozziego za to informowanie nas na bieżąco. Obyście Panowie mieli rację

Na transfery jakieś większe jednak się póki co nie napalam, bo jakoś wątpię, że mamy aż tyle gotówki do wydania, a zadłużanie się jakoś mi się nie uśmiecha, niemniej zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 09:23 przez Nicram_93, łącznie zmieniany 1 raz.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pisze się o bliskim rozbracie z Pjaniciem, w zimie sporo też zarobiliśmy. Rewolucji wymaga ławka trenera, nie skład. Topa do pomocy i bardzo dobrego do obrony i styknie. Reszta jakieś uzupełnienia.Nicram_93 pisze:Na transfery jakieś większe jednak się póki co nie napalam, bo jakoś wątpię, że mamy aż tyle gotówki do wydania, a zadłużanie się jakoś mi się nie uśmiecha, niemniej zobaczymy.
- jurson09
- Juventino
Nowe prawo podatkowe dotyczy tylko tych, którzy rozliczali się poza Italią przez minimum 2 lata. To oznacza, ze nie obejmuje ono Sarriego, czyli jego płaca w okolicach 10 mln będzie nas kosztować 20 mln.Przemo90 pisze: przyjdzie Sarriprześledź już nawet Twittera - wpisy z wczesnego rana - wszyscy powoli odwracają kota ogonem i kierują się na Sarriego. Pochetino podobno dał info ze chce 20 za sezon. My podjęliśmy decyzje ze chcemy zostawić Dybale, za Pjanica przyjdzie SMS i Zaniolo - nie sadze abyśmy mieli tyle kasy na trenera - przez odpadniecie z LM, CR7 tez się wolniej spłaca.
Moje info mówi ze Sarri a zasłona był Pep. Pochetino był drugim wyborem . Conte cały czas czeka - alternatywa dla Sarriego - jeśli niby Pep wybrany i podpisany to czemu niby Conte czeka ? Przecież to się nie klei
W przypadku kogoś spoza Włoch, opodatkowane zostanie 30% dochodu na poziomie 43%. Co oznacza, że 25 mln po opodatkowaniu będzie wiązać się z kosztem 28,7 mln.
Także tutaj wynagrodzenie nie jest aż tak dużym problemem.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 11:23 przez jurson09, łącznie zmieniany 5 razy.
Juve per sempre sara...!!!!
- Gandalf8
- Juventino
Było to zdjęcie wczoraj wrzucane - kilka stron wcześniejHaris pisze:Nie widziałem tego tutaj i podejrzewam, że fejk, ale wczoraj gdzieś widziałem zdjęcie kontraktu podpisanego przez Pepa. Poza tym kurs na Pepa bardzo spadł, wczoraj było 2.00 teraz jest już tylko 1.75.

Wydaje się, że wszystko jest na dobrej drodze, możliwe, że już wczoraj podpisali umowę...
@MRN, @mrozzi @Poprostu - dzięki, że wrzucacie info

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.