Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 17:17

ŚWIETNA informacja? Podobny do Vidala ? dla mnie to nie jest świetna wiadomość bo mogą go sprowadzać właśnie jako zastępstwo Vidala.

Te transfery były prawie dopięte, piszecie że dziwią mozolne negocjacje kiedy był Conte ale przecież i Morata i Pereyra byli praktycznie zaklepani.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 17:18

Zalety Pereyry - stosunkowo młody, waleczny... ... ...koniec (?) Trochę mało. Jakby się skupić na walorach, które czynią z piłkarza kogoś wybijającego się wysoko ponad szarzyznę, to okaże się, że u Argentyńczyka ich raczej nie znajdziemy. Wybaczcie, ale jeśli ktoś porównuje Pereyrę do Vidala z ostatniego sezonu w Leverkusen, ma lekko nierówno pod kopułą (no offence :wink: )

Rozumiem, że wykup Pereyry za rok będzie obligatoryjny?

Obrazek
couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 17:45

mrozzi pisze:
Zastanawia mnie jedna rzecz - gdy zespół trenował jeszcze Conte, byliśmy jacyś tacy opieszali, jeśli chodzi o robienie wzmocnień. Próba pozyskania Moraty przeciągała się w nieskończoność, od długiego czasu pisało się też o negocjacjach w sprawie Pereyry. Nagle wszystko się zaczyna klarować. :think:
Możemy sobie dywagować na ten temat bez końca :wink: Mi wydaje się, że conte swoje fochy pokazywał już od dłuższego czasu i zarząd widząc to, brał pod uwagę to co na nieszczęście zrobił. Znalazł się trochę między młotem a kowadłem. Może być też tak, że po odejściu, chcą pokazać światu, że to nie przez transfery się rozstali, że potrafią działać szybko i sprawnie a conte to rozkapryszona księżniczka w gorącej wodzie kąpana.
:think:
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2014, 17:56 przez couec, łącznie zmieniany 1 raz.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 17:46

couec pisze:
mrozzi pisze:
Zastanawia mnie jedna rzecz - gdy zespół trenował jeszcze Conte, byliśmy jacyś tacy opieszali, jeśli chodzi o robienie wzmocnień. Próba pozyskania Moraty przeciągała się w nieskończoność, od długiego czasu pisało się też o negocjacjach w sprawie Pereyry. Nagle wszystko się zaczyna klarować. :think:
Możemy sobie dywagować na ten temat bez końca :wink: Mi wydaje się, że conte nie swoje fochy pokazywał już od dłuższego czasu i zarząd widząc to, brał pod uwagę to co na nieszczęście zrobił. Znalazł się trochę między młotem a kowadłem. Może być też tak, że po odejściu, chcą pokazać światu, że to nie przez transfery się rozstali, że potrafią działać szybko i sprawnie a conte to rozkapryszona księżniczka w gorącej wodzie kąpana.
Bo możliwe, że tak jest. Bo przeciez taka akcje odwalił juz w Bari,wiec to dla niego nie pierwszyzna. On po prostu jako samiec alfa musi miec wszystko co chce, czego oczekuje, a jak mu sie tego nie da to od razu złosc i rozczarowanie.

couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 17:59

Robaku pisze:
couec pisze:
mrozzi pisze:
Możemy sobie dywagować na ten temat bez końca :wink: Mi wydaje się, że conte nie swoje fochy pokazywał już od dłuższego czasu i zarząd widząc to, brał pod uwagę to co na nieszczęście zrobił. Znalazł się trochę między młotem a kowadłem. Może być też tak, że po odejściu, chcą pokazać światu, że to nie przez transfery się rozstali, że potrafią działać szybko i sprawnie a conte to rozkapryszona księżniczka w gorącej wodzie kąpana.
Bo możliwe, że tak jest. Bo przeciez taka akcje odwalił juz w Bari,wiec to dla niego nie pierwszyzna. On po prostu jako samiec alfa musi miec wszystko co chce, czego oczekuje, a jak mu sie tego nie da to od razu złosc i rozczarowanie.
Samiec alfa przez swoje wybujałe ego wsadził Starą Damę w MAXymalne gówno. :angry: A mógł to zrobić w maju, przynajmniej nie byłoby takiego fetoru jak jest teraz..

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 18:13

Podobno jutro podpisujemy kontrakt z tym młodym stoperem z Barcelony

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 18:34

19 pisze:Podobno jutro podpisujemy kontrakt z tym młodym stoperem z Barcelony
Juz podpisał
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 18:36

Pereyra :ok: - młody a do tego może mieć przed sobą przyszłość. Poza tym bierzemy go na wypożyczenie, więc hajs zaoszczędzony. Szczególnie podobał mi się jego rajd (chyba przeciwko Sampie) kiedy przebiegł pół boiska po czym Toto wpakował brameczkę. Jako uzupełnienie środka jak znalazł.

Teraz Pastore/Candreva i zaczyna to wyglądać.

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 18:40

Co niektórzy mają z tym Candrevą przecież on grając na trequartiście to będzie po prostu piękna katastrofa, równie dobrze można tam Marchisio wrzucić, co swego czasu już było próbowane.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 18:42

Di Marzio podał, że Pereyra jest już praktycznie zaklepany tylko Juve zbija jeszcze cene. Udine chce ponoć Sorensena i kilku młodziaków z Primavery roczniki 96, 97.

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 18:45

Virgil pisze:Co niektórzy mają z tym Candrevą przecież on grając na trequartiście to będzie po prostu piękna katastrofa, równie dobrze można tam Marchisio wrzucić, co swego czasu już było próbowane.
Markiz w formie by tam błyszczał a Candreva już nie:)

Widać Marotta oszczędza, nie dajemy teraz za Pereyre tylko za rok.
Mnie osobiście irytuje ciągłe sprowadzanie graczy tylko z ligi włoskiej, tak niestety robi większość klubów zarządzanych tylko przez Włochów. Nasze transfery z zagranicy w ostatnim czasie były w większości udane, szkoda,że Marotta nie zainteresuje się takim Furmino z Hoffenheim, idealny na ofensywnego pomocnika, a pewnie do wziecia dużo taniej niż Candreva:)

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 18:49

Virgil pisze:Co niektórzy mają z tym Candrevą przecież on grając na trequartiście to będzie po prostu piękna katastrofa, równie dobrze można tam Marchisio wrzucić, co swego czasu już było próbowane.
a gdybyśmy grali tak 4-3-3? Przeca jest tylko Coman i ...Pepe. Oczywiście cholera wie, co tam Beppe i Max kombinują teraz ;)

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 18:52

D-Rose pisze:
Juz podpisał
Obrazek
Justyś Bieber? :prochno:

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 18:55

Osgiliath pisze:
a gdybyśmy grali tak 4-3-3? Przeca jest tylko Coman i ...Pepe. Oczywiście cholera wie, co tam Beppe i Max kombinują teraz ;)
Bez znaczenia. Pozyskanie Candrevy za więcej niż 13 milionów € byłoby transferową porażką, niezależnie od tego gdzie będziemy go wystawiać i jaką taktyką grać.

ozi(Forza_Juve)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2014, 18:56

jak sie nazywa ten mlodzian z Barcy??

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
Zablokowany