Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 05 lutego 2014, 15:05

Nie ma to jak wejść na stronę Interu i zobaczyć takiego newsa: http://fcinter.pl/news/22647-moggi-inte ... calciopoli

A najśmieszniejsze w tym wszystkim są komentarze ,,tru kibiców" :prochno:

Ignorancja i zawiść to chleb powszedni kibiców Interu przed Calciopoli i ponownie od roku 2012 :smile:

Obrazek
badecki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2014, 15:50

Sila Spokoju pisze:Nie ma to jak wejść na stronę Interu i zobaczyć takiego newsa: http://fcinter.pl/news/22647-moggi-inte ... calciopoli

A najśmieszniejsze w tym wszystkim są komentarze ,,tru kibiców" :prochno:

Ignorancja i zawiść to chleb powszedni kibiców Interu przed Calciopoli i ponownie od roku 2012 :smile:
Lucek po Calciopoli różne i dziwne rzeczy wygaduje, ale tutaj akurat dobrze mówi. Przed Calciopoli - Inter 17 lat pozostawał bez mistrzostwa, coś się zdaje, że teraz chcą ten rekord poprawić. Przynajmniej dobrze zaczęli.
Tamten Inter chociaż miał pieniądze od Morattiego, obecny Inter Thohira może mieć z tym problem, ma za to szalone pomysły zrzutki na tace wśród kibiców.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 05 lutego 2014, 18:30

Co jak co, ale ten Moratti to jednak nie głupi koleś. Pozbył się wszystkie co brudne w idealnym momencie wiedząc, że już nic z tego nie uciuła :prochno:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2014, 18:16

Hernanes szybko stara się zyskać miłość fanów Interu. Brazylijczyk na swojej pierwszej w Mediolanie konferencji prasowej motywował swój wybór tym, że Nerazzurri, mówiąc w skrócie: 1. "zawsze byli czyści jak łza", 2. "nigdy nie grali w Serie B".

Ja to nawet rozumiem, w podobnym tonie zaraz po zmianie otoczenia wypowiadał się choćby Lucio, tak po prostu bywa. Dziwi mnie jednak, że w Italii jak i w całej Europie cicho o np. uzasadnieniu jednego z postanowień sądu wyższej instancji, które jest miażdżące dla Interu w sprawie Calciopoli, a które było ważne w sprawie dalszej redukcji wyroków dla oskarżonych. Powszechnie nie pamięta się także o sprawach Recoby czy Vieriego - Inter jest uosobieniem Anioła... :doh:

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2014, 19:14

Nakaz psioczenia na Juventus przez nowych zawodników to standardowa praktyka w Interze, o czym powiedział Ibrahimović: "W Interze mówiono mi bym zawsze mówił negatywnie o Juventusie, ale teraz jestem we Francji i mogę powiedzieć, co myślę. Ja nadal uważam, że noszenie koszulki Juventusu było inne. Dało mi prawdziwe emocje, które tylko Juve potrafi zaoferować. Juve było piękne, było inne". Wieśki z Mediolanu po raz kolejny pokazali, że im słoma z butów wystaje. Olać i nie karmić trolli.

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2014, 19:15

Ciekawe podsumowanie działalności Branki

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
MarcineR

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 06 lutego 2014, 22:00

annihilator1988 pisze:Ciekawe podsumowanie działalności Branki
To tylko wierzchołek góry lodowej. Takich akcji odwalił dużo więcej jak pamiętne odsunięcie Sneijdera od składu, bo ten nie zgodził się na obniżenie zarobków, później sprzedanie go za marne 7,5 mln €; przedłużenie kontraktu z Chivu, pomimo że wiadomo było że to już wrak piłkarza; oddanie Julio Cesara i Lucio za darmo; próba ściągnięcia z emerytury Carew'a; wykupienie Mudingayi'a. To tak na szybko, ale pewnie tego było więcej, jakby intensywniej poszukać w pamięci.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2014, 23:03

Jeśli chodzi o Brankę, to mistrzostwem jest to :lol:

Obrazek
Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2014, 18:56

I po chłopaku. Inter poinformował dziś, że za porozumieniem stron zakończył współpracę z Marco Branką. Jego obowiązki przejmie Piero Ausilio (nie wiadomo czy tymczasowo). Ausilio już powiedział, że będzie chciał wykorzystać okazję jaką jest Vidić za darmo w lato. Di Marzio informuje, że Interu już się dogadał z Serbem na 2-letni kontrakt. Z Interu ma natomiast odejść Samuel do Fiorentiny.

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2014, 19:07

MarcineR pisze:
annihilator1988 pisze:Ciekawe podsumowanie działalności Branki
To tylko wierzchołek góry lodowej. Takich akcji odwalił dużo więcej jak pamiętne odsunięcie Sneijdera od składu, bo ten nie zgodził się na obniżenie zarobków, później sprzedanie go za marne 7,5 mln €; przedłużenie kontraktu z Chivu, pomimo że wiadomo było że to już wrak piłkarza; oddanie Julio Cesara i Lucio za darmo; próba ściągnięcia z emerytury Carew'a; wykupienie Mudingayi'a. To tak na szybko, ale pewnie tego było więcej, jakby intensywniej poszukać w pamięci.
Ausielo będzie lepszy? Vidic - ok jest powiedzmy pewien poziom ale lepszy nie będzie. Sciagnie takich zawodników nie da INterowi pierwsze czworki wobec obecnych wzomocnien Romy, Napoli czy Fiory.
Chude lata przed Interem? Moze Belfodil za szybko odstrzelony, kurde wydawalo mi sie, że Mazzari sobie poradzi, ale teraz nie jestem pewien. Hernanes ok, ale on ma 29 lat, Vidic 35(?) - Inter nie zrobi sukcesu Juve (Pirlo, Barza), bo to juz było - "i nie wroci wiecej". Fajnie, ze Mediolanczycy biora z nas przyklad, ale "nic dwa razy sie nie zdarza i nie zdarzy"

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2014, 21:38

Nie poznaję interu. Jadą z violą jak chcą. Świetna asysta Guarina...

Obrazek
Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2014, 21:43

Hernanes zdecydowanie dużo wnosi do gry Interu. Guarin chyba dostał ,,rozgrzeszenie''.

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2014, 22:19

Icardi nie byl na spalonym przy bramce?

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2014, 22:20

jakku1 pisze:Icardi nie byl na spalonym przy bramce?
Tak się składa, że był.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2014, 22:25

morfeuszrejowiec pisze:
jakku1 pisze:Icardi nie byl na spalonym przy bramce?
Tak się składa, że był.
Był, był i wielka szkoda że to się tak toczy... zostało parę minut może Viola jeszcze zepnie poślady.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
ODPOWIEDZ