Wszystko o Interze
- mibor
- Juventino
Też mam obawy, że się mega zepną na mecz z nami. z osłabionym Lazio też miało być gładko.Ale łapiemy chyba nasza zimową zadyszke powoli, choc wiem że za wcześnie jeszcze by snuc takie teorie. Mimo wszysko da się dostrzec, że mamy kilku grajków ewidentnie pod formą.rammstein pisze:Martwię się, ze wszyscy ostatnio zdobywają pkt na Interze, a u nas oni coś urwą.. mam nadzieje, że jednak nie i pokonamy ich w miarę przekonywująco
Juve, storia di un grande amore
Pamiętajmy, że mamy ich u siebie :C Nie muszę chyba przypominac, jak gramy z najgrożniejszymi rywalami na JS :>
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Gramy u siebie, a Inter jest pod forma caly sezon. Przejedziemy sie po nich gladziutko, z 3-4:1. Wiodaca postacia beda Vidal i Llorente. Potwierdzone info - tak mi wyszlo w FMie, becie najnowszej FIFY 2015, PESie a takze Shaolin Soccer. 

BESTER MANN, BESTEEER !

- Eric6666
- Juventino
Mówisz, że żelazna głowa strzeli gola?Dobry Mudżyn pisze:Gramy u siebie, a Inter jest pod forma caly sezon. Przejedziemy sie po nich gladziutko, z 3-4:1. Wiodaca postacia beda Vidal i Llorente. Potwierdzone info - tak mi wyszlo w FMie, becie najnowszej FIFY 2015, PESie a takze Shaolin Soccer.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- annihilator1988
- Juventino
Es tut mir Leid , Łysy nabawił się urazu
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pumex
- Juventino
Sky podaje, że jednak Inter ma szansę dogadać się z Lazio w sprawie Hernanesa, który zastąpi Guarina - ten chce do Juve ale Inter może zaoferować go United, którzy szukają środkowego pomocnika.
Moim zdaniem Brazylijczyk byłby naprawdę dobrą opcją dla Interu, któremu właśnie brakuje kogoś w środku pola, kto łączyłby niezłą grę w destrukcji z dobrą postawą w ofensywie, dlatego liczę, że jednak Hernanes zostanie w Rzymie.
Moim zdaniem Brazylijczyk byłby naprawdę dobrą opcją dla Interu, któremu właśnie brakuje kogoś w środku pola, kto łączyłby niezłą grę w destrukcji z dobrą postawą w ofensywie, dlatego liczę, że jednak Hernanes zostanie w Rzymie.

- Cabrini_idol
- Juventino
Chyba się zagalapawałes, Hernanes jest dosyć mizerny w destrukcji, żeby nie rzec słabiutki, jest to typowy ofensywny podwieszony srodkowy pomocnik. Co nie zmienia faktu, że wlasnie inter potrzebuję polotu z przodu bo przecinaków mają kilku w środku.pumex pisze:
Moim zdaniem Brazylijczyk byłby naprawdę dobrą opcją dla Interu, któremu właśnie brakuje kogoś w środku pola, kto łączyłby niezłą grę w destrukcji z dobrą postawą w ofensywie, dlatego liczę

- pumex
- Juventino
Heh, już widać, że zbyt rzadko oglądałeś Lazio w ostatnich latach i robisz z Hernanesa typowego trequartistę, tymczasem Brazylijczyk nierzadko grywał jako box-to-box, lub nawet jako defensywny pomocnik, z niezłym skutkiem. Jako, jak to określiłeś - "podwieszony środkowy pomocnik", gra bardzo, bardzo rzadko. Nie wiem, skąd Ci się wzięło inaczej?Cabrini_idol pisze:Chyba się zagalapawałes, Hernanes jest dosyć mizerny w destrukcji, żeby nie rzec słabiutki, jest to typowy ofensywny podwieszony srodkowy pomocnik. Co nie zmienia faktu, że wlasnie inter potrzebuję polotu z przodu bo przecinaków mają kilku w środku.pumex pisze:Moim zdaniem Brazylijczyk byłby naprawdę dobrą opcją dla Interu, któremu właśnie brakuje kogoś w środku pola, kto łączyłby niezłą grę w destrukcji z dobrą postawą w ofensywie, dlatego liczę

- Cabrini_idol
- Juventino
Być może masz rację, opieram sie na meczach z nami a bylo ich już 3 w tym sezonie i nigdzie nie widzialem tej dobrej gry w defensywie Brazola, i grał jako typowy trequartista. Nie wiem jak był ustawiany w innych meczach. Nie ogladam meczy typu Lazio Genoa itp.

- pumex
- Juventino
Żeby nie było niedomówień - nie twierdzę, że Hernanes jest jakimś wirtuozem odbiorów, ale spokojnie mógłby pełnić w Interze rolę kogoś łączącego obronę i atak, a właśnie często mediolańczycy wyglądają jakby między formacjami była wielka wyrwa.
Hernanes nawet z nami nie grał typowego trequartisty. I tak po ponownym przyjściu Reji wydaje się, że gra wyżej, ale raczej porównałbym go do Marchisio w roli tego wysuniętego niż do typowego wysuniętego rozgrywającego. Wcześniej, za Petovicia Hernanes grał głębiej niż chociażby Ederson czy Candreva, który nieraz był ustawiany bliżej środka. Brazol potrafił grywać w jednej linii z Biglią czy Ledesmą i nieraz w destrukcji grał lepiej niż oni.
Moim zdaniem Hernanes jest lepszym (lub nie gorszym - bezpieczniejsze określenie ;P ) piłkarzem od Guarina, dlatego liczę, że zostanie w Lazio.
Hernanes nawet z nami nie grał typowego trequartisty. I tak po ponownym przyjściu Reji wydaje się, że gra wyżej, ale raczej porównałbym go do Marchisio w roli tego wysuniętego niż do typowego wysuniętego rozgrywającego. Wcześniej, za Petovicia Hernanes grał głębiej niż chociażby Ederson czy Candreva, który nieraz był ustawiany bliżej środka. Brazol potrafił grywać w jednej linii z Biglią czy Ledesmą i nieraz w destrukcji grał lepiej niż oni.
Moim zdaniem Hernanes jest lepszym (lub nie gorszym - bezpieczniejsze określenie ;P ) piłkarzem od Guarina, dlatego liczę, że zostanie w Lazio.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Póki co Sky zagalopowało się z tymi doniesieniami. Otóż dziennikarze dorwali dziś Lotito i ten zapewnił, że nie sprzeda piłkarza.pumex pisze:Sky podaje, że jednak Inter ma szansę dogadać się z Lazio w sprawie Hernanesa, który zastąpi Guarina - ten chce do Juve ale Inter może zaoferować go United, którzy szukają środkowego pomocnika.
Co do Guarina - wcale bym się nie zdziwił, gdyby rzeczywiście ostatecznie miało dojść do wymiany Vucinicia na Guarina. Wiele się dzisiaj dzieje, Agnelli ponoć w końcu spotkał się z Thohirem. Już wczoraj media pisały o tym, że możliwy jest zwrot akcji.
Sky podało jednocześnie, że inter negocjuje transfer Naniego, ale nie bardzo chce mi się wierzyć, że Portugalczyk przeniesie się akurat do Mediolanu. Piłkarz bardzo podoba się Conte, a inter nie ma przecież odpowiednich środków, by zawodnika pozyskać (chyba że doszłoby do wymiany na Guarina). Nani -> inter? Ambitne to by ze strony tego chłopaka nie było na pewno.
- Dzium
- Juventino
20 melonów za zawodnika, który w tym sezonie rozegrał łącznie niecałe 900 minut w klubie i reprezentacji, a poprzedni sezon miał niewiele lepszy ?19 pisze:Podobno Inter chce wypożyczyć Naniego za 2mln a po sezonie wykupić za 18mln
To byłby jeszcze gorszy deal niż wymiana Guarin <--> Vucinic.
Osobiście w to nie wierze.