Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- robert1_9_8_9
- Juventino
na allegro ostatnio sie spotkalem z aukcja gdzie koles wystawil zbior adresow klubow i az 9 gotowych listow w 9 roznych jezykach czy posiada ktos z was moze jakies inne listy niz po ang ita i ger??
heh 3 dni pod rzad cos mi przyszlo o szwecji juz pisalem
a wczoraj z untehacking 4 pocztowki i autografy markerem a dzis z federacji szkockiej pocztowka cos podobnie do szwecji tylko miekki material i bez podpisow i jakas karteczka z notesiku

heh 3 dni pod rzad cos mi przyszlo o szwecji juz pisalem

- dacar666
- Juventino
zdaje sobie sprawe, ze jestem w tym temacie mlody stazem, ale przypomnialem sobie przegladajac ten temat, ze kiedys sam probowalem szczescia w pisaniu listow do dwoch klubow: Manchesteru United i Juve. Dokladnie bylo to na poczatku 2003 roku... a odpowiedzialy mi wowczas "Czerwone Diably" przysylajac gazetke "United Review" z okazji mecz z West Ham United (26 styczen 2003), zdjecie druzyny z sezonu 2002/2003 oraz ulotke z roznymi statystykami. Niestety, od Juventusu nic nie dostalem... ale niedlugo zamierzam troche pokolekcjonowac rozne rzeczy...moze mi sie cos jeszcze uda.
pozdrawiam Wszystkich
pozdrawiam Wszystkich
- Tom12ek
- Juventino
Dzisiaj dostałem od światowej federacji hokeja na lodzie 4 odznaki. Od Gwardii Wrocław dostałem katalog ze składem i jakimiś reklamami, 3 naklejki - każda inna. I na koniec od firmy autobusowej Jelcz
dostałem kilka kart z autobusami, jedną gazetkę, długopis i wielki notes, oczywiście z logiem Jelcza. W sumie fajne te przesyłki
.

- mani10
- Katalończyk
Ja dziś dostałem swoje pierwsze paczki:D Od Manchesteru City - duże zdjęcie drużyny z autografami i od Szwecji - zdjęcie drużyny z autografami (to sprzed mundialu) i pocztówka z Larssonem;] To wszystko po e-mailu wysłanym 11.07, Manchester wysłał list już 13, a doszedł dzisiaj. I jeszcze takie jedno pytanko, mianowicie czy wyssyłacie potem podziękowanie jakieś czy cuś?
- mani10
- Katalończyk
Piszą że nie mogą odpowiedzieć ci poprzez e-mail. Jak coś chcesz to napisz na tamten adres (Arsenal Football Club, Arsenal Stadium, Highbury, London, N5 1BU, UK) list i wyślij pocztą.
- Paweł Sz.
- Juventino
Dziwne... Przecież to logiczne, że nie da sie niczego wysłać (tzn. np. autografów) przez e-mail... po to im podawałem swój adres, żeby do mnie cos wysłali w sposób "klasyczny" XD... . Nie widze sensu pisania im tego samego po raz drugi drogą listowną, ale jak tak chca to prosze bardzo...mani10 pisze:Piszą że nie mogą odpowiedzieć ci poprzez e-mail.

- mani10
- Katalończyk
I dostałem kolejny list
Także po e-mailu. Od szkockjej federacji - pocztówka ze zdjęciem teamu i ... sztywna karteczka z adresem i napisem 
EDIT: Wieczorem dam zdjęcia tego co dostałem

With Compliments

EDIT: Wieczorem dam zdjęcia tego co dostałem

Ostatnio zmieniony 17 lipca 2006, 18:39 przez mani10, łącznie zmieniany 1 raz.
- robert1_9_8_9
- Juventino
a ja dzis dostalem od cleveland cavaliers takie male tablo jakas gazetke za 3 i pol dolca o koszykowce list z podziekowaniem i takie cos co sie tym klaska
:D hehe pierw to trzeba nadmuchac takie jakies palki i jak walisz jedna o druga to daje taki ostry huk fajneeeeeeeee:D:D

- mksmichal
- Juventino
Ja dostalem dzisiaj z Bayeru 04 . 4karty z - zdjeciem druzyny, oraz z oryginalnymi autografami Krzynowka, Brackera,i Barnetty
i jeszcze z dostalem z Manchesteru zdjecie zespolu fotmatu A4 a na odwrocie autografy ale niestety nadrukowane

i jeszcze z dostalem z Manchesteru zdjecie zespolu fotmatu A4 a na odwrocie autografy ale niestety nadrukowane

"Piłka jest jedna a bramki są dwie"
- zarnax
- Juventino
JA dzisiaj 2 przesylki
Jedna ze Szkocji po raz 2
tydzien temu dostalem identyczna
hehe czyli pocztowka ze skladem
i karteczka z notesu z logo i adresem
a druga przyszla od Toronto Mapleleafn z ktorej jestem po maxie zadowolony
w Srodku mialem 2 plakaciki
Gazete z 7 dolcow
z sezonu 03\04
i zestaw kart kolekcjonerskich z graczami MVP 

- Maniek3200
- Juventino
Ja przed chwilą dostałem 3 paczki.
Od Man.City zdjęcie formatu a4 z autografami z tylu
Od Unterhaching 4 oryginalne autografy !
Od Sacramento kings 4 naklejki, magnes na lodowke i list z podziekowaniami
P.S. jak bede mial czas wrzuce fotki.
Od Man.City zdjęcie formatu a4 z autografami z tylu
Od Unterhaching 4 oryginalne autografy !
Od Sacramento kings 4 naklejki, magnes na lodowke i list z podziekowaniami
P.S. jak bede mial czas wrzuce fotki.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2006, 13:56 przez Maniek3200, łącznie zmieniany 1 raz.
- mani10
- Katalończyk
Dzisiaj tylko jedna paczuszka, ale za to jaka boska
Tottenham Hotspur - kartka z logo klubu oraz z "najlepszymi życzeniami od pracowników i graczy" :evil: . Po emailu sprzed tygodnia

Tottenham Hotspur - kartka z logo klubu oraz z "najlepszymi życzeniami od pracowników i graczy" :evil: . Po emailu sprzed tygodnia
- Hubert90
- Juventino
Kilka minut temu dostałem od Sacramento i Bayernu Monachium
Od Sacramento przyszedł magnez na lodówkę, list i takie tam papierdółki a od Bayernu Monachium orginalne autografy całej drużyny i całego sztabu szkoleniowego ( np. Gerd Mueller ).
Aby Bayern wysłał takie pamiątki należy wysłać list tradycyjny i załączyć 1,44 Euro. Czeka się do 4 miesięcy
Od Sacramento przyszedł magnez na lodówkę, list i takie tam papierdółki a od Bayernu Monachium orginalne autografy całej drużyny i całego sztabu szkoleniowego ( np. Gerd Mueller ).
Aby Bayern wysłał takie pamiątki należy wysłać list tradycyjny i załączyć 1,44 Euro. Czeka się do 4 miesięcy
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- matt16
- Juventino
Jak wiadomo, zmienił się zarząd naszego klubu, w związku z tym mam pytanie:
Czy ktoś z Was próbował wysyłać już jakąś prośbę o gadżety?
Jeżeli tak, to proszę o info, bo sam mam zamiar wysłać niebawem maila
Czy ktoś z Was próbował wysyłać już jakąś prośbę o gadżety?

Jeżeli tak, to proszę o info, bo sam mam zamiar wysłać niebawem maila