Liga Mistrzów 2016/17
- Makiavel
- Juventino
Dobre losowanie. Zespół prawie tak słaby jak BVB dwa lata temu. Mamy ogromne szanse. Reszta par jakoś bez szału. Napoli do 1/4 się raczej nie dostanie
więc finansowo lepiej dla nas.

"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- CzeczenCZN
- Juventino
Dobrze ze tym razem potentaci - prócz Juve
- nie trafili najłatwiej. Wiadomo, po 1/4 każdy chciał będzie trafić na zwycięzce pary Leicester - Sevilla. Ja osobiście czuje ze znów Monaco sprawi niespodziankę. Arsenal - Bayern który to już raz na tym etapie. Skoro my pecha nie mieliśmy ponownie, to oni musieli.
No ale każda passa ma swój kres, z tego oto względu bałem się Realu Madryt...

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mecz Realu z Napoli to może być dobre widowisko. Oba zespołu ultra ofensywne 4-3-3. Nie skreślałbym już na starcie Napoli. Wróci im też Milik, Real bez Bale. Rewanż mają u siebie. Zobaczymy.
Z losowania jestem zadowolony. Uważam, że na tym etapie lepiej jest wylosować teoretycznie słabszego rywala, a to dlatego, żeby wejść jakoś w tą LM po aż 2 miesięcznej przerwie. Jest różnica jak grasz z Empoli, Palermo, Cagliari i nagle Bayern. Damy radę, niemniej spacerek to nie będzie. Zwróciłem uwagę, że Porto stracił w lidze ledwie 5 goli.
O reszcie par wszystko napisane
Z losowania jestem zadowolony. Uważam, że na tym etapie lepiej jest wylosować teoretycznie słabszego rywala, a to dlatego, żeby wejść jakoś w tą LM po aż 2 miesięcznej przerwie. Jest różnica jak grasz z Empoli, Palermo, Cagliari i nagle Bayern. Damy radę, niemniej spacerek to nie będzie. Zwróciłem uwagę, że Porto stracił w lidze ledwie 5 goli.
O reszcie par wszystko napisane

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie mogli bo nie miałby kto grać z Sevillą - Barca i AM to przecież też kluby z HiszpaniiWojtek pisze:jest ktoś mi w stanie wytłumaczyć dlaczego Leverkusen oraz PSG nie mogły trafić na Leicester?? :co?:
Napoli ma wg mnie podobne szanse jak Roma swego czasu, jak znam życie to po pierwszym meczu sprawa awansu będzie już rozstrzygnięta, chociaż... obym się mylił
EDIT:
przez ostatnie 7 lat Arsenal odpadał z Barceloną 3 razy, z Bayernem 2 i po razie z Monaco oraz Milanem
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2016, 12:03 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
to może tym razem mimo wszystko uda im się przejść dalej. Arsenal w sumie zaskakuje na plus, z kolei Bayern ma taki malutki minus.alessandro1977 pisze:Arsenal ma pecha, czy wyjdzie z pierwszego czy drugiego miejsca to zawsze trafi na Bayern lub Barcę![]()
Dobrze jest jak Arsenal gra w tej LM i wychodzi z grupy
- Cabrini_idol
- Juventino
Czy Arsenal na plus ? Nie wiem nie wiem, oni co roku grają podobnie pierwszą rundę, krążą wokół 2-3 miejsce w lidzie i awansują z grupy LM . Bayern Monachium gra przeciętnie, ale i tak jest lepszy od Arsenalu.

Ludzie, litości... Arsenal to przeciętny klub. Co roku 4te miejsce, co roku odpada w 1/8 LM. Tylko raz w historii grał w finale LM.
Na Bayern trafili trzeci raz, ale przypomnę, że jak trafili na Monaco, to też nie dali rady :C
Mam nadzieję, że City również się przeliczy

Mam nadzieję, że City również się przeliczy
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Czy aby na pewno należałoby to rozpatrywać w kategoriach niespodzianki? Monaco radzi sobie nieźle, City przeciętnie. To będą, przynajmniej jak dla mnie, 2 wyrównane spotkania. Ten zespół jest chyba nawet słabszy od PSG.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ja osobiście czuje ze znów Monaco sprawi niespodziankę.
- Maritan
- Juventino
Jak oceniacie szanse Napoli w starciu z Realem? Mogą zaskoczyć, czy to raczej za wysokie progi? Nie oglądam za bardzo ligi włoskiej, więc wszelkie informacje na tema potencjału tej drużyny, jej stylu gry (szczególnie w kontekście rywalizacji z Królewskimi) i "ogarnięcia taktycznego" ich trenera byłyby mile widziane. 

- Wojtek
- Juventino
Buffon i Bonucci w drużynie roku UEFY
Cała jedenastka.
Buffon - Bonucci,Boateng,Ramos,Pique - Iniesta,Kroos,Modrić - Ronaldo,Griezmann,Messi
Dziwi mnie tylko dlaczego na obronie jest aż 4 ŚO? Powinni dać osobno PO i LO i tylko dwóch ŚO.

Cała jedenastka.
Buffon - Bonucci,Boateng,Ramos,Pique - Iniesta,Kroos,Modrić - Ronaldo,Griezmann,Messi
Dziwi mnie tylko dlaczego na obronie jest aż 4 ŚO? Powinni dać osobno PO i LO i tylko dwóch ŚO.
- Cabrini_idol
- Juventino
Przecież prawdziwy futbol od dawna juz jest u lamusa. Dzisiaj liczy się tylko fejm, triki i ilośc okładek magazynów. Coraz mniej prawdziwych nie dmuchanych piłkarzy.
Ale czego się można spodziewać jak dzieci sa wychowywani na MTV i Fejsie.
Ale czego się można spodziewać jak dzieci sa wychowywani na MTV i Fejsie.