Gonzalo Higuain
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Będzie trzymał dietę i treningi to nie będzie tyć. Taka prawda. Byleby go kontuzje nie męczyły, a pogra dość długo. Dzięki masie jest silny fizycznie i pewnie gdyby nie miał być taki jaki jest to byłby szczuplejszy. Mówimy o sporcie na najwyższym poziomie, a nie o amatorach z okręgówki.Cabrini_idol pisze:Ronaldo po MŚ 2002 też bardzo przytył tuż przed transferem do RM ale nie przeszkodziło mu to w strzelaniu bramek na potęgę w Primera jak i w LM.
Igła ma przed sobą 3,5 sezonu przed sobą na wysokim poziomie. Jestem jednak przekonany, że przy 32-33 roku życia zacznie strasznie tyć i kariera się skończy. Takie ma geny.
FORZA JUVE!!!
- MichałJuve124
- Juventino
Z Ronaldo to słabe porównanie chyba trzy razy miał zerwane więzadła, więc po prostu "szybko" zakończył karierę.Jeżeli dobrze słyszałem to to Ronaldo ma tarczycę ,więc nie tylko od kebsów i makaronu jest gruby 
Miejmy nadzieje ,że Higuain jeszcze dużo goli nastuka
np. zwycięskiego w finale CL 

Miejmy nadzieje ,że Higuain jeszcze dużo goli nastuka

- Cabrini_idol
- Juventino
Zaś po Higuaini widać, że lubi kebsy i makaron. Oczywiście nadal jest top 5 na świecie jeśli chodzi o 9. On ma chyba najlepsze wykończenie z ciężkich sytuacji, choćby gole z niczego. Suarez też to ma ale Higuain jest bardziej spektakularny, jego bramki po prostu mają moc.MichałJuve124 pisze:Z Ronaldo to słabe porównanie chyba trzy razy miał zerwane więzadła, więc po prostu "szybko" zakończył karierę.Jeżeli dobrze słyszałem to to Ronaldo ma tarczycę ,więc nie tylko od kebsów i makaronu jest gruby
Miejmy nadzieje ,że Higuain jeszcze dużo goli nastukanp. zwycięskiego w finale CL

- Pluto
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
No własnie, tutaj każdy kilogram nadwagi, niepotrzebnie dźwiganego tłuszczu jest o-gra-ni-cze-niem, to nie sumo na litość boską. Tu nie ma usprawiedliwień w stylu "wygląda dzięki temu słitasnie, i tak strzela gole, widac sadło jest mu potrzebne", jego stan fizyczny to po prostu kpina. To mogłoby sie dziac i byc akceptowane w Romie czy Interze ale u nas?! Jest swietnym graczem ale nie badzmy bezkrytyczni.dawid91 pisze:pewnie gdyby nie miał być taki jaki jest to byłby szczuplejszy. Mówimy o sporcie na najwyższym poziomie, a nie o amatorach z okręgówki.
- dawid1897
- Juventino
Rozumiem gdyby była jakaś kategoria wagowa jak w boksie to wtedy najlepiej miec jak najwieksza masę mięśniową. Troche tkanki tłuszczowej nie jest zadnym ograniczeniem, jedynie psychicznym, bo nie wygladasz jak kolo z pierwszej strony menshealthPluto pisze:No własnie, tutaj każdy kilogram nadwagi, niepotrzebnie dźwiganego tłuszczu jest o-gra-ni-cze-niem, to nie sumo na litość boską. Tu nie ma usprawiedliwień w stylu "wygląda dzięki temu słitasnie, i tak strzela gole, widac sadło jest mu potrzebne", jego stan fizyczny to po prostu kpina. To mogłoby sie dziac i byc akceptowane w Romie czy Interze ale u nas?! Jest swietnym graczem ale nie badzmy bezkrytyczni.dawid91 pisze:pewnie gdyby nie miał być taki jaki jest to byłby szczuplejszy. Mówimy o sporcie na najwyższym poziomie, a nie o amatorach z okręgówki.

FORZA JUVE!!!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
im więcej noszą twoje nogi tym jesteś wolniejszy więc jednak ma znaczenie, tyle że Igła wygląda tak już dobre 2 lata więc to raczej kwestia pizzy a nie kebabów, ew jakiejś choroby o której się nie mówi... przecież nawet brodę zapuścił żeby nie wyglądać tak grubo
wiedzieliśmy więc co bierzemy i za takiego właśnie zawodnika daliśmy 90mln, nie chudszego, młodszego i szybszego tylko właśnie za takiego więc nie mamy powodów do zmartwień w tym temacie bo jest on nam znany i przez nas akceptowany, dlatego gadanie o tym jest kompletnie bez sensu, trzeba go rozliczać tylko i wyłącznie z gry i nie szukać wymówek
wiedzieliśmy więc co bierzemy i za takiego właśnie zawodnika daliśmy 90mln, nie chudszego, młodszego i szybszego tylko właśnie za takiego więc nie mamy powodów do zmartwień w tym temacie bo jest on nam znany i przez nas akceptowany, dlatego gadanie o tym jest kompletnie bez sensu, trzeba go rozliczać tylko i wyłącznie z gry i nie szukać wymówek
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
widać, że wciągnął brzuch
też tak potrafię
tu już bez wciągniętego

tu już bez wciągniętego
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2016, 11:28 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Jak dla mnie Higuain może być gruby jak Gascoigne pod koniec swojej kariery, byleby strzelał bramki.
Swoją drogą to Argentyńczyk już ma więcej bramek, niż nasz hiszpański supersnajper przez CAŁY poprzedni sezon :rotfl:
Swoją drogą to Argentyńczyk już ma więcej bramek, niż nasz hiszpański supersnajper przez CAŁY poprzedni sezon :rotfl:
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
a czemu nie napisałeś "Argentyńczyk już ma więcej bramek, niż nasz chorwacki supersnajper przez CAŁY poprzedni sezon :rotfl:" ?
EDIT:
@down: no tak, super cup...
EDIT:
@down: no tak, super cup...
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2017, 14:28 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jaslo
- Juventino
Nie wiem czy to coś wnoszącego do tematu ale nawet tvn pisze o igle
http://sport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/g ... 04296.html
http://sport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/g ... 04296.html
- Maly
- Juventino
odchudził się ten po lewej a Igła po prostu wciągnął brzuch
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Forza_Juve
- Juventino
Ten po lewej tak się odchudził, że aż parkiet za sobą zagiął...