Liga Mistrzów 2015/16
- Zizou_1989
- Juventino
Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM ...zbysioJuve pisze:Przez takie zespoły jak Roma to Włosi nigdy nie będą ponownie mieć tych czterech zespołów ponownie w LM a szkoda, ale oczywiście nie Romy w tym momencie.
- Cabrini_idol
- Juventino
Juventus często wzbudza złość i żal w nas ale Panowie nigdy przenigdy nie przegramy 7 : 1 w LM czy nigdy nie będziemy przegrywać z zespołem poziomu Bate po 1 połowie 3 :0
AHOJ ROMA
dziady....
Juventus w erze Conte był bez doświadczenia w Pucharach europejskich poza Buffonem i CHiellinim.
AHOJ ROMA

dziady....
Chyba Ty.Zizou_1989 pisze:Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM ...zbysioJuve pisze:Przez takie zespoły jak Roma to Włosi nigdy nie będą ponownie mieć tych czterech zespołów ponownie w LM a szkoda, ale oczywiście nie Romy w tym momencie.
Juventus w erze Conte był bez doświadczenia w Pucharach europejskich poza Buffonem i CHiellinim.
Ostatnio zmieniony 29 września 2015, 21:34 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Wojtek
- Juventino
Akurat co do ostatniego spotkania to się nie zgodzę. Patrząc na formę Czelsi oraz to jak Porto gra u siebie to to oni byli faworytami tego spotkania (przynajmniej dla mnie).jakku1 pisze:Pierwsza polowa to jakis totalny pogrom faworyów. Roma dostaje lanie od BATE, Barcelona przegrywa z Leverkusen, Arsenal z Olympiakosem a Chelsea z Porto.
Roma :rotfl:
Lewy :dance2:
- Robaku
- Juventino
eh dojscie do ćwiercfinalu, pocisniecie Chelsea jako tryumfatora LM, daleko idąca teza.Zizou_1989 pisze:Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM ...zbysioJuve pisze:Przez takie zespoły jak Roma to Włosi nigdy nie będą ponownie mieć tych czterech zespołów ponownie w LM a szkoda, ale oczywiście nie Romy w tym momencie.
- Zizou_1989
- Juventino
Nie wyjscie z grupy w sezonie 2 juz zapomnieliscie? Szkoda.Robaku pisze:eh dojscie do ćwiercfinalu, pocisniecie Chelsea jako tryumfatora LM, daleko idąca teza.Zizou_1989 pisze:Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM ...zbysioJuve pisze:Przez takie zespoły jak Roma to Włosi nigdy nie będą ponownie mieć tych czterech zespołów ponownie w LM a szkoda, ale oczywiście nie Romy w tym momencie.
A pozniej nie wyszli z grupy I przegrali w Lidze Europy ...Cabrini_idol pisze:Juventus często wzbudza złość i żal w nas ale Panowie nigdy przenigdy nie przegramy 7 : 1 w LM czy nigdy nie będziemy przegrywać z zespołem poziomu Bate po 1 połowie 3 :0
AHOJ ROMA![]()
dziady....
Chyba Ty.Zizou_1989 pisze:Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM ...zbysioJuve pisze:Przez takie zespoły jak Roma to Włosi nigdy nie będą ponownie mieć tych czterech zespołów ponownie w LM a szkoda, ale oczywiście nie Romy w tym momencie.
- jakku1
- Juventino
Z tym, ze i tak doszlismy do 1/2 LE i zgromadzilismy bardzo duzo punktow do rankingu (najwiecej z całej Italii).Zizou_1989 pisze: Nie wyjscie z grupy w sezonie 2 juz zapomnieliscie? Szkoda.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Don Paolo
- Juventino
2012/2013 - Ćwierćfinał LMZizou_1989 pisze:Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM ...zbysioJuve pisze:Przez takie zespoły jak Roma to Włosi nigdy nie będą ponownie mieć tych czterech zespołów ponownie w LM a szkoda, ale oczywiście nie Romy w tym momencie.
2013/2014 - Półfinał LE
2014/2015 - Finał LM
2015/2016 - zwycięstwo na wyjeździe z liderem Premier League
Pozdro!
- zbysioJuve
- Juventino
E tam to było dawno i kto o tym by jeszcze pamiętałZizou_1989 pisze:Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM ...zbysioJuve pisze:Przez takie zespoły jak Roma to Włosi nigdy nie będą ponownie mieć tych czterech zespołów ponownie w LM a szkoda, ale oczywiście nie Romy w tym momencie.

- Zizou_1989
- Juventino
Jak to jest era conte to chyba cos mnie ominelo...Don Paolo pisze:2012/2013 - Ćwierćfinał LMZizou_1989 pisze:Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM ...zbysioJuve pisze:Przez takie zespoły jak Roma to Włosi nigdy nie będą ponownie mieć tych czterech zespołów ponownie w LM a szkoda, ale oczywiście nie Romy w tym momencie.
2013/2014 - Półfinał LE
2014/2015 - Finał LM
2015/2016 - zwycięstwo na wyjeździe z liderem Premier League
Pozdro!
No wiec o to mi chodzi zamiast cieszyc sie z Romy zajmijmy sie soba bo Sevilla sie jutro nie polozyzbysioJuve pisze:E tam to było dawno i kto o tym by jeszcze pamiętałZizou_1989 pisze:Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM ...zbysioJuve pisze:Przez takie zespoły jak Roma to Włosi nigdy nie będą ponownie mieć tych czterech zespołów ponownie w LM a szkoda, ale oczywiście nie Romy w tym momencie.. A teraz jest duża szansa na dogonienie Angoli to zamiast ogrywać takie zespoły jak Bate z palcem wiadomo gdzie to oni dostają w czape i to w dodatku jeszcze ile. Naprawdę ta Roma to jakaś porażka. Aby tylko z nami jutro tak samo nie było.
- zbysioJuve
- Juventino
To znaczy nie miałbym nic przeciwko gdyby rzymianie dzisiejszy mecz wygrali (choć w tej chwili to raczej nie realne) no, ale 3-0 do tyłu czy nie jest trochę to śmieszne.Zizou_1989 pisze:No wiec o to mi chodzi zamiast cieszyc sie z Romy zajmijmy sie soba bo Sevilla sie jutro nie polozyzbysioJuve pisze:E tam to było dawno i kto o tym by jeszcze pamiętałZizou_1989 pisze: Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM .... A teraz jest duża szansa na dogonienie Angoli to zamiast ogrywać takie zespoły jak Bate z palcem wiadomo gdzie to oni dostają w czape i to w dodatku jeszcze ile. Naprawdę ta Roma to jakaś porażka. Aby tylko z nami jutro tak samo nie było.
- Zizou_1989
- Juventino
Bede sie smial jak wygramy narazie poczekam.zbysioJuve pisze:To znaczy nie miałbym nic przeciwko gdyby rzymianie dzisiejszy mecz wygrali (choć w tej chwili to raczej nie realne) no, ale 3-0 do tyłu czy nie jest trochę to śmieszne.Zizou_1989 pisze:No wiec o to mi chodzi zamiast cieszyc sie z Romy zajmijmy sie soba bo Sevilla sie jutro nie polozyzbysioJuve pisze: E tam to było dawno i kto o tym by jeszcze pamiętał. A teraz jest duża szansa na dogonienie Angoli to zamiast ogrywać takie zespoły jak Bate z palcem wiadomo gdzie to oni dostają w czape i to w dodatku jeszcze ile. Naprawdę ta Roma to jakaś porażka. Aby tylko z nami jutro tak samo nie było.
- zbysioJuve
- Juventino
Ale wczesniej gral w cwiercfinale, to chyba nie to samo co dawac kazdemu.Zizou_1989 pisze:A pozniej nie wyszli z grupy I przegrali w Lidze Europy ...Cabrini_idol pisze:Juventus często wzbudza złość i żal w nas ale Panowie nigdy przenigdy nie przegramy 7 : 1 w LM czy nigdy nie będziemy przegrywać z zespołem poziomu Bate po 1 połowie 3 :0
AHOJ ROMA![]()
dziady....
Chyba Ty.Zizou_1989 pisze: Jakies kompleksy leczysz? Za ery Conte dawalismy kazdemu w LM ...
P.s reke sobie daje uciac, ze z conte mielibysmy wiecej pkt w serie a.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"