Serie A (2): JUVENTUS 4-1 Parma [DPL na meczu!]
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Bardziej 4-5-1RuTeK pisze:bardziej 4-4-1-1
Gralismy Pirlo Marchisio , Vidal byl przed nimi, a szpicowal Mirko.
Badz co badz. Teorie o trzymaniu sie sztywno tej taktyki sa błędne.
Conte jest flexible.
- Swider10
- Juventino
Wybacz faktycznie mój błąd :doh:Wojtek pisze:Tak trudno spojrzeć do tego tematu?Swider10 pisze:Jeżeli ktoś posiada mógłby wrzucić bramki na jakiś serwer ?
Dzięki

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Wesoł
- Juventino
iltalismano pisze:Bardziej 4-5-1RuTeK pisze:bardziej 4-4-1-1
Ehh forumowi taktycy. Przestańcie myśleć schematami i widzieć świat w tych cyferkach.
Vidal wszedł w miejsce Del Piero, w jego pozycję na boisku. Robił to samo - dawał wsparcie Vucinic'owi w ataku, ale też cofał się głęboko do pomocy. Z naturalnych predyspozycji obu zawodników wynikało to, że mając Alexa mieliśmy więcej kreatywności, a z Vidalem więcej gry pressingiem (co było pożądane przy prowadzeniu). I tyle. Na siłę każdy z was może wykazać i udowadniać że to było 4411, 451 czy 433 ale przecież to nie ma sensu. To dalej był system Conte którego trzyma się od początku.
Bardzo mnie się ten mecz podobał, bardzo. Oby tak dalej.
"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
- RuTeK
- Juventino
Tak oglądam ten filmik i widzę strasznie dużo wolnych miejsc :roll: ma ktoś jakieś info ile było kibiców ?
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Filippo911
- Juventino
nic na nich nie poradzisz a może tam jakiś polski Mourinhosie czai przy klawierceWesoł pisze:Ehh forumowi taktycy. Przestańcie myśleć schematami i widzieć świat w tych cyferkach. (...)
Na siłę każdy z was może wykazać i udowadniać że to było 4411, 451 czy 433 ale przecież to nie ma sensu. To dalej był system Conte którego trzyma się od początku.
Bardzo mnie się ten mecz podobał, bardzo. Oby tak dalej.
Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć tak dogłębne analizowanie meczu , który już się skończył. Conte sam mówił , że nie jest ważne jak nazwać jego ustawienie - 442 /424 . Ważne jest żeby grali tak jak powinni , tak jak Conte tego wymaga .
- KondzioJuveFans
- Juventino
kapitalna inauguracja sezonu ;D
Te podania Pirlo do majstersztyk ! brakowało nam takiego zawodnika od zawsze ;D Obyśmy grali tak do końca rozgrywek ! FORZA JUVE ! ;D
Te podania Pirlo do majstersztyk ! brakowało nam takiego zawodnika od zawsze ;D Obyśmy grali tak do końca rozgrywek ! FORZA JUVE ! ;D
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
o grze sie nie bede rozpisywal. bardzo wysoko ustawieni bylismy. o wyniku tez nie ma co pisac. martwi mnie tylko jedno ze wszystko co dobre zaczynalo sie od Pirlo i kontuzja tego gracza moze byc dla nas fatalna.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- KondzioJuveFans
- Juventino
też prawda... ale zawsze do środka pola jest Vidal i Marchisio... co prawda to nie ta sama klasa co Pirlo , ale myślę , że obaj panowie dadzą radę zastąpić fenomena środka polamarcinek pisze:o grze sie nie bede rozpisywal. bardzo wysoko ustawieni bylismy. o wyniku tez nie ma co pisac. martwi mnie tylko jedno ze wszystko co dobre zaczynalo sie od Pirlo i kontuzja tego gracza moze byc dla nas fatalna.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- fallweiss
- Juventino
Dla mnie ten wynik to po prostu osiągnięcie podstawowego progu dla Juve w meczach z zespołami klasy Parmy. Tak to wyglądało kiedyś przynajmniej... Wynik jest optymistyczny, ale na dobrą sprawę pierwsze oceny będzie można wystawiać po boju z Milanem w październiku, który powinien nam dać realne możliwości Starej Damy i orientacyjne spojrzenie na nasze wyniki. Przed nami 3 kolejki z zespołami, które muszą zostać pokonane - zakładam 9 pkt, jeżeli będzie z tym problem, to będziemy mieli odpowiedź na wiele pytań.
- @Maras@
- Juventino
To prawda, że on jest naszym mózgiem jeśli chodzi o rozgrywanie akcji i ciężko byłoby go zastąpić. Patrząc jednak na cały mecz zauważyłem też inną rzecz która bardzo się rzucała w oczy a wcześniej tego nie było. Bardzo szybko odzyskiwaliśmy piłkę, często na połowie przeciwnika dzięki czemu nie doprowadzaliśmy do kontry, a wręcz zamykaliśmy ich w ich polu karnym. Właśnie ten element wraz z poświęceniem bardzo mi się podobał. Mam nadzieję, że już na stałe wpisze się to w sposób grania naszej drużynymarcinek pisze:o grze sie nie bede rozpisywal. bardzo wysoko ustawieni bylismy. o wyniku tez nie ma co pisac. martwi mnie tylko jedno ze wszystko co dobre zaczynalo sie od Pirlo i kontuzja tego gracza moze byc dla nas fatalna.

- evilboy
- Juventino
Mecz piękny... nie pamiętam kiedy ostatnio graliśmy tak dobrze :!: Był pressing, była gra piłką, było też dużo sytuacji strzeleckich. Parma od początku do końca nie miała nic do powiedzenia. Aż chciało się oglądać.
Dobrze też słyszeć po takim meczu słowa trenera, który studzi optymizm i nadal widzi dużo elementów do poprawy, a w czasie spotkania biega jak szalony przy linii bocznej co chwilę pokrzykując. Będą z niego ludzie.
Dobrze też słyszeć po takim meczu słowa trenera, który studzi optymizm i nadal widzi dużo elementów do poprawy, a w czasie spotkania biega jak szalony przy linii bocznej co chwilę pokrzykując. Będą z niego ludzie.
- Brutalo
- Juventino
Zamiast przyśpiewek na poszczególnych piłkarzy bardziej i częściej... śpiewaliśmy dla Conte, a on rzadko kiedy miał czas nam odmachać, taki pracuśevilboy pisze: Dobrze też słyszeć po takim meczu słowa trenera, który studzi optymizm i nadal widzi dużo elementów do poprawy, a w czasie spotkania biega jak szalony przy linii bocznej co chwilę pokrzykując. Będą z niego ludzie.

Co do meczu... Pirlo. On ogarnia wszystko, widzi wszystkich, jest przy każdej akcji. Szczerze nie spodziewałem się aż tak wielkiego wejścia smoka. Poza nim Chiellini

Dziękuję, dobranoc.