Ciekawostki dotyczące Juventusu. Czyli pytania i odpowiedzi.
- tabo89
- Juventino
Nie wykonywał tylko wszedł w pole karne:
Tutaj trochę:
http://calcio.fanpage.it/lo-storico-non ... -del-2002/
Tutaj trochę:
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ostatnio chodzi to zamieszanie z wylewaniem wody z lodem na głowę.
...a do chyba 3 dekady temu Boniek wylał wodę Trappowi i Zoffowi na głowę. Ktoś ma coś o tym zdarzeniu?
...a do chyba 3 dekady temu Boniek wylał wodę Trappowi i Zoffowi na głowę. Ktoś ma coś o tym zdarzeniu?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- wojczech7
- Juventino
W ogóle tam faulu na Buffonie nie było... :shock:tabo89 pisze:Nie wykonywał tylko wszedł w pole karne:
Tutaj trochę:
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- freddie88
- Juventino
Na łożu śmierci leży kibic Juventusu z szalikiem Interu na szyji i mówi:
- Od dzisiaj jestem kibicem Interu.
Zdziwieni goście pytają go czemu tak nagle zmienił upodobania, a on im odpowiada:
- Wolę, żeby z tego świata odszedł kibic tych nieudaczników z Interu, niż porządny kibic Juve
Na lekcji we wloskiej j szkole zostalo jeszcze kilka minut a nauczycielka juz zrealizowala temat wiec mowi do dzieci:
-Ja kibicuje Interowi a ty Maciek?
-No ja tez kibicuje Interowi.
Nauczycielka pyta dalej uczniow i wszyscy odpowiadaja, ze kibicuja Interowi. W koncu zapytana zostaje Malgosia, ktora odpowiada:
-Ja kibicuje Juventusowi
Na to nauczycielka pyta sie dlaczego. Malgosia odpowiada:
-Bo moj tata kibicuje Juve mama kibicuje Juvei, brat i cala rodzina kibicuja Juve.
Nauczycielka chcac "nawrocic" uczennice mowi:
- No ale wiesz nie mozesz sie patrzec tylko na to co robia twoi najblizsi krewni. Co by bylo gdyby twoj tata byl alkoholikiem, matka kur** a brat dworcowym narkomanem?
Na to Malgosia:
Wtedy kibicowalabym Interowi. :twisted:
Wiecie jak sie nazywa interista zalany betonem
..............PUSTAK 
Dlaczego kibice Interu wolą blondynki?
- Ponieważ lubią towarzystwo kobiet na swoim poziomie intelektualnym. :lol:
Nowy trener Romy, Rudi Voeller, chcąc dobrze rozpocząć swoją przygodę na ławce Romy, stwierdza, że najlepiej będzie wygrać scudetto. Tylko jak tego dokonać? Postanawia wybrać się do Ancelottiego, aby jego spytać o radę. Spotykają się.
- Carlo, jak udało Ci się zdobyć mistrzostwo Włoch z Twoją drużyną?
-Rudi, to oczywiste, mam do dyspozycji piłkarzy inteligentnych.
-Łatwo powiedzieć, ale jak rozpoznać, czy są inteligentni?
-To proste, zadajesz im pytanie, które wymaga inteligentnej odpowiedzi i wtedy już wszystko wiesz.
-Jakiś przykład?
-Zadzwonię teraz do Gattuso i Ci pokażę: "Rino, tu Ancelotti!"
-Słucham, Mister?
-Rino, Twój ojciec ma syna, Twoja matka ma syna, ale ten syn nie jest ani Twoją siostrą, ani Twoim bratem. To kim jest?
-Mister, to przecież łatwe. To jestem ja.
-Dziękuję Rino, byłem tylko ciekawy. Do zobaczenia jutro na treningu...
Voeller zaskoczony:
-Dobre pytanie, to rzeczywiście sposób na sprawdzenie inteligencji!
Trening w Trigorii.Voeller:
-Francesco, chodź tu na moment!
-A co, mam trenować teraz rzuty wolne?
-Nie, nie, musisz odpowiedzieć tylko na proste pytanie.
-Słucham, Mister...
-Francesco, Twój ojciec ma syna, Twoja matka ma syna, ale ten syn nie jest ani Twoją siostrą, ani Twoim bratem. To kim jest?
-Ani moją siostrą...ani moim bratem...Kto to może być??? Mister, a mogę dostać 10 minut na zastanowienie się?
-Pewnie,możesz dać mi odpowiedź po treningu.
Totti idzie do kolegów z drużyny.
-Słuchajcie, chłopcy, Voeller oszalał! Zadał mi dziwne pytanie: " Twój ojciec ma syna, Twoja matka ma syna, ale nie jest to ani Twoja siostra, ani nawet Twój brat. To kto to jest?"
Koledzy patrzą na Tottiego zdezorientowni. Myślą wszyscy, Pelizzoli, Panucci, Dacourt, De Rossi, nawet Cassano się zastanawia, ale żaden nie może wymyślić odpowiedzi.
Totti, bezradny, idzie szukać ratunku u magazyniera:
-Ej, Nino, mam dla Ciebie pytanie:"Twój ojciec ma syna, Twoja matka ma syna, ale nie jest to ani Twoja siostra, ani Twój brat. Kto to w takim razie jest?"
-France', żartujesz sobie? To przecież jestem ja, nie?
Szczęśliwy Totti idzie do Capello z odpowiedzią.
-Mister, znalazłem odpowiedź!!!
-Dobrze,to mów, Francesco.
-To jest magazynier...Nino!
-To Ty rzeczywiście głupi jesteś, Francesco... To jest przecież Gattuso!
- Od dzisiaj jestem kibicem Interu.
Zdziwieni goście pytają go czemu tak nagle zmienił upodobania, a on im odpowiada:
- Wolę, żeby z tego świata odszedł kibic tych nieudaczników z Interu, niż porządny kibic Juve

Na lekcji we wloskiej j szkole zostalo jeszcze kilka minut a nauczycielka juz zrealizowala temat wiec mowi do dzieci:
-Ja kibicuje Interowi a ty Maciek?
-No ja tez kibicuje Interowi.
Nauczycielka pyta dalej uczniow i wszyscy odpowiadaja, ze kibicuja Interowi. W koncu zapytana zostaje Malgosia, ktora odpowiada:
-Ja kibicuje Juventusowi
Na to nauczycielka pyta sie dlaczego. Malgosia odpowiada:
-Bo moj tata kibicuje Juve mama kibicuje Juvei, brat i cala rodzina kibicuja Juve.
Nauczycielka chcac "nawrocic" uczennice mowi:
- No ale wiesz nie mozesz sie patrzec tylko na to co robia twoi najblizsi krewni. Co by bylo gdyby twoj tata byl alkoholikiem, matka kur** a brat dworcowym narkomanem?
Na to Malgosia:
Wtedy kibicowalabym Interowi. :twisted:
Wiecie jak sie nazywa interista zalany betonem

Dlaczego kibice Interu wolą blondynki?
- Ponieważ lubią towarzystwo kobiet na swoim poziomie intelektualnym. :lol:
Nowy trener Romy, Rudi Voeller, chcąc dobrze rozpocząć swoją przygodę na ławce Romy, stwierdza, że najlepiej będzie wygrać scudetto. Tylko jak tego dokonać? Postanawia wybrać się do Ancelottiego, aby jego spytać o radę. Spotykają się.
- Carlo, jak udało Ci się zdobyć mistrzostwo Włoch z Twoją drużyną?
-Rudi, to oczywiste, mam do dyspozycji piłkarzy inteligentnych.
-Łatwo powiedzieć, ale jak rozpoznać, czy są inteligentni?
-To proste, zadajesz im pytanie, które wymaga inteligentnej odpowiedzi i wtedy już wszystko wiesz.
-Jakiś przykład?
-Zadzwonię teraz do Gattuso i Ci pokażę: "Rino, tu Ancelotti!"
-Słucham, Mister?
-Rino, Twój ojciec ma syna, Twoja matka ma syna, ale ten syn nie jest ani Twoją siostrą, ani Twoim bratem. To kim jest?
-Mister, to przecież łatwe. To jestem ja.
-Dziękuję Rino, byłem tylko ciekawy. Do zobaczenia jutro na treningu...
Voeller zaskoczony:
-Dobre pytanie, to rzeczywiście sposób na sprawdzenie inteligencji!
Trening w Trigorii.Voeller:
-Francesco, chodź tu na moment!
-A co, mam trenować teraz rzuty wolne?
-Nie, nie, musisz odpowiedzieć tylko na proste pytanie.
-Słucham, Mister...
-Francesco, Twój ojciec ma syna, Twoja matka ma syna, ale ten syn nie jest ani Twoją siostrą, ani Twoim bratem. To kim jest?
-Ani moją siostrą...ani moim bratem...Kto to może być??? Mister, a mogę dostać 10 minut na zastanowienie się?
-Pewnie,możesz dać mi odpowiedź po treningu.
Totti idzie do kolegów z drużyny.
-Słuchajcie, chłopcy, Voeller oszalał! Zadał mi dziwne pytanie: " Twój ojciec ma syna, Twoja matka ma syna, ale nie jest to ani Twoja siostra, ani nawet Twój brat. To kto to jest?"
Koledzy patrzą na Tottiego zdezorientowni. Myślą wszyscy, Pelizzoli, Panucci, Dacourt, De Rossi, nawet Cassano się zastanawia, ale żaden nie może wymyślić odpowiedzi.
Totti, bezradny, idzie szukać ratunku u magazyniera:
-Ej, Nino, mam dla Ciebie pytanie:"Twój ojciec ma syna, Twoja matka ma syna, ale nie jest to ani Twoja siostra, ani Twój brat. Kto to w takim razie jest?"
-France', żartujesz sobie? To przecież jestem ja, nie?
Szczęśliwy Totti idzie do Capello z odpowiedzią.
-Mister, znalazłem odpowiedź!!!
-Dobrze,to mów, Francesco.
-To jest magazynier...Nino!
-To Ty rzeczywiście głupi jesteś, Francesco... To jest przecież Gattuso!

Myślę, że piosenki Queen są czystym eskapizmem , są jak dobry film.,,Uwielbiam Królową.
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.vecchiasignora.com/topic/272 ... do-bianco/#
Mecz z Sassuolo był ostatnim w tym sezonie, który rozegraliśmy w koszulkach z żółtymi napisami.
Decyzja została już podjęta i sobotnie spotkanie z Chievo piłkarze będą grać z napisami czarnymi. Taka decyzja usatysfakcjonuje z pewnością nie tylko kibiców, ale także i samą UEFĘ.
Mecz z Sassuolo był ostatnim w tym sezonie, który rozegraliśmy w koszulkach z żółtymi napisami.

- Mateuszello
- Juventino
Świetnie! Miałem wczoraj pisać, że te sparingi pokazały, że to słaby pomysł. Na streamach w ogóle nie mogłem ogarnąć czy piłce jest Padoin, Pepe, Vitale, czy Romulo... Z wcześniejszymi wariantami można było chociaż numer dostrzec.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
pisałem to już gdzieś na forum - link jest dobry ale musisz skończyć go na "jpg", czyli od znaku zapytania wszystko należy skasować
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Fakt, choć nie wiem czemu, to był bezpośredni link do obrazka.Maly pisze:pisałem to już gdzieś na forum - link jest dobry ale musisz skończyć go na "jpg", czyli od znaku zapytania wszystko należy skasować