[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- pinturicchio87
- Juventino
Zastanawia fakt braku możliwości zamówienia czerwonego longsleeva skoro w ankiecie popularności zdobył trzecie miejsce. Co do zamówienia jeszcze się zastanowię, forza!
Forza Juve & Alex!!!
- piotrinho1234...
- Juventino
Po prostu napisz szary w tym temacie oczywiście. :lol:M.Bodzio pisze:Witam, chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna sie zapisac do listy chętnych na longa koloru szarego?
- Sajan
- Juventino
ok to czarny jesli J bedzie białe jak na bank czarne to szarego
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- goooldi
- Juventino
Witam wszystkich Fanów oraz Fanki najlepszego klubu na świecie :-D
Napisze krótko.
Jestem zainteresowany kupnem longa. czytalem pierwsza strone tematu.. jest ich prawie 30 i nie dam rady wszystkiego przeczytac. mam tylko pytanie czy zmieniło sie cos na longu i czy firma ta sama?
Prosze o wyrozumiałość :roll:
Napisze krótko.
Jestem zainteresowany kupnem longa. czytalem pierwsza strone tematu.. jest ich prawie 30 i nie dam rady wszystkiego przeczytac. mam tylko pytanie czy zmieniło sie cos na longu i czy firma ta sama?
Prosze o wyrozumiałość :roll:
- AdrianJuventin
- Juventino
Szary i czarny poproszę 

- Darius19
- Juventino
Ludzie zadecydowali że, są te 3 kolory. I tak początkowo miało być tylko 2 szary i czarny.pinturicchio87 pisze:Zastanawia fakt braku możliwości zamówienia czerwonego longsleeva skoro w ankiecie popularności zdobył trzecie miejsce. Co do zamówienia jeszcze się zastanowię, forza!
A co do firmy to stedmana będą longi
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2010, 21:20 przez Darius19, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE