Liga Mistrzów 2010/11
- Lord of San Siro
- Interista

No chyba nie zrozumiałeś zakładu. Wchodząc ryzykujesz 100 zł. Ale widzę, że myślisz jak zahor, tak więc z Tobą też się mogę założyć.Mietson pisze: Ja równieżNie wiem skąd wezmę te 20 kafli ale raczej bym ich nie potrzebował
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- deszczowy
- Juventino

Consummatum est. Ciekawe co jeszcze pokaże Inter.
Mówcie, co chcecie, ale Milanu mi zwyczajnie szkoda
Mówcie, co chcecie, ale Milanu mi zwyczajnie szkoda
- zahor
- Juventino

Że Reprezentacja Polski zajmie pierwsze miejsce na Mistrzostwach Europy w 2012 roku? Ok, mówię teraz serio, mogę wejść w taki zakład.Lord of San Siro pisze:Spiszesz to na papierze i potwierdzisz w obecności świadków? Jeśli tak, to przyjmuję zakład.zahor pisze: gdyby mi ktoś zaproponował taki układ - jak Polska wygra EURO, to ja mu daję 20 000 PLN, a jak nie, to on mi stówę, to zgodziłbym się bez zastanowienia.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2011, 22:44 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- M.R.
- Juventino

Czy szkoda ? Odpadli na własne życzenie, mogli dziś wyrwać awans Tottenhamowi, który nie zaprezentował u siebie nic szczególnego. Milan dał ciała w pierwszym meczu a teraz nie umiał tego odrobić. Klątwa Zlatana trwa nadal. I podpisuje się pod słowami Antichrista o Robinho - przereklamowany gracz.deszczowy pisze: Mówcie, co chcecie, ale Milanu mi zwyczajnie szkoda
W drugim meczu Schalke pokonuje Valencie 3-1
- Pan Mietek
- Juventino

2012 chybazahor pisze:Że Reprezentacja Polski zajmie pierwsze miejsce na Mistrzostwach Europy w 2010 roku? Ok, mówię teraz serio, mogę wejść w taki zakład.Lord of San Siro pisze:Spiszesz to na papierze i potwierdzisz w obecności świadków? Jeśli tak, to przyjmuję zakład.zahor pisze: gdyby mi ktoś zaproponował taki układ - jak Polska wygra EURO, to ja mu daję 20 000 PLN, a jak nie, to on mi stówę, to zgodziłbym się bez zastanowienia.
Ja w sumie teraz sobie przypomniałem, że mam nie grać w zakładach. Dziewczyna mi zabroniła
Milanu szkoda, grali nieźle, zabrakło trochę szczęścia ale jednak w dwumeczu lepszy był Tottenham.
- zahor
- Juventino

Klątwa jak klątwa. Nie za bardzo sobie wyobrażam jak można stać jak tyczka cały mecz i liczyć na zdobycie gola. To, że czasami przeciwko jakimś anonimowym obrońcom w lidze się udaje, to nie znaczy że uda się w LM.M.R. pisze:Czy szkoda ? Odpadli na własne życzenie, mogli dziś wyrwać awans Tottenhamowi, który nie zaprezentował u siebie nic szczególnego. Milan dał ciała w pierwszym meczu a teraz nie umiał tego odrobić. Klątwa Zlatana trwa nadal. I podpisuje się pod słowami Antichrista o Robinho - przereklamowany gracz.deszczowy pisze: Mówcie, co chcecie, ale Milanu mi zwyczajnie szkoda
W drugim meczu Schalke pokonuje Valencie 3-1Liczyłem na Hiszpanów a tu lipa. W 1/4 finału mamy już Schalke,Tottenham, Szachtar i Barcelone.
A co do Robinho - wiadomo, że gdyby był nie wiadomo jaką gwiazdą, to najpierw Real, a potem Man City nie oddawałyby go za takie pieniądze, wysławszy wcześniej na pół roku do Brazylii. Wydaje mi się że Allegri lepiej by zrobił, gdyby postarał się przekwalifikować go na skrzydłowego czy coś. Gość dobrze kiwa, podaje, ma wizję gry, ale pod bramką zupełnie się gubi.
- bendzamin
- Redaktor

Dzis Milan przewazal, ale zabraklo kogos, kto potrafilby zadac ostateczny cios. Szkoda ich, bo dzis byli zwyczajnie lepsi od angoli. Przede wszystkim nalezy pochwalic dwojke stoperow - Nesta i Silva postawili sie dzis swietnie ustawic i przez wiekszosc meczu udanie neutralizowali nielatwego przeciez przeciwnika, jakim jest Crouch. Ogolnie, Allegri ustawil druzyne niezle, calkiem fajnie zagral tez Boateng. Flamini pierwsza polowa bardzo dobrze, nakrecony, agresywny, ale w madry sposob. W drugiej juz typowo po kretynsku i powinien sie cieszyc, ze nie wylecial.
Tottenham gral do przodu bardzo schematycznie - pila na Croucha, on zgrywa. Coz, dzis troche szczesliwie awansowali, ale w nastepnej rundzie juz tak rozowo moze nie byc. Chyba, ze Bale sie ogarnie i wroci do formy z jesieni.
Tottenham gral do przodu bardzo schematycznie - pila na Croucha, on zgrywa. Coz, dzis troche szczesliwie awansowali, ale w nastepnej rundzie juz tak rozowo moze nie byc. Chyba, ze Bale sie ogarnie i wroci do formy z jesieni.
- Łukasz
- Juventino

Z tą wizją gry to bym nie przesadzał - tak to możesz mówić o Cassano, napastniku kompletnym. Robinho to "golas", wyposażony jest tylko w drybling, ale to przecież wiedzą wszyscy od dawna. Nominalnie jest lewoskrzydłowym ataku, ale Allegri nie gra skrzydłowymi, dlatego dziś Brzylijczyk grał w sumie jako trequartista.zahor pisze:Wydaje mi się że Allegri lepiej by zrobił, gdyby postarał się przekwalifikować go na skrzydłowego czy coś. Gość dobrze kiwa, podaje, ma wizję gry, ale pod bramką zupełnie się gubi.
- Donnie
- Juventino

Upada włoska piłka, upada. Dzisiaj Milan był lepszy, ale co z tego, trzeba było tak grać w pierwszym meczu. Za tydzień pewnie odpadnie Inter, choć im daję mimo wszystko większe szanse, niż dzisiaj Milanowi.
Calciopolli zbiera żniwo i po pięciu latach. Ciekawe, jak długo jeszcze.
Calciopolli zbiera żniwo i po pięciu latach. Ciekawe, jak długo jeszcze.
- zahor
- Juventino

Czy on taki kompletny to się jeszcze okaże, w sumie też za nim nigdzie nie tęsknią. No, ale chyba faktycznie od Robinho jest bardziej uniwersalny.Łukasz pisze:Z tą wizją gry to bym nie przesadzał - tak to możesz mówić o Cassano, napastniku kompletnym. Robinho to "golas", wyposażony jest tylko w drybling, ale to przecież wiedzą wszyscy od dawna. Nominalnie jest lewoskrzydłowym ataku, ale Allegri nie gra skrzydłowymi, dlatego dziś Brzylijczyk grał w sumie jako trequartista.zahor pisze:Wydaje mi się że Allegri lepiej by zrobił, gdyby postarał się przekwalifikować go na skrzydłowego czy coś. Gość dobrze kiwa, podaje, ma wizję gry, ale pod bramką zupełnie się gubi.
- Łukasz
- Juventino

Po prostu lepszy, taka bogatsza wersja. Więcej widzi i więcej myśli (na boisku).zahor pisze:No, ale chyba faktycznie od Robinho jest bardziej uniwersalny.
- Lord of San Siro
- Interista

Świetnie, wchodzę. Na dniach przygotuję co trzeba, bo trzeba to jakoś spisać.zahor pisze:Że Reprezentacja Polski zajmie pierwsze miejsce na Mistrzostwach Europy w 2012 roku? Ok, mówię teraz serio, mogę wejść w taki zakład.
Dzisiejsze mecze chyba bez niespodzianek, Milan nawet nieźle zagrał, ale bezsilność w ataku powalająca. Ibrahimovic nigdy nie wygra LM.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- PrzemasJuve
- Juventino

czyli szczeka siega po schematy z lm! u nas tez pilka na toniego on zgrywa i...no wlasniebeka pisze:Tottenham gral do przodu bardzo schematycznie - pila na Croucha, on zgrywa.
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!