Koszulki na sezon 2010/2011
- Mateuszello
- Juventino
Podobną kolorystykę strojów wyjazdowych(Ajaxu) miała w tamtym sezonie(2009/2010) Chelsea i bardzo mi się podobały jak w nich występowali.deszczowy pisze:Z zaprezentowanych modeli najbardziej podoba mi się koszulka Ajaxu. Pozostałe wypadają przy niej baaardzo blado. Różowa bramkarka Portsmouth... :rotfl: Pamiętam, jak parę lat temu Tim Wiese z Werderu tak się wykłócał, że nie chce grać w różowej koszulce. Tragiczne ma Czelsi i Bolton. Ładny wzorek jest jeszcze na koszulce... Interu, tylko ten herb....
A z tym Timem Wiese'em coś takiego było i rzeczywiście grał w różowej, ale przecież Juventus w swoich początkach również grał w różowych trykotach i gdyby nie ta pomyłka z koszulkami być może do dziś na boisku byłoby "różowo" :C
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- KielbikJUVE
- Juventino
Wg mnie to najlepszy pomysł jest z tymi koszulkami z pionową flagą włoch na środku, nawet ładnie to wygląda

- tabo89
- Juventino
Do tego ostatniego modelu wyjazdówki pojawiły się też propozycje reszty tego stroju (tyłu i spodenek).
Jeśli chodzi o tył to czysty klasycznie a ten z pasami ciekawie:

Spodenki też w dwóch delikatnie różniących się wersjach:

Na koniec propozycja na sezon 2011/12 czyli z trzema gwiazdkami i naszywką Scudetto:

Jeśli chodzi o tył to czysty klasycznie a ten z pasami ciekawie:

Spodenki też w dwóch delikatnie różniących się wersjach:

Na koniec propozycja na sezon 2011/12 czyli z trzema gwiazdkami i naszywką Scudetto:

- Azrael
- Juventino
Bardzo ładnie prezentuje się klasyczny pasiak Nike przygotowany dla PSV:

Jak bym się nie obraził gdyby zmienić tylko elementy czerwone na czarne, a "łyżwę", wykończenia rękawów i kołnierzyka na żółto i wyglądałoby świetnie. Żadnych zbędnych udziwnień a la motyw alpejskich szczytów!

Jak bym się nie obraził gdyby zmienić tylko elementy czerwone na czarne, a "łyżwę", wykończenia rękawów i kołnierzyka na żółto i wyglądałoby świetnie. Żadnych zbędnych udziwnień a la motyw alpejskich szczytów!
Pozdrawiam!
- Mateuszello
- Juventino
Wątpię w to, ponieważ w tamtym sezonie(2009/2010) Juventus miał prawie to samo, a ta wzmianka z zastąpieniem czarnego żółtymi elementami tym bardziej odpada. Który to raz z rzędu 3?Azrael pisze:Bardzo ładnie prezentuje się klasyczny pasiak Nike przygotowany dla PSV:
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Azrael
- Juventino
Wiesz, ciężko wymyślić "nie to samo" projektując projekt klubowego pasiaka, choć owszem można próbować wszystko spieprzyć kombinując falami albo jakimiś innymi udziwnieniami.Mateuszello pisze:Wątpię w to, ponieważ w tamtym sezonie(2009/2010) Juventus miał prawie to samo, a ta wzmianka z zastąpieniem czarnego żółtymi elementami tym bardziej odpada. Który to raz z rzędu 3?
Co do żółtych wstawek to po pierwsze jestem zdania, że jeśli coś wygląda ładnie - sprawdza się, to powinno być powielane, a po drugie ostatnie takie wykończenie mięliśmy dwa sezony temu - w minionym wszystko było białe, a trzy sezony temu wstawki były czerwone, więc o żadnej serii nie ma mowy.
Pozdrawiam!
- Mateuszello
- Juventino
Ty w ogóle oglądałeś jakiś mecz dwóch ostatnich sezonów? Chyba nie więc zobacz:Azrael pisze:Wiesz, ciężko wymyślić "nie to samo" projektując projekt klubowego pasiaka, choć owszem można próbować wszystko spieprzyć kombinując falami albo jakimiś innymi udziwnieniami.Mateuszello pisze:Wątpię w to, ponieważ w tamtym sezonie(2009/2010) Juventus miał prawie to samo, a ta wzmianka z zastąpieniem czarnego żółtymi elementami tym bardziej odpada. Który to raz z rzędu 3?
Co do żółtych wstawek to po pierwsze jestem zdania, że jeśli coś wygląda ładnie - sprawdza się, to powinno być powielane, a po drugie ostatnie takie wykończenie mięliśmy dwa sezony temu - w minionym wszystko było białe, a trzy sezony temu wstawki były czerwone, więc o żadnej serii nie ma mowy.

Przecież co sezon nie mamy takich koszulek. Np.: raz są węższe pasy, raz grubsze...
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Azrael
- Juventino
No nie Kolego, przyłapałeś mnie - wyszło szydło z worka - od dwóch sezonów nie obejrzałem ani jednego meczu Juventusu, taki ze mnie kibic... :doh:Mateuszello pisze:Ty w ogóle oglądałeś jakiś mecz dwóch ostatnich sezonów?
Ale gdybyś zamiast analizować liczbę meczów, które obejrzałem w tym tysiącleciu i skupił się nad tym o czym napisałem dwa posty temu, to doszedłbyś do wniosku, że pisałem o żółtych wykończeniach rękawków i kołnierzyka - takich jak właśnie na koszulce sprzed 2 lat. W minionym sezonie wykończenia owe są całe białe i moim zdaniem wyglądają mniej atrakcyjnie niż te wcześniejsze.
No jakby nie patrzeć - nie mamy. Koszulki zwykle różnią się układem pasów i wykończeniem. Mam nadzieję, że zmiany w strojach na przyszły sezon także będą szły w tym kierunku, a nie w stronę wymyślania jakichś fal, szczytów alpejskich gór czy np. "tego czegoś" co jest zaproponowane Interowi.Mateuszello pisze:Przecież co sezon nie mamy takich koszulek. Np.: raz są węższe pasy, raz grubsze...
Pozdrawiam!
- Mateuszello
- Juventino
Dobra OK. Nie wiedziałem co masz na myśli. Trochę się zaczęła kłótnia, więc już zakończmy ten spór.
Bardzo bym chciał zobaczyć projekt od samego "NAJKI"
Bardzo bym chciał zobaczyć projekt od samego "NAJKI"

-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- pan Zambrotta
- Juventino
pewnie nie, za to wszyscy widzieli Twoje słitaśne projekty koszulek rysowane w paincie.Mateuszello pisze:Ty w ogóle oglądałeś jakiś mecz dwóch ostatnich sezonów? Chyba nie więc zobacz:Azrael coś tam pisze:
czemu to my dostajemy na samym koncu projekty nowych koszulek?
- tabo89
- Juventino
Kolejne projekty.
Na początek to co już wrzucałem wcześniej tylko cały zestaw:

Taka też już się wcześniej pojawiała, z tym, że tutaj drobnie przerobiona:

No i była mowa o pasiakach PSV. Ktoś przerobił oczywiście to na Juventus i wyszło całkiem przyzwoicie, choć w porównaniu z zeszłym sezonem nie wiele się zmieniło (tylko czarne obwódki i oczywiście sponsor) co widać na drugiej grafice:

Na początek to co już wrzucałem wcześniej tylko cały zestaw:

Taka też już się wcześniej pojawiała, z tym, że tutaj drobnie przerobiona:

No i była mowa o pasiakach PSV. Ktoś przerobił oczywiście to na Juventus i wyszło całkiem przyzwoicie, choć w porównaniu z zeszłym sezonem nie wiele się zmieniło (tylko czarne obwódki i oczywiście sponsor) co widać na drugiej grafice: