Koszulki na sezon 2010/2011

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2010, 19:52

deszczowy pisze:
remortus pisze:Znalazłem coś takiego:
:wink:
http://wrestlefans.pl/forum/viewtopic.p ... 7d10da1742
Z zaprezentowanych modeli najbardziej podoba mi się koszulka Ajaxu. Pozostałe wypadają przy niej baaardzo blado. Różowa bramkarka Portsmouth... :rotfl: Pamiętam, jak parę lat temu Tim Wiese z Werderu tak się wykłócał, że nie chce grać w różowej koszulce. Tragiczne ma Czelsi i Bolton. Ładny wzorek jest jeszcze na koszulce... Interu, tylko ten herb....
Podobną kolorystykę strojów wyjazdowych(Ajaxu) miała w tamtym sezonie(2009/2010) Chelsea i bardzo mi się podobały jak w nich występowali.

A z tym Timem Wiese'em coś takiego było i rzeczywiście grał w różowej, ale przecież Juventus w swoich początkach również grał w różowych trykotach i gdyby nie ta pomyłka z koszulkami być może do dziś na boisku byłoby "różowo" :C

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2010, 20:10

Puma zrobiła ładne, domowe koszulki dla Newcastle :)
Po Nike rewelacji niestety bym się nie spodziewał.

KielbikJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2010, 20:37

Wg mnie to najlepszy pomysł jest z tymi koszulkami z pionową flagą włoch na środku, nawet ładnie to wygląda :) :)

Obrazek
wtulazel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2010, 22:18

Wiele reprezentacji ma coś w rodzaju swoich flag na wyjazdowych koszulkach. Więc mam nadzieje, że u nas też tak dadzą. Bardzo mi się podobają.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2010, 23:17

Do tego ostatniego modelu wyjazdówki pojawiły się też propozycje reszty tego stroju (tyłu i spodenek).

Jeśli chodzi o tył to czysty klasycznie a ten z pasami ciekawie:
ObrazekObrazek

Spodenki też w dwóch delikatnie różniących się wersjach:
ObrazekObrazek

Na koniec propozycja na sezon 2011/12 czyli z trzema gwiazdkami i naszywką Scudetto:
Obrazek

Obrazek
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2010, 02:07

Koszulka wersja nr 2 genialna :)
Spodenki wersja nr 1
Co do 3 zdjęcia... yhyym ! oby za rok :-D

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2010, 15:25

ta druga wersja koszulki wyjazdowej zdecydowanie lepsza, cieszyłbym się gdybyśmy w takich grali :) Co do spodenek prawie taki same więc bez większej różnicy ! Mam nadzieje że nike nas nie zawiedzie :pray:

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2010, 15:50

Bardzo ładnie prezentuje się klasyczny pasiak Nike przygotowany dla PSV:
Obrazek
Jak bym się nie obraził gdyby zmienić tylko elementy czerwone na czarne, a "łyżwę", wykończenia rękawów i kołnierzyka na żółto i wyglądałoby świetnie. Żadnych zbędnych udziwnień a la motyw alpejskich szczytów!

Pozdrawiam!
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2010, 18:05

Azrael pisze:Bardzo ładnie prezentuje się klasyczny pasiak Nike przygotowany dla PSV:
Obrazek
Jak bym się nie obraził gdyby zmienić tylko elementy czerwone na czarne, a "łyżwę", wykończenia rękawów i kołnierzyka na żółto i wyglądałoby świetnie. Żadnych zbędnych udziwnień a la motyw alpejskich szczytów!
Wątpię w to, ponieważ w tamtym sezonie(2009/2010) Juventus miał prawie to samo, a ta wzmianka z zastąpieniem czarnego żółtymi elementami tym bardziej odpada. Który to raz z rzędu 3? :smile:

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
--------- Alex Del Piero
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2010, 20:27

Mateuszello pisze:Wątpię w to, ponieważ w tamtym sezonie(2009/2010) Juventus miał prawie to samo, a ta wzmianka z zastąpieniem czarnego żółtymi elementami tym bardziej odpada. Który to raz z rzędu 3? :smile:
Wiesz, ciężko wymyślić "nie to samo" projektując projekt klubowego pasiaka, choć owszem można próbować wszystko spieprzyć kombinując falami albo jakimiś innymi udziwnieniami.
Co do żółtych wstawek to po pierwsze jestem zdania, że jeśli coś wygląda ładnie - sprawdza się, to powinno być powielane, a po drugie ostatnie takie wykończenie mięliśmy dwa sezony temu - w minionym wszystko było białe, a trzy sezony temu wstawki były czerwone, więc o żadnej serii nie ma mowy.

Pozdrawiam!
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2010, 00:56

Azrael pisze:
Mateuszello pisze:Wątpię w to, ponieważ w tamtym sezonie(2009/2010) Juventus miał prawie to samo, a ta wzmianka z zastąpieniem czarnego żółtymi elementami tym bardziej odpada. Który to raz z rzędu 3? :smile:
Wiesz, ciężko wymyślić "nie to samo" projektując projekt klubowego pasiaka, choć owszem można próbować wszystko spieprzyć kombinując falami albo jakimiś innymi udziwnieniami.
Co do żółtych wstawek to po pierwsze jestem zdania, że jeśli coś wygląda ładnie - sprawdza się, to powinno być powielane, a po drugie ostatnie takie wykończenie mięliśmy dwa sezony temu - w minionym wszystko było białe, a trzy sezony temu wstawki były czerwone, więc o żadnej serii nie ma mowy.
Ty w ogóle oglądałeś jakiś mecz dwóch ostatnich sezonów? Chyba nie więc zobacz:
Obrazek Obrazek

Przecież co sezon nie mamy takich koszulek. Np.: raz są węższe pasy, raz grubsze...

--------- Alex Del Piero
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2010, 09:17

Mateuszello pisze:Ty w ogóle oglądałeś jakiś mecz dwóch ostatnich sezonów?
No nie Kolego, przyłapałeś mnie - wyszło szydło z worka - od dwóch sezonów nie obejrzałem ani jednego meczu Juventusu, taki ze mnie kibic... :doh:

Ale gdybyś zamiast analizować liczbę meczów, które obejrzałem w tym tysiącleciu i skupił się nad tym o czym napisałem dwa posty temu, to doszedłbyś do wniosku, że pisałem o żółtych wykończeniach rękawków i kołnierzyka - takich jak właśnie na koszulce sprzed 2 lat. W minionym sezonie wykończenia owe są całe białe i moim zdaniem wyglądają mniej atrakcyjnie niż te wcześniejsze.
Mateuszello pisze:Przecież co sezon nie mamy takich koszulek. Np.: raz są węższe pasy, raz grubsze...
No jakby nie patrzeć - nie mamy. Koszulki zwykle różnią się układem pasów i wykończeniem. Mam nadzieję, że zmiany w strojach na przyszły sezon także będą szły w tym kierunku, a nie w stronę wymyślania jakichś fal, szczytów alpejskich gór czy np. "tego czegoś" co jest zaproponowane Interowi.

Pozdrawiam!
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2010, 12:52

Dobra OK. Nie wiedziałem co masz na myśli. Trochę się zaczęła kłótnia, więc już zakończmy ten spór.

Bardzo bym chciał zobaczyć projekt od samego "NAJKI" :pray:

--------- Alex Del Piero
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2010, 13:03

Mateuszello pisze:
Azrael coś tam pisze:
Ty w ogóle oglądałeś jakiś mecz dwóch ostatnich sezonów? Chyba nie więc zobacz:
pewnie nie, za to wszyscy widzieli Twoje słitaśne projekty koszulek rysowane w paincie.

czemu to my dostajemy na samym koncu projekty nowych koszulek?

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2010, 13:25

Kolejne projekty.

Na początek to co już wrzucałem wcześniej tylko cały zestaw:
Obrazek

Taka też już się wcześniej pojawiała, z tym, że tutaj drobnie przerobiona:
Obrazek

No i była mowa o pasiakach PSV. Ktoś przerobił oczywiście to na Juventus i wyszło całkiem przyzwoicie, choć w porównaniu z zeszłym sezonem nie wiele się zmieniło (tylko czarne obwódki i oczywiście sponsor) co widać na drugiej grafice:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ