LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Na dziń dzisiejszy: Ja, kuba90, bukol87 i living. Podejrzewam ,że będziemy musieli sobie odpuścić, fanów WestHamu tylko 2 mniej przychodzi, więc szkoda robić kichę :doh: Niestety Juventus zamiast przyciągać, to teraz odpycha...

- Bukol87
- Juventino
straszne jaja
wiem, że jest rozgoryczenie, ale chłopaki nie jesteśmy przecież kibicami sukcesu, udowodnijmy to dobrą frekwencją.
Pokażmy na co nas stać !!:)
wiem, że jest rozgoryczenie, ale chłopaki nie jesteśmy przecież kibicami sukcesu, udowodnijmy to dobrą frekwencją.
Pokażmy na co nas stać !!:)
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
choruje, nie będzie mnie
- Dragon
- Qualità Juventino
No to nie wiem. Ja się pewnie wykuruję, na uczelnię się już wybieram więc teoretycznie będę do dyspozycji. Nie chce natomiast decydować za wszystkich. Problem jest chociażby taki, że jeśli w vipie nie oglądamy meczu, zostają nam pozostale częsci lokalu, a tam jest już jakiś problem z dekoderem (mecz na PSE), sytuacja taka była na meczu ze sieną, gdzie przełączał im się program w vipach, nie wiem na ile był to problem techniczny a na ile nieumiejętność obsługi jednego z barmanów.
Wasza decyzja, co robimy, jest nas 5 osób, ryzykujemy tym, że meczu i tak w tifosi możemy nie zobaczyć...
A tak dla chwili refleksji...Rok temu- ala' śledzik:

Pełna ekipa

Świetne nastroje

Zabawa

Tanie piwo

I finito w vinylu, skąd nas już wyganiano bo zagłośno śpiewaliśmy... a wszystko od 20 do 1 w nocy
A jaki będzie tegoroczny śledź? Taki?

Wasza decyzja, co robimy, jest nas 5 osób, ryzykujemy tym, że meczu i tak w tifosi możemy nie zobaczyć...
A tak dla chwili refleksji...Rok temu- ala' śledzik:

Pełna ekipa

Świetne nastroje

Zabawa

Tanie piwo

I finito w vinylu, skąd nas już wyganiano bo zagłośno śpiewaliśmy... a wszystko od 20 do 1 w nocy

A jaki będzie tegoroczny śledź? Taki?

- Bukol87
- Juventino
Jak dla mnie to nie ma sensu wybierać się w tak mało osób. Chyba, że zagramy w brydża :-DDragon pisze:No to nie wiem. Ja się pewnie wykuruję, na uczelnię się już wybieram więc teoretycznie będę do dyspozycji. Nie chce natomiast decydować za wszystkich. Problem jest chociażby taki, że jeśli w vipie nie oglądamy meczu, zostają nam pozostale częsci lokalu, a tam jest już jakiś problem z dekoderem (mecz na PSE), sytuacja taka była na meczu ze sieną, gdzie przełączał im się program w vipach, nie wiem na ile był to problem techniczny a na ile nieumiejętność obsługi jednego z barmanów.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- livinglegend
- Juventino
Ja nadal chętny, najwyżej można się ustawić wcześniej, żeby w razie niepowodzenia skorzystać z jakiegoś koła ratunkowego, można?
- Bukol87
- Juventino
out
zapalenie gardła
zapalenie gardła
#TeamBukol
#TeamBukol
- Dragon
- Qualità Juventino
Myślę, że choroba bukola już na dobre dała nam do zrozumienia, że z dzisiejszego spotkania nici. Niestety, w 4 osoby to się sie dobrze w ping-ponga w debla nie pogra. Nie po to się śmiejemy z realowcow czy innych jak w 5kę oglądają mecz na schodach, by teraz robić to samo, za dobrą mamy renomę w tym lokalu.
Ja jeszcze pół biedy, bo akurat PS mam...mimo wszystko cieszy, że ktokolwiek chcial przyjść, zwłaszcza zainteresowanie nowych osób, jak kuby. Na pewno sobie odbijemy, narazie mamy szpital...
Oby wygrali.
Ja jeszcze pół biedy, bo akurat PS mam...mimo wszystko cieszy, że ktokolwiek chcial przyjść, zwłaszcza zainteresowanie nowych osób, jak kuby. Na pewno sobie odbijemy, narazie mamy szpital...
Oby wygrali.

- DYZIO_STW
- Juventino
no Ja byłem/jestem nadal w domu w stałówce więc dlatego nie mógłbym zjawic sie na meczu ... no ale jeżeli puszczą gdziekolwiek nasz mecz z Catanią to będę ( choć po tym co pokazaliśmy wczorajk wątpię żeby ktokolwiek chciał nas pokazywaćDragon pisze:Myślę, że choroba bukola już na dobre dała nam do zrozumienia, że z dzisiejszego spotkania nici. Niestety, w 4 osoby to się sie dobrze w ping-ponga w debla nie pogra. Nie po to się śmiejemy z realowcow czy innych jak w 5kę oglądają mecz na schodach, by teraz robić to samo, za dobrą mamy renomę w tym lokalu.
Oby wygrali.

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.