LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2009, 14:49

Na dziń dzisiejszy: Ja, kuba90, bukol87 i living. Podejrzewam ,że będziemy musieli sobie odpuścić, fanów WestHamu tylko 2 mniej przychodzi, więc szkoda robić kichę :doh: Niestety Juventus zamiast przyciągać, to teraz odpycha...

Obrazek
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2009, 16:23

straszne jaja

wiem, że jest rozgoryczenie, ale chłopaki nie jesteśmy przecież kibicami sukcesu, udowodnijmy to dobrą frekwencją.

Pokażmy na co nas stać !!:)

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
nerinka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2009, 16:31

Jak się zbieramy to się pojawię...

Juventus zawsze był i zawsze będzie historią mojej miłości.
Pavel Nedvěd
Yoda666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2009, 17:38

Ja niestety nie... Dalej brak zgody lekarskiej na cokolwiek, powoli zaczyna m nie to irytować :angry:

Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2009, 17:54

choruje, nie będzie mnie

agape82

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2009, 19:53

jutro pracuję także moja obecność zależy od tego w jakim będę stanie - nie deklaruje się by tak jak ostatnio nie dać ciała

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2009, 20:14

No to nie wiem. Ja się pewnie wykuruję, na uczelnię się już wybieram więc teoretycznie będę do dyspozycji. Nie chce natomiast decydować za wszystkich. Problem jest chociażby taki, że jeśli w vipie nie oglądamy meczu, zostają nam pozostale częsci lokalu, a tam jest już jakiś problem z dekoderem (mecz na PSE), sytuacja taka była na meczu ze sieną, gdzie przełączał im się program w vipach, nie wiem na ile był to problem techniczny a na ile nieumiejętność obsługi jednego z barmanów.

Wasza decyzja, co robimy, jest nas 5 osób, ryzykujemy tym, że meczu i tak w tifosi możemy nie zobaczyć...

A tak dla chwili refleksji...Rok temu- ala' śledzik:
Obrazek
Pełna ekipa
Obrazek
Świetne nastroje
Obrazek
Zabawa
Obrazek
Tanie piwo
Obrazek
I finito w vinylu, skąd nas już wyganiano bo zagłośno śpiewaliśmy... a wszystko od 20 do 1 w nocy :ok:

A jaki będzie tegoroczny śledź? Taki?
Obrazek

Obrazek
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2009, 20:28

Dragon pisze:No to nie wiem. Ja się pewnie wykuruję, na uczelnię się już wybieram więc teoretycznie będę do dyspozycji. Nie chce natomiast decydować za wszystkich. Problem jest chociażby taki, że jeśli w vipie nie oglądamy meczu, zostają nam pozostale częsci lokalu, a tam jest już jakiś problem z dekoderem (mecz na PSE), sytuacja taka była na meczu ze sieną, gdzie przełączał im się program w vipach, nie wiem na ile był to problem techniczny a na ile nieumiejętność obsługi jednego z barmanów.
Jak dla mnie to nie ma sensu wybierać się w tak mało osób. Chyba, że zagramy w brydża :-D

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
livinglegend

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 01:17

Ja nadal chętny, najwyżej można się ustawić wcześniej, żeby w razie niepowodzenia skorzystać z jakiegoś koła ratunkowego, można?

kuba90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 10:38

ja tak samo dalej potwierdzam chęć przybycia :)

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 11:39

out

zapalenie gardła

#TeamBukol
Regis

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 14:10

nie ma mnie w lublinie....

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 16:40

Myślę, że choroba bukola już na dobre dała nam do zrozumienia, że z dzisiejszego spotkania nici. Niestety, w 4 osoby to się sie dobrze w ping-ponga w debla nie pogra. Nie po to się śmiejemy z realowcow czy innych jak w 5kę oglądają mecz na schodach, by teraz robić to samo, za dobrą mamy renomę w tym lokalu.
Ja jeszcze pół biedy, bo akurat PS mam...mimo wszystko cieszy, że ktokolwiek chcial przyjść, zwłaszcza zainteresowanie nowych osób, jak kuby. Na pewno sobie odbijemy, narazie mamy szpital...
Oby wygrali.

Obrazek
DYZIO_STW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 11:25

Dragon pisze:Myślę, że choroba bukola już na dobre dała nam do zrozumienia, że z dzisiejszego spotkania nici. Niestety, w 4 osoby to się sie dobrze w ping-ponga w debla nie pogra. Nie po to się śmiejemy z realowcow czy innych jak w 5kę oglądają mecz na schodach, by teraz robić to samo, za dobrą mamy renomę w tym lokalu.
Ja jeszcze pół biedy, bo akurat PS mam...mimo wszystko cieszy, że ktokolwiek chcial przyjść, zwłaszcza zainteresowanie nowych osób, jak kuby. Na pewno sobie odbijemy, narazie mamy szpital...
Oby wygrali.
no Ja byłem/jestem nadal w domu w stałówce więc dlatego nie mógłbym zjawic sie na meczu ... no ale jeżeli puszczą gdziekolwiek nasz mecz z Catanią to będę ( choć po tym co pokazaliśmy wczorajk wątpię żeby ktokolwiek chciał nas pokazywać :angry: )

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"

Juve - storia di un grande Amore!!

C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!

Grazie Gigi Buffon!

37.
STAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 13:08

Podobno TVP1 w Programie ''ŚMIECHU WARTE'' ma emitować skróty z ostatnich meczów juve, Może i mecz z Catanią puszczą.....

Zablokowany