Forumowicz od A do Z - vol.2
- Il Storico
- Juventino
Mój głos na leniupa, za to, że lubi historię 
Edit: Głos oddany ponownie na leniupa

Edit: Głos oddany ponownie na leniupa

Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2009, 14:19 przez Il Storico, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Mój za to samo. W sumie wywalili mnie z historii, ale sentyment pozostał 
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak jak już wszystkimi zainteresowanym napisałem przy pomocy pw, prosiłbym o ponowne oddanie głosów w ankiecie - poprzednia ankieta w związku z podzieleniem tematu musiała zostać usunięta. W związku z tym w razie potrzeby ankieta może zostać przedłużona - decyzję pozostawiam prowadzącym.
W polu 'wydarzenia' na stronie głównej JP zamieszczony został TEN news, który mam nadzieje w jakimś tam stopniu spowoduje większe zainteresowanie zabawą. Będzie się on pojawiał na stronie cyklicznie, z jednoczesnym nanoszeniem odpowiednich poprawek do tekstu.
Uwagi prosiłbym wysyłać do mnie na prv.
W polu 'wydarzenia' na stronie głównej JP zamieszczony został TEN news, który mam nadzieje w jakimś tam stopniu spowoduje większe zainteresowanie zabawą. Będzie się on pojawiał na stronie cyklicznie, z jednoczesnym nanoszeniem odpowiednich poprawek do tekstu.
Uwagi prosiłbym wysyłać do mnie na prv.
- pan Zambrotta
- Juventino
Piękny news na stronie głównej, brawo. Teraz to na pewno przekroczymy stówę głosów w ankiecie, padnie rekord a zabawa ruszy z kopyta.
Głos na mnowo.
Głos na mnowo.
- gosciu_Muranista
- Juventino
Nie wiem w czym mi może Kamil pomóc więc ponownie oddaje głos na Leniamnowo pisze:Jeśli poprzecie Lypskyego, pomożecie sobie, pomożecie Polsce. Dziękuję bardzo.

- Lypsky
- Juventino
Mój zamożny wujek Ferdynand Lypsky nie zapomni o tych, którzy głosowali na Kamilka!gosciu_Muranista pisze:Nie wiem w czym mi może Kamil pomóc więc ponownie oddaje głos na Leniamnowo pisze:Jeśli poprzecie Lypskyego, pomożecie sobie, pomożecie Polsce. Dziękuję bardzo.
Mało, że leszcz to jeszcze zdrajca. Nieładnie.pan Zambrotta pisze: Głos na mnowo.
Bardzo trudny wybór, ale chyba skuszę się na tego Lypskiego, to taki inteligentny chłopiec.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Bobeknaklo
- Juventino
Mnowo, za Grega H.
Fajnie się czyta wasze alfabety, można bliżej poznać forumowiczów. Sam się chyba też zdecyduje na napisanie.
Fajnie się czyta wasze alfabety, można bliżej poznać forumowiczów. Sam się chyba też zdecyduje na napisanie.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wszyscy, którzy nie oddadzą głosu na mnowo mogą być pewni, że już więcej niczego nie wygrają na jp i osobiście się o to postaram!
/Siewier, prezes komitetu wyborczego misses mnowo.
A swój głos oczywiście oddaję na leniupa
/Siewier, prezes komitetu wyborczego misses mnowo.
A swój głos oczywiście oddaję na leniupa