Liga Mistrzów 2006-07
- Gabryś1987
- Juventino
charles pisze:finał Liverpool-Milan i chyba bedzie trzba kibicowac włochom
Chyba żartujesz!?! Ja będe z Anglikami , powtórka ze Stambułu bardzo mile widziana
C.Ronaldo jest świetnym dryblerem , ale wkurza mnie to ,że niepotrzebnie próbuje to udowodnić w każdej akcji. Poczatek meczu , 30 sekunda , Cristiano przy piłce , nieudanie próbuje z krzyżaczka zagrać do Heinze zamiast normalnie podać piłke

A te jego rzuty wolne strzelane na siłe w mur są żałosne :doh:
<FORZA JUVE>
"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
- Vlad Tepes
- Juventino
LOL!!! Jestem kibicem Juve od 1997 roku i śmieszy mnie stwarzanie sobie na siłę "wielkich i odwiecznych wrogów". Kocham Juve ale kocham również Włoską piłkę Milan rozegrał wspaniałe zwycięstwo i należy mu tylko pogratulować. Milan to również wspaniała drużyna co trzeba przyznać będąc kibicem Milanu czy też nie.-Lucas- pisze:Jesteście kibicami Juventusu czy fanami Calcio? Mógłby mi ktoś z łaski swojej wytłumaczyć jak można kibicować odwiecznemu rywalowi??? Czegoś tutaj nie rozumiem. Dla prawdziwego kibica liczy się tylko jeden klub! JUVENTUS! Przynajmniej na włoskich boiskach...
- wErOn
- Juventino
Grande Milan. Co tu duzo mowic - po raz kolejny pokazali ze sa stworzeni do gry w lidze mistrzow. Szacun.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Kamex22
- Juventino
krystiank pisze:Celtic - Milan ; Jasne ze Celtic przejdzie, Milan to najslabsza druzyna z tych wszystkich wylosowanych
najslabsza a mimo to w finale

no dobry byl ten gosciuSapo_JuveFan pisze:gratulacje dla Milanu - zagrali piekny mecz, brawa dla kibica Milanu ktory mial machal pucharem w niebiesko-czarne paski z napisem Cartoon Master czy cos takiego

CO do saego meczu bylem za Milanem, mimo ze tego klubu nie lubie, ale w gre wchodzil honor Calcio. Zreszta bardziej od milanu nie lubie manu a dszczegolnie tego "magica" Ronaldo. Nie powiem ze sie cieszylem z wygranej milanu. teraz juz tylko final, w ktorym nie bede kibicowal zadnej druzynie. Bede liczyl na kupe goli i ladne widowisko
- CzarnyZkultury
- Juventino
pozdrowienia dla brata-Lucas- pisze:W finale oczywiście wolałbym aby wygrali anglicy tym bardziej, że brat jest kibicem Rossonerich :twisted:

coi do meczu to ManUtd nie istanial dzis. szkoda bo wolalem ich w finale niz tych dziadkow. ech ten milan ma patent na lige mistrzow. ale zasluzenie awansowal. dobra agrsywna gra pressingiem, a nglicy jk slupki :twisted:
- Vlad Tepes
- Juventino
Tak... "Milan ROZEGRAŁ wspaniałe zwycięstwo" :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:Vlad Tepes pisze: Milan rozegrał wspaniałe zwycięstwo
Oczywiście "odniósł wspaniałe zwycięstwo" przepraszam za błąd:)
- Reg
- Juventino
To, że ktoś woli jedną drużynę od drugiej nie znaczy, że jej kibicuje. Załóżmy, że gra Milan-odwieczny rywal Juve, ale ja np. darzę ich szacunkiem i Machester-drużyna której nie lubię i nad którą wszyscy się zachwycają co mnie niezmiernie irytuje. W tej rywalizacji bardziej odpowiada mi Milan. Ktoś z tych 2 musiał awansować i obu przypadkach byłyby to drużyny za którymi nie przepadam. Oczywiście dla mnie liczy się tylko Juve. Dzisiejszym meczem jakoś specjalnie się nie emocjonowałem, a każdy mecz Juve wywołuje u mnie emocje. Nie zależy mi ani na ManU ani na Milanie i to, że akurat w tym meczu wolałem Milan nie znaczy, że im kibicuje. Poza tym finał Liverpool-Milan będzie o wiele ciekawszy.-Lucas- pisze:Jesteście kibicami Juventusu czy fanami Calcio? Mógłby mi ktoś z łaski swojej wytłumaczyć jak można kibicować odwiecznemu rywalowi??? Czegoś tutaj nie rozumiem. Dla prawdziwego kibica liczy się tylko jeden klub! JUVENTUS! Przynajmniej na włoskich boiskach...
W finale oczywiście wolałbym aby wygrali anglicy tym bardziej, że brat jest kibicem Rossonerich :twisted:
Trzeba przyznać, że dzisiaj to właśnie Rossoneri zasłużyli na awans i gratuluję im tego, ale w finale nie chcę ich zwycięstwa (chociaż po dzisiejszym meczu to oni będą faworytami).
- Supersonic
- Juventino
Ja mam tak samo. Jestem wielkim kibicem Interu, Milanu, Romy, Lazio, Napoli, Lecce, Frosinone, Albinoleffe, Mantovy, Cremonese, Varese, Catanzaro, Igea Virtus, Monici Bellucci, Spaghetti Carbonara i Fiata Uno 1.6 rocznik 97 i partii Forza Italia. Jestem wielkim fanem calcioVlad Tepes pisze:LOL!!! Jestem kibicem Juve od 1997 roku i śmieszy mnie stwarzanie sobie na siłę "wielkich i odwiecznych wrogów". Kocham Juve ale kocham również Włoską piłkę Milan rozegrał wspaniałe zwycięstwo i należy mu tylko pogratulować. Milan to również wspaniała drużyna co trzeba przyznać będąc kibicem Milanu czy też nie.-Lucas- pisze:Jesteście kibicami Juventusu czy fanami Calcio? Mógłby mi ktoś z łaski swojej wytłumaczyć jak można kibicować odwiecznemu rywalowi??? Czegoś tutaj nie rozumiem. Dla prawdziwego kibica liczy się tylko jeden klub! JUVENTUS! Przynajmniej na włoskich boiskach...

Aa lubię też Juve i jestem jego wielkim kibicem.
- charles
- Juventino
-Lucas- pisze:Jesteście kibicami Juventusu czy fanami Calcio? Mógłby mi ktoś z łaski swojej wytłumaczyć jak można kibicować odwiecznemu rywalowi??? Czegoś tutaj nie rozumiem. Dla prawdziwego kibica liczy się tylko jeden klub! JUVENTUS! Przynajmniej na włoskich boiskach...
W finale oczywiście wolałbym aby wygrali anglicy tym bardziej, że brat jest kibicem Rossonerich :twisted:
Ogladajac mecz i to na pozimoie połfinału LM komus trzeba kibicowac by była jakas frajda!! w sumie obojetne mi było kto awansuje liczyłem na ciekawy mecz i chyba jednak na to by milan rozprawił sie z MU!! Włosi chyba czesciowo zapominaja o zatargach miedzy kibicami i w LM zawsze sa za druzyna ktora reprezrntuje ich kraj i czesc z nas tak robi!! tak jak juz pisałem jest dylemat komu kibicowac w finale a komus trzeba bo to jednak wielkie piłkarskie widowisko a nie jakis tam mecz!! 2 lata temu byłem zdecyowanie za anglikami a potem widzac jak całe włochy płacza ze puchar nie zdobyła włoska druzyna zastanawiałem sie czy kibicowałem odpowiedzniej ekipie
Ostatnio zmieniony 02 maja 2007, 23:23 przez charles, łącznie zmieniany 2 razy.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Vlad Tepes
- Juventino
Widzę, że ktoś tu chyba ma problemy ze zrozumieniem sensu wypowiedziSupersonic pisze: Ja mam tak samo. Jestem wielkim kibicem Interu, Milanu, Romy, Lazio, Napoli, Lecce, Frosinone, Albinoleffe, Mantovy, Cremonese, Varese, Catanzaro, Igea Virtus, Monici Bellucci, Spaghetti Carbonara i Fiata Uno 1.6 rocznik 97 i partii Forza Italia. Jestem wielkim fanem calcio![]()
Aa lubię też Juve i jestem jego wielkim kibicem.
- Supersonic
- Juventino
Chyba tak... łącze się w bólu.Vlad Tepes pisze: Widzę, że ktoś tu chyba ma problemy ze zrozumieniem sensu wypowiedzi
- herr_braun
- Juventino
I to i to-Lucas- pisze:Jesteście kibicami Juventusu czy fanami Calcio?

To jak taki jesteś prawdziwy kibic to sobie kibicuj angolom, nic Ci do tego na kogo liczą inni.Mógłby mi ktoś z łaski swojej wytłumaczyć jak można kibicować odwiecznemu rywalowi??? Czegoś tutaj nie rozumiem. Dla prawdziwego kibica liczy się tylko jeden klub!
Otóż to, Roma pomszczonaSwider10 pisze:PS. Honor Calcio uratowany...

- Ein
- Juventino
Milan rozegrał dobry mecz, gratulacje. Ehh coraz bardziej przekonuje mnie mały "krasnolud" Milanu - Gattuso. Jego zachowanie jest fenomenalne a zarazem wulgarne, hamskie jednak coraz bardziej mi się to podoba
No cóż mamy powtórkę z finału ... czuję, że klub z Mediolanu wygra mecz i zdobędzie puchar LM.
Poza tym chciałem zwrócić honor userom którzy mówili że finał Animals-Milan będzie ciekawszy. Po tym co dzisiaj zobaczyłem sądzę, że na finał nie będe narzekał
P.S Vlad Tepes mogłeś edytować posta a nie pisać nowy jak zrobiłeś błąd

No cóż mamy powtórkę z finału ... czuję, że klub z Mediolanu wygra mecz i zdobędzie puchar LM.
Poza tym chciałem zwrócić honor userom którzy mówili że finał Animals-Milan będzie ciekawszy. Po tym co dzisiaj zobaczyłem sądzę, że na finał nie będe narzekał

P.S Vlad Tepes mogłeś edytować posta a nie pisać nowy jak zrobiłeś błąd
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- -Lucas-
- Juventino
Stwarzanie na siłę? Przecież co roku Juve i Milan są głównymi faworytami do zdobycia Scudetto dlatego też pojedynki pomiędzy tymi ekipami nabrały takiej wartości. Dzięki przysłowiowym wielkim i odwiecznym rywalom spotkania Juventusu z Milanem, Interem czy Romą zawsze są wielkim piłkarskim widowiskiem. Chyba, że Ty wolisz pikniki... Nie będę się przecież podniecał jaki to świetny mecz zagrał Milan. Zagrali, wygrali OK. Nic więcej mnie nie obchodzi a już na pewno nigdy nie będę do nich przyjaźnie nastawiony.Vlad Tepes pisze:Jestem kibicem Juve od 1997 roku i śmieszy mnie stwarzanie sobie na siłę "wielkich i odwiecznych wrogów".
Na prawdę nie widzisz róznicy pomiedzy reprezentacją a włoskimi drużynami?herr_braun pisze:I to i toDla mnie to się nie wyklucza, na mundialu kibicuje od zawsze Włochom, a jak w LM nie ma Juve to włoskim drużynom, chyba nic złego.

Ostatnio zmieniony 02 maja 2007, 23:32 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.