Liga Mistrzów 2006-07

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Gabryś1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:00

charles pisze:finał Liverpool-Milan i chyba bedzie trzba kibicowac włochom

Chyba żartujesz!?! Ja będe z Anglikami , powtórka ze Stambułu bardzo mile widziana :wink: Bardzo nie lubie Milanu, mimo to szanuje ten zespół, ale napewno nie bede kibicował odwiecznemu rywalowi !!!

C.Ronaldo jest świetnym dryblerem , ale wkurza mnie to ,że niepotrzebnie próbuje to udowodnić w każdej akcji. Poczatek meczu , 30 sekunda , Cristiano przy piłce , nieudanie próbuje z krzyżaczka zagrać do Heinze zamiast normalnie podać piłke :| po co tak gra?!
A te jego rzuty wolne strzelane na siłe w mur są żałosne :doh:
<FORZA JUVE>

"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
Vlad Tepes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:06

-Lucas- pisze:Jesteście kibicami Juventusu czy fanami Calcio? Mógłby mi ktoś z łaski swojej wytłumaczyć jak można kibicować odwiecznemu rywalowi??? Czegoś tutaj nie rozumiem. Dla prawdziwego kibica liczy się tylko jeden klub! JUVENTUS! Przynajmniej na włoskich boiskach...
LOL!!! Jestem kibicem Juve od 1997 roku i śmieszy mnie stwarzanie sobie na siłę "wielkich i odwiecznych wrogów". Kocham Juve ale kocham również Włoską piłkę Milan rozegrał wspaniałe zwycięstwo i należy mu tylko pogratulować. Milan to również wspaniała drużyna co trzeba przyznać będąc kibicem Milanu czy też nie.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:08

Grande Milan. Co tu duzo mowic - po raz kolejny pokazali ze sa stworzeni do gry w lidze mistrzow. Szacun.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:08

krystiank pisze:Celtic - Milan ; Jasne ze Celtic przejdzie, Milan to najslabsza druzyna z tych wszystkich wylosowanych

najslabsza a mimo to w finale :)
Sapo_JuveFan pisze:gratulacje dla Milanu - zagrali piekny mecz, brawa dla kibica Milanu ktory mial machal pucharem w niebiesko-czarne paski z napisem Cartoon Master czy cos takiego
no dobry byl ten gosciu :prochno:

CO do saego meczu bylem za Milanem, mimo ze tego klubu nie lubie, ale w gre wchodzil honor Calcio. Zreszta bardziej od milanu nie lubie manu a dszczegolnie tego "magica" Ronaldo. Nie powiem ze sie cieszylem z wygranej milanu. teraz juz tylko final, w ktorym nie bede kibicowal zadnej druzynie. Bede liczyl na kupe goli i ladne widowisko :smile: [/quote]

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:09

-Lucas- pisze:W finale oczywiście wolałbym aby wygrali anglicy tym bardziej, że brat jest kibicem Rossonerich :twisted:
pozdrowienia dla brata :prochno: :smile: :rotfl:

coi do meczu to ManUtd nie istanial dzis. szkoda bo wolalem ich w finale niz tych dziadkow. ech ten milan ma patent na lige mistrzow. ale zasluzenie awansowal. dobra agrsywna gra pressingiem, a nglicy jk slupki :twisted:

Vlad Tepes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:11

Vlad Tepes pisze: Milan rozegrał wspaniałe zwycięstwo
Tak... "Milan ROZEGRAŁ wspaniałe zwycięstwo" :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Oczywiście "odniósł wspaniałe zwycięstwo" przepraszam za błąd:)

Reg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:11

-Lucas- pisze:Jesteście kibicami Juventusu czy fanami Calcio? Mógłby mi ktoś z łaski swojej wytłumaczyć jak można kibicować odwiecznemu rywalowi??? Czegoś tutaj nie rozumiem. Dla prawdziwego kibica liczy się tylko jeden klub! JUVENTUS! Przynajmniej na włoskich boiskach...

W finale oczywiście wolałbym aby wygrali anglicy tym bardziej, że brat jest kibicem Rossonerich :twisted:
To, że ktoś woli jedną drużynę od drugiej nie znaczy, że jej kibicuje. Załóżmy, że gra Milan-odwieczny rywal Juve, ale ja np. darzę ich szacunkiem i Machester-drużyna której nie lubię i nad którą wszyscy się zachwycają co mnie niezmiernie irytuje. W tej rywalizacji bardziej odpowiada mi Milan. Ktoś z tych 2 musiał awansować i obu przypadkach byłyby to drużyny za którymi nie przepadam. Oczywiście dla mnie liczy się tylko Juve. Dzisiejszym meczem jakoś specjalnie się nie emocjonowałem, a każdy mecz Juve wywołuje u mnie emocje. Nie zależy mi ani na ManU ani na Milanie i to, że akurat w tym meczu wolałem Milan nie znaczy, że im kibicuje. Poza tym finał Liverpool-Milan będzie o wiele ciekawszy.

Trzeba przyznać, że dzisiaj to właśnie Rossoneri zasłużyli na awans i gratuluję im tego, ale w finale nie chcę ich zwycięstwa (chociaż po dzisiejszym meczu to oni będą faworytami).

Obrazek
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:13

Vlad Tepes pisze:
LOL!!! Jestem kibicem Juve od 1997 roku i śmieszy mnie stwarzanie sobie na siłę "wielkich i odwiecznych wrogów". Kocham Juve ale kocham również Włoską piłkę Milan rozegrał wspaniałe zwycięstwo i należy mu tylko pogratulować. Milan to również wspaniała drużyna co trzeba przyznać będąc kibicem Milanu czy też nie.
Ja mam tak samo. Jestem wielkim kibicem Interu, Milanu, Romy, Lazio, Napoli, Lecce, Frosinone, Albinoleffe, Mantovy, Cremonese, Varese, Catanzaro, Igea Virtus, Monici Bellucci, Spaghetti Carbonara i Fiata Uno 1.6 rocznik 97 i partii Forza Italia. Jestem wielkim fanem calcio :D
Aa lubię też Juve i jestem jego wielkim kibicem.

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:20

W finale oczywiście wolałbym aby wygrali anglicy tym bardziej, że brat jest kibicem Rossonerich :twisted:

Ogladajac mecz i to na pozimoie połfinału LM komus trzeba kibicowac by była jakas frajda!! w sumie obojetne mi było kto awansuje liczyłem na ciekawy mecz i chyba jednak na to by milan rozprawił sie z MU!! Włosi chyba czesciowo zapominaja o zatargach miedzy kibicami i w LM zawsze sa za druzyna ktora reprezrntuje ich kraj i czesc z nas tak robi!! tak jak juz pisałem jest dylemat komu kibicowac w finale a komus trzeba bo to jednak wielkie piłkarskie widowisko a nie jakis tam mecz!! 2 lata temu byłem zdecyowanie za anglikami a potem widzac jak całe włochy płacza ze puchar nie zdobyła włoska druzyna zastanawiałem sie czy kibicowałem odpowiedzniej ekipie :wink: zreszta faktycznie co nas to obchodzi najwazniejsze jest JUVE a finał kazdy pocichu zobaczy w domu i zdecyduje za kim byc 8) i pozdrów brata uwazaj by naszych polo nie sprzedał gdzies :wink: pozdro
Ostatnio zmieniony 02 maja 2007, 23:23 przez charles, łącznie zmieniany 2 razy.

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
Vlad Tepes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:20

Supersonic pisze: Ja mam tak samo. Jestem wielkim kibicem Interu, Milanu, Romy, Lazio, Napoli, Lecce, Frosinone, Albinoleffe, Mantovy, Cremonese, Varese, Catanzaro, Igea Virtus, Monici Bellucci, Spaghetti Carbonara i Fiata Uno 1.6 rocznik 97 i partii Forza Italia. Jestem wielkim fanem calcio :D
Aa lubię też Juve i jestem jego wielkim kibicem.
Widzę, że ktoś tu chyba ma problemy ze zrozumieniem sensu wypowiedzi

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:22

Vlad Tepes pisze: Widzę, że ktoś tu chyba ma problemy ze zrozumieniem sensu wypowiedzi
Chyba tak... łącze się w bólu.

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:23

-Lucas- pisze:Jesteście kibicami Juventusu czy fanami Calcio?
I to i to :P Dla mnie to się nie wyklucza, na mundialu kibicuje od zawsze Włochom, a jak w LM nie ma Juve to włoskim drużynom, chyba nic złego.
Mógłby mi ktoś z łaski swojej wytłumaczyć jak można kibicować odwiecznemu rywalowi??? Czegoś tutaj nie rozumiem. Dla prawdziwego kibica liczy się tylko jeden klub!
To jak taki jesteś prawdziwy kibic to sobie kibicuj angolom, nic Ci do tego na kogo liczą inni.
Swider10 pisze:PS. Honor Calcio uratowany...
Otóż to, Roma pomszczona ;) teraz tylko liczę, że w finale Włosi stłamszą Liverpool ;) no chyba żeby Jurek do bramik wrócił, to będę miał dylemat :smile:

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:25

Milan rozegrał dobry mecz, gratulacje. Ehh coraz bardziej przekonuje mnie mały "krasnolud" Milanu - Gattuso. Jego zachowanie jest fenomenalne a zarazem wulgarne, hamskie jednak coraz bardziej mi się to podoba :D

No cóż mamy powtórkę z finału ... czuję, że klub z Mediolanu wygra mecz i zdobędzie puchar LM.

Poza tym chciałem zwrócić honor userom którzy mówili że finał Animals-Milan będzie ciekawszy. Po tym co dzisiaj zobaczyłem sądzę, że na finał nie będe narzekał :prochno:

P.S Vlad Tepes mogłeś edytować posta a nie pisać nowy jak zrobiłeś błąd :wink:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:30

Vlad Tepes pisze:Jestem kibicem Juve od 1997 roku i śmieszy mnie stwarzanie sobie na siłę "wielkich i odwiecznych wrogów".
Stwarzanie na siłę? Przecież co roku Juve i Milan są głównymi faworytami do zdobycia Scudetto dlatego też pojedynki pomiędzy tymi ekipami nabrały takiej wartości. Dzięki przysłowiowym wielkim i odwiecznym rywalom spotkania Juventusu z Milanem, Interem czy Romą zawsze są wielkim piłkarskim widowiskiem. Chyba, że Ty wolisz pikniki... Nie będę się przecież podniecał jaki to świetny mecz zagrał Milan. Zagrali, wygrali OK. Nic więcej mnie nie obchodzi a już na pewno nigdy nie będę do nich przyjaźnie nastawiony.
herr_braun pisze:I to i to :P Dla mnie to się nie wyklucza, na mundialu kibicuje od zawsze Włochom, a jak w LM nie ma Juve to włoskim drużynom, chyba nic złego.
Na prawdę nie widzisz róznicy pomiedzy reprezentacją a włoskimi drużynami? :whistle:
Ostatnio zmieniony 02 maja 2007, 23:32 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:32

WSPANIALE MILAN !!!!

Milan jest wielki i zasluguje na wielkie slowa uznania.

Rewanz z L'poolem ;) licze na zwyciestwo Milanu.

ODPOWIEDZ