Szaliki Juventusu
- Tombalu
- Juventino
Na poczcie to mozna co najwyzej płacic za rach TP - biorą 99 gr, ale co do innych przelewów to nie polecam Poczty - raelizuja go co najmniej 3-4 dni wskocz do Banku i po sprawie. Polecam banki internetowe mam Inteligo - przelew Trunxik zrobiłem w czwartek ok 24prawdziwy_stachu pisze:Myslicie że jak zapłace w pon na poczcie to do środy dojdzie??

- Venomik
- Juventino
Poczta teoretycznie realizuje wpłaty w ciągu dwóch dni (po dwóch dniach pieniądze są na koncie) ale sam ostatnio miałem problem: moja składka członkowska dotarła dopiero po tygodniu. Generalnie tez polecam bank, prowizja może być większa jeśli nie wpłacisz w WBKu ale szybkość i pewność większa (następnego dnia na koncie jeśli wpłacasz w innym banku).
Dirty mind
- Venomik
- Juventino
Za kilka dni Trunxik będzie już w połowie drogi na Wyspy KanaryjskieTrunxik pisze:o ladniedzisiaj ze 113 zl pojawilo sie na koncie 418 zl. jestem z Was dumny

Za kilkanaście minut wybieram się do banku, więc już dziś będziesz miał kasę.nie ciesz sie tylko plac ! hehe
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2006, 16:33 przez Venomik, łącznie zmieniany 1 raz.
Dirty mind
- bblackk
- Juventino
:lol:Trunxik pisze:54. neotrance (tytul przelewu: "Szalik Juve- Nick z forum" hehehe)
Wpłacajcie kase na szaliki (min. 50 osoób), to Trunxisko przeniesie mi moja złotówkę w zębach

Zresztą mam przeczucie, że szaliki wyjdą wsiurskie