Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- Tasak
- Juventino
Nooo to ładnie z ich strony... Tylko żeby to nie była kolejna broszurka o bońku... :xjuventinek123 pisze:Drodzy Juventini: Mam dla Was dobrą wiadomość : w dzisiejszym wydaniu "Gazety Wyborczej" w dodatku sport pisze,że zostanie wydany album na temat Juve o słynnych klubach piłkarskich. Album Juve można nabyć już od środy w tym tygodniu, wiec powinniśmy sobie pogratulować, że nasz bunt został wynagrodzony i dziennikarze "Gazety Wyborczej" zrehabilitowali się ze błąd, który wcześniej popełnili.![]()
![]()
![]()
- glabek94
- Juventino
Taaa... Wszystko pięknie, tylko kolekcja GW jest trochę szajska
. Nie dość, że droga to jeszcze mało treści. O wiele lepsza była kolekcja PS "Wielkie Kluby Europy" - dużo treści, przystępna cena i wygodny format. Nawet wspomnieli w niej o JuvePoland.com
.

- Dybala 4ever
- Juventino
Dokładnie nie wiem nie pisze tutaj czy jest dołączony do gazety.ulin pisze:mam pytanko, ale ten album jest dołączany do głównego wydania gazety? Czy jest to oddzielna gazetka, o słynnych klubach?
- Lumberjack
- Juventino
Jaki pan, taki kram (choć 'szajskość' tej kolekcji musiałaby być niebotyczna, żeby dorównać poziomowi GazWyb-u). ;)glabek94 pisze:Taaa... Wszystko pięknie, tylko kolekcja GW jest trochę szajska :D.
I always wanted to be a lumberjack!
- Walo
- Juventino
Znając życie to pewnie 99% informacji będzie pochodziło z JuvePoland. Ale nie ma co narzekać, ważne ze wywarliśmy na nich wpływ. W dzisiejszej wyborczej napisali "na specjalne życzenie naszych czytelników".
Możemy sie tylko cieszyć że mamy władzę nad czwartą władzą :-D
Możemy sie tylko cieszyć że mamy władzę nad czwartą władzą :-D
15 zł.Sapo_JuveFan pisze:ktos wie ile to bedzie kosztowac?
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2008, 14:58 przez Walo, łącznie zmieniany 1 raz.
- juveluck
- Juventino
Przyznam, że dotarły do mnie już na przełomie listopada/grudnia pewne informacje, że ten dodatek się pojawi. Nie było to jednak nic pewnego, jednak jak widać ostatecznie zostanie on wydany. Należy się cieszyć, że udało sie wywrzeć presję na gazecie, choć nie to było celem. Dużo ważniejsze jest, żeby przy kolejnych akcjach liczyli się z kibicami Juventusu. Których, jak zapewne się przekonali, jest duża grupa.
Co do samego dodatku, to jak się ukarze zobaczymy jaki będzie prezentował poziom, na pewno nie będzie wolny od błędów.
Co do samego dodatku, to jak się ukarze zobaczymy jaki będzie prezentował poziom, na pewno nie będzie wolny od błędów.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- darek
- Juventino
Szymek pisze:Wie ktoś może, kiedy to wychodzi? Chyba nikt w Was o tym nie wspomniał (o ile data jest już znana).
Poprzednia stronajuventinek123 pisze:Album Juve można nabyć już od środy w tym tygodniu
eeee :doh:Radek_88 pisze:4 posty wyzej.darek pisze:Szymek pisze:Wie ktoś może, kiedy to wychodzi? Chyba nikt w Was o tym nie wspomniał (o ile data jest już znana).Poprzednia stronajuventinek123 pisze:Album Juve można nabyć już od środy w tym tygodniu
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2008, 19:20 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- pinturicchia
- Qualità Juventina
To jak ktoś kupi to niech da znać czy sie opłaca i co tam w ogóle jest. Bo ja nie mam zamiaru wydawać 15 zeta na dodatek w którym 3/4 tekstu poświęcone jest "wspaniałemu" Bońkowi :?
- mesju
- Qualità Juventino
fotki komórką to ja mogę sobie sam zrobićSapo_JuveFan pisze:a moge porobic foty komorka?mesju pisze:Piwo dla tego, który wstawi tu skany zdjęć Aleny Seredovej z lutowego futbol.pljak tak to jutro wstawie

- s00p3L
- Qualità Juventino
- Radek_88
- Qualità Juventino
4 posty wyzej.darek pisze:Szymek pisze:Wie ktoś może, kiedy to wychodzi? Chyba nikt w Was o tym nie wspomniał (o ile data jest już znana).Poprzednia stronajuventinek123 pisze:Album Juve można nabyć już od środy w tym tygodniu