Wszystko o Interze
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Alternatywą dla Szwagra ma być podobno... uwaga, uwaga... 32letni Sergio Floccari
Do tego ploty o ofertach rzędu 6-7 mln za "Nowego Neste", brak kasy na Hernanesa i odpoczywający sobie Guarin.
Kibicu z Mediolanu Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą! :rotfl:

Kibicu z Mediolanu Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą! :rotfl:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Według mnie dobrym rozwiązaniem byłoby oddanie Vucinica w pakiecie z Islą za Guarina - przy czym Inter dopłaciłby nam jakąś sumę pieniędzy. Widząc to co wyczynia chilijczyk oddałbym go bez najmniejszego problemu.
Wydaje mi się, że obie strony byłby zadowolone z takiego rozwiązania.
Wydaje mi się, że obie strony byłby zadowolone z takiego rozwiązania.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ile przestrzeni znajduje się w Twojej głowie?jackop pisze: Kibicu z Mediolanu Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą! :rotfl:
Ciekawi mnie co teraz zrobią z Guarinem... Nie wróci bankowo, więc trzeba koniecznie go sprzedać. Na miejscu Marotty zaoferowałbym 6-7milionów, potem ogłosiłbym to wszem i wobec, no i czekał

- annihilator1988
- Juventino
Diego oznajmił, że Guarin zostanie przywitany, jak swój, jeśli powróci do treningówyanquez pisze:Ciekawi mnie co teraz zrobią z Guarinem... Nie wróci bankowo, więc trzeba koniecznie go sprzedać. Na miejscu Marotty zaoferowałbym 6-7milionów, potem ogłosiłbym to wszem i wobec, no i czekał

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Vimes
- Juventino
- Piti
- Juventino
Kod: Zaznacz cały
http://fcinter.pl/news/20844-5-powodow-aby-wierzyc-w-scudetto
myslalem ze pękne z beki :lol:5 powodów by wierzyć w scudetto:
1. Mazzarri: Po Mourinho to najbardziej wiarygodny trener.
2. Handanovic: Jeden z najlepszych na świecie.
3. Gra na skrzydle: miejsce, gdzie Isla będzie doskonały.
4. Kovacic: gracz jak Hamsik, z świetną nogą i wizją.
5. Napastnicy: z przeszłością (Milito) i z przyszłością (Icardi-Belfodil)
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2014, 18:19 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Jeżeli inter wychodzi z czwórką defensywnych zawodników w pole, gdzie jeden ma już 33 lata (?) i od czasu do czasu zagra ciekawą piłkę, a pozostała trójca potrafi jedynie podłączyć się pod akcje ofensywną (w dodatku muszą mieć 5 metrów wolnej przestrzeni, by coś zdziałać), to nie ma się czemu dziwić, że inter nie jest wstanie wykreować sobie wystarczająco dużo okazji strzeleckich. W każdym razie zapowiada się mecz walki w niedzielę.
Btw, kurnik domaga się głów. Póki co DS i innych
Btw, kurnik domaga się głów. Póki co DS i innych
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- zbysioJuve
- Juventino
Jak dla mnie Inter to w tej chwili kompletne dno.Nie dość,że kompletnie zbłaźnili się przy transferze Guarina,to jeszcze dziś ten remis z Catanią.Jak dla mnie to jest obciach na całą serię a :oops: .Stawiam na nich i żaden wynik mi nie chce wejść
Nie wiem z czym to się za bardzo może wiązać,bo przecież zawsze jakieś tam sytuacje maja,a może już im się ten trener znudził?Za tydzień nie widzę inaczej jak gładkie zwycięstwo Juve.

- jareckik
- Juventino
Inter lubi przerywać passy, naszą kiedyś też przerwał :lol:Vimes pisze:Chciałem tylko zauważyć, że w meczu z Interem Catania zdobyła swój pierwszy punkt na wyjeździe w tym sezonie, poprzednie dziesięć przegrała.
- fredi
- Juventino
I weź tu coś wygraj. Mówię sobie grają taki piach, przyjeżdża Catania to pewnie urwą punkty. A tutaj marne 0-0. Coś drużyny ze stolicy LOMBARDII w tym sezonie zawodzą oczekiwania kibiców. Doszło by do wymiany to Mirko by coś pewnie ukąsił, a tak to mają peszka.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2014, 22:29 przez fredi, łącznie zmieniany 1 raz.