Mercato (zima 2011/12)
- Arbuzini
- Juventino
Tak jakby to nie działało w drugą stronęArbuzini pisze:Yyyy...?Qrczak pisze:Jednak Marotta bardziej sprawdza się w ściąganiu zawodników co najwyżej solidych
Barzagli, Lichtsteiner, Pirlo, Vidal? Nie jest aż tak źle... Co zaś się tyczy transferów Conte... Padoin?

- Amarillo
- Juventino
Arbuzini, zazwyczaj Twoje spostrzeżenia są bardzo trafne i je szanuje, ale odpowiadanie samemu sobie nie jest zdrowe w żadnym wieku, nawet uznając że lubi się pogadać z kimś na poziomie 8)Arbuzini pisze:Tak jakby to nie działało w drugą stronęArbuzini pisze:Yyyy...?Qrczak pisze:Jednak Marotta bardziej sprawdza się w ściąganiu zawodników co najwyżej solidych
Barzagli, Lichtsteiner, Pirlo, Vidal? Nie jest aż tak źle... Co zaś się tyczy transferów Conte... Padoin?
. "To Conte go chciał!"
A co do tego Padoina... Poczekamy, zobaczymy. Z Gackiem było tak samo, no name z Ceseny którego pamiętało się tylko dlatego że zmarnował 200% sytuacje w meczu z nami.

Sapere Aude!
- Łoles
- Juventino
Jak dla mnie Padoin nie musi osiągać niewiadomo jakiego poziomu, chcę tylko żeby grał solidnie i nie popełniał kretyńskich błędów - niczego więcej od niego nie wymagam.
Wirtuozerii i polotu to będe wymagał od piłkarzy zakupionych latem.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- gosciu_Muranista
- Juventino
Bez sensu wydane pieniądze na zawodnika, który i tak nie wiadomo czy będzie grać skoro Conte chwalił cały czas Pazienze a i tak nie dawał mu grać tylko dawał szansę Marrone - kasę tą można było zostawić na letnie mercato a nie takie na siłę kupowanie zawodnika.
Niby Conte zna możliwości Padoin'a ale czy ten zawodnik spowoduje, że poziom gry naszej drużyny jeszcze bardziej wzrośnie to wątpię. Zobaczymy co Conte wykombinuje.
Niby Conte zna możliwości Padoin'a ale czy ten zawodnik spowoduje, że poziom gry naszej drużyny jeszcze bardziej wzrośnie to wątpię. Zobaczymy co Conte wykombinuje.
- matbar21
- Juventino
Ledwo co Marotta się go pozbył, a już chce wracać : )
http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=215208
Pisałem już o tym wcześniej, wypożyczenia to zły pomysł.
Masz racje. W końcu i tak nie będzie za często grywał w 1wszym składzie.Jak dla mnie Padoin nie musi osiągać niewiadomo jakiego poziomu, chcę tylko żeby grał solidnie i nie popełniał kretyńskich błędów - niczego więcej od niego nie wymagam.
- Szaq
- Juventino
Mam nadzieję ,że Conte wybije mu to z głowy.Chociaż w ostateczności to Vicek bramki potrafi strzelać bardziej mnie martwi Malaka.matbar21 pisze:Ledwo co Marotta się go pozbył, a już chce wracać : )
- Bartek88
- Juventino
Ikłinta jak gral nie byl taki zly. Byl szybki, strzelal bramki, lepszy od Matriego, tylko juz ma swoje lata i jest 'kontuzjogenny' ostatnio bardzo :? A szkoda, bo go lubilem. Chociaz nie zdziwil bym sie jak by zaczal strzelac bramki na wypozyczeniu i przekonal do siebie Conte, jako solidny rezerwowy.matbar21 pisze:Ledwo co Marotta się go pozbył, a już chce wracać : )
Masz racje. W końcu i tak nie będzie za często grywał w 1wszym składzie.Jak dla mnie Padoin nie musi osiągać niewiadomo jakiego poziomu, chcę tylko żeby grał solidnie i nie popełniał kretyńskich błędów - niczego więcej od niego nie wymagam.
- pumex
- Juventino
Wiem, że było to już wałkowane, jednak skoro oczekujemy od niego 'tylko' solidności, to po kiego grzyba mamy być 5 baniek w plecy, skoro mieliśmy Pazienzę? Dobra, nie ważne..matbar21 pisze:Masz racje. W końcu i tak nie będzie za często grywał w 1wszym składzie.Wirtuozerii i polotu to będe wymagał od piłkarzy zakupionych latem.
O rzesz kurna... o tym przypadku już dawno zapomniałemSzaq pisze:bardziej mnie martwi Malaka.

- Szaq
- Juventino
Jeżeli chodzi o kupna to moim zdaniem powinniśmy odpuścić sobie Rossiego ,czy Joveticia i kupić jakąś klasyczną "9".Higuain
Do tego Giovinco bądź Ramirez i atak byłby bardzo dobry.
Malaka grał tylko 258 minut ,więc Cesena go nie wykupi.Najgorsze ,że ma z nami kontrakt jeszcze chyba 3 lata.

Malaka grał tylko 258 minut ,więc Cesena go nie wykupi.Najgorsze ,że ma z nami kontrakt jeszcze chyba 3 lata.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2012, 11:58 przez Szaq, łącznie zmieniany 1 raz.
- mawlo
- Juventino
Higuain prawdopodobnie przejdzie do Chelsea ktora zaproponowala Realowi 33mln funtow... raczej ich nie przebijemy;/Szaq pisze:Jeżeli chodzi o kupna to moim zdaniem powinniśmy odpuścić sobie Rossiego ,czy Joveticia i kupić jakąś klasyczną "9".Higuain![]()
- Szaq
- Juventino
To było raczej ciche marzenie.Poza tym jest dopiero luty ,więc nie przesądzaj ,gdzie on przejdzie ,bo może zostać w Realu.mawlo pisze:Higuain prawdopodobnie przejdzie do Chelsea ktora zaproponowala Realowi 33mln funtow... raczej ich nie przebijemy;/Szaq pisze:Jeżeli chodzi o kupna to moim zdaniem powinniśmy odpuścić sobie Rossiego ,czy Joveticia i kupić jakąś klasyczną "9".Higuain![]()
- Łukasz
- Juventino
Nie był. Mało ruchliwy, słabo odnajdywał się w grze kombinacyjnej na jeden kontakt, kiepsko wychodził na pozycje... Do tego technicznie (przyjęcie!) słabszy.Bartek88 pisze: Ikłinta jak gral nie byl taki zly. Byl szybki, strzelal bramki, lepszy od Matriego
Podatny na kontuzje.Bartek88 pisze:'kontuzjogenny'
- ewerthon
- Juventino
W ostatnim roku czy dwóch - na pewno, ale np. w sezonie 2008/2009 bywały okresy w których Iaquinta był naszym najlepszym napastnikiem. A akurat wtedy atak mieliśmy sporo silniejszy niż teraz. Chciałbym, żeby Matri osiągnął poziom Iaquinty z tamtego sezonu, bo na razie nie wydaję mi się, żeby tak było.Łukasz pisze: Nie był. Mało ruchliwy, słabo odnajdywał się w grze kombinacyjnej na jeden kontakt, kiepsko wychodził na pozycje... Do tego technicznie (przyjęcie!) słabszy.