Mercato (Lato 2015)
- pumex
- Juventino
Obywojczech7 pisze:Morata wypali, o!
mrozzi pisze:Lukaku był opcją B, gdyby nie powiodło się ściągnięcie Hiszpana (nieaktualne). Rzeczywiście jednak klub będzie chciał najprawdopodobniej ściągnąć i jego.

:* x100bendzamin pisze:Nie byłbym zadowolony, gdybyśmy wyłożyli kwotę w okolicach 25 milionów euro na 27-letniego Candrevę. On pewnego poziomu nie przeskoczy. Od kogoś grającego na pozycji trequartisty powinniśmy wymagać między innymi pewnego błysku, którego jemu chyba brakuje.

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Candreva powinien przyjść w przypadku grania skrzydłami jako "ten pewny, solidy, ale bez szału". Taki Pepe... Przy nim mogliby ogrywać się młodzi wilcy, bo nie zabierałby 90% występów.
Morata to trochę inny typ napastnika niż Lukaku. To coś jak Ilicić i Gomez, tak porównując z naszym podwórkiem... Morata jest bardziej techniczny, a Lukaku fizyczny - tak czy inaczej tych dwóch to już może być tłok... Podobno Shaqiri do wzięcia
Sprawa z Pastore i Lavezzim całkiem mi się podoba, jeśli w grę wchodzą dobre ceny...
Morata to trochę inny typ napastnika niż Lukaku. To coś jak Ilicić i Gomez, tak porównując z naszym podwórkiem... Morata jest bardziej techniczny, a Lukaku fizyczny - tak czy inaczej tych dwóch to już może być tłok... Podobno Shaqiri do wzięcia

Sprawa z Pastore i Lavezzim całkiem mi się podoba, jeśli w grę wchodzą dobre ceny...
- Ivory
- Juventino
Chyba dla Romy... Shaqiri powiedział tak ofercie Romy (Il Tempo)yanquez pisze:Podobno Shaqiri do wzięcia
No i kolejna "dobra" informacja od Di Marzio: Nie jesteśmy już zainteresowani pozyskaniem Adriena Rabiot'a.
- kamil-8853
- Juventino
Ivory pisze:Chyba dla Romy... Shaqiri powiedział tak ofercie Romy (Il Tempo)yanquez pisze:Podobno Shaqiri do wzięcia
No i kolejna "dobra" informacja od Di Marzio: Nie jesteśmy już zainteresowani pozyskaniem Adriena Rabiot'a.
Nam też Iturbe powiedział TAK a skończyło się jak skończyło

A tak na poważnie czytałem jakiś czas temu info ze Shaqiri przedłużył kontrakt z Bayernem i ma odgrywać w przyszłym sezonie ważną rolę w zespole.
Pamiętacie jak na początku czerwca pojawiło się info że Bayern zaoferował nam Shaqiriego ? wtedy podobno Antoś odmówił

Po MŚ na moje jest on nie do wyciągnięcia
- Morgesztern
- Juventino
Pastore może zagrać w środku pomocy, ale i na skrzydle, więc gdyby Max się zdecydował później na grę skrzydłami to warto go kupić.yanquez pisze: Sprawa z Pastore i Lavezzim całkiem mi się podoba, jeśli w grę wchodzą dobre ceny...
A Lavezzi? Lavezzi może zagrać na prawym, jak i na lewym skrzydle. W PSG wykorzystywało się go, jak napastnika. Wszystko OK tylko wiek.
- Morgesztern
- Juventino
"Juventus Turyn wyraża zainteresowanie zawodnikiem Chelsea Londyn Romelu Lukaku. Według angielskich mediów Stara Dama jest w stanie zapłacić za belgijskiego napastnika 30 milionów euro"
Według mnie to strata kasy skoro praktycznie Morata jest nasz...
Według mnie to strata kasy skoro praktycznie Morata jest nasz...
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Przeciez lacza z nami napastnikow. ; )FelekJUVE pisze:Jak tak czytam kogo to z nami łączą i za ile to coś czuję, że sprzedadzą Vidala:(
Vidal i Pogba sa bezpieczni, a nie wyglada na to ze padnie na stol jakas wielka oferta.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Morgesztern
- Juventino
Vidal nie odejdzie...
- Morgesztern
- Juventino
Ja bym zaczął oglądać się za bramkarzami, bo Gigi nie starczy na długo.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Starczy to jest uwiąd...Morgesztern pisze:Ja bym zaczął oglądać się za bramkarzami, bo Gigi nie starczy na długo.
Ale fakt, długo nie pociągnie a na ławce też emeryci... :?

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
pumex pisze:mrozzi pisze:Lukaku był opcją B, gdyby nie powiodło się ściągnięcie Hiszpana (nieaktualne). Rzeczywiście jednak klub będzie chciał najprawdopodobniej ściągnąć i jego.Ostatnio trochę nie nadążam. Tzn chcemy i Moratę i Lukaku, czy coś mi się pokiełbasiło?

FelekJUVE pisze:No to skąd my mamy kasę jak kupujemy Morate i niby Evre za ok 20 mln euro i chcemy dać jeszcze 25-30 mln za Xerdana albo Lukaku? a pozniej za co wzmocnimy obrone?
Ze sprzedaży. Przestańcie łączyć transfery do nas ze sprzedażą któregoś z naszych asów, bo nie tędy droga.

Właśnie.. Quagliarella, moim skromnym zdaniem, poszedł za śmieszne pieniądze. Od samego początku chcieliśmy za jego kartę 5/6 mln, a Torino dawało 3. Potem zeszliśmy do 4, a Torino dawało 3. Ostatecznie wzięliśmy to, co nam zaoferowali, czyli... 3. :doh: Marotta wyraźnie chciał się pozbyć Fabio i zrobić miejsce w składzie, bo w tym konkretnym przypadku "negocjował" jak jakiś amator. Transfery IN zazwyczaj mu wychodzą, ale sprzedawać to on nie potrafi wcale. Chyba, że czegoś nie wiemy i uderzymy jeszcze po Darmiana, zwłaszcza że przyszłość Lichtsteinera nie jest klarowna.
Shaqiri byłby świetnym rozwiązaniem. Póki co nie czytałem w żadnym wiarygodnym źródle o naszym zainteresowaniu jego osobą, ale naprawdę warto. Z transferu Szwajcara cieszyłbym się bardziej niż z pozyskania Iturbe - serio. Swego czasu został on nam zaproponowany, ale Conte odrzucił taką opcję. Zastanawiam się tylko, na ile możliwy byłby ten transfer, jako że Bawarczycy oddali do Hiszpanii Kroosa.

Spoko. Parę lat jeszcze pogra, ale my szykujemy na jego następcę Lealiego.Morgesztern pisze:Ja bym zaczął oglądać się za bramkarzami, bo Gigi nie starczy na długo.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jestem podobnego zdania tym bardziej, że ma on już jakieś ogranie na arenie międzynarodowej ale wątpię w ten transfer na obecną chwilę bo wiadomo - po MŚ jego wartość wzrosła a Bayern nie jest tanim butikiem...mrozzi pisze:Z transferu Szwajcara cieszyłbym się bardziej niż z pozyskania Iturbe