Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- CzeczenCZN
- Juventino
Keita to bardzo fajny cel, może zagrać na kilku pozycjach. Liczę że jego przyjście - ewentualne - nie oznacza odejścia... Dybali. ::/:
Bernardeschi, Costa, Keita a i Dybala, Higuain, Cuadrado, Mandzukic, Pjaca - spora ofensywa jak na włoski styl Juventusu. :co?:
Chyba że to nowa odsłona 4231. No nic, zobaczymy!
Bernardeschi, Costa, Keita a i Dybala, Higuain, Cuadrado, Mandzukic, Pjaca - spora ofensywa jak na włoski styl Juventusu. :co?:
Chyba że to nowa odsłona 4231. No nic, zobaczymy!
- Patrol
- Juventino
Grał najczęściej jako lewy skrzydłowy/lewy napastnik. Więcej występował nawet jako cofnięty napastnik niż na szpicy. Oczywiście opieram się na danych z transfermarktSzikit pisze:Przecież Keita bardziej grał na szpicy. Mylę się?

Priorytetem jak dla mnie jest załatanie dziury w pomocy. Łudzę się, że Beppe po cichu majstruje przy jakimś zawodniku, który byłby truskawką na torcie

- Szilgu
- Juventino
Wybaczcie, mój błąd. Coś mi się pokręciło, widocznie coś źle przeczytalem. Oglądałem go jedynie na skrzydle, chyba z raz w ataku.
Wg statystyk grając w ataku, strzelił 10 bramek w 7 meczach. Niezła statystyka jak na cofniętego napastnika.
Wg statystyk grając w ataku, strzelił 10 bramek w 7 meczach. Niezła statystyka jak na cofniętego napastnika.
- FelekJUVE
- Juventino
http://www.fcbarca.com/78233-bartomeu-c ... paign=news
Hm... czyli jednak nie tylko u Marotty zawodnicy podejmują decyzję
- mzm
- Dortmundczyk
W sumie to nie widziałem choćby meczu z Chelsea, więc może trochę się zagalopowałem. Dziś pokazał, że ma spore umiejętności, ale też zbyt dużo chaosu w jego grze. Sporo fajnych pomysłów, często bardzo źle wykonanych.RoyM pisze:Nie urywa tyłka? W meczach w których Bayern grał dobrze był najlepszy na boisku. Świetna mobilność, technika, podanie do tego ma ciąg na bramkę. To jest bardziej mobilny i silny Thiago jeśli chodzi o grę w środku pola, nie wiem jak pod polem karnym czyli ostatnie podanie, strzał, gra kombinacyjna itd. Nie widziałem gościa wgle w Lyonie, ale po tych kilku meczach mam wielkie oczekiwania co do niego, zwłaszcza jak zacznie się granie na poważnie i w końcu Carlo ogarnie ustawienie.
- tomassi14
- Juventino
Ubiegłeś mnie, bo wlasnie mialem o tym pisacFelekJUVE pisze:http://www.fcbarca.com/78233-bartomeu-c ... paign=news
Podobno Neymar dogadany z PSG i Barca nawet jest negocjowac warunki transferu, podobno maja dogadanego Coutinho - 70mln + 10mln bonusu,
Oby reszta na Dybiego nie byla przeznaczona, 130mln nie do pogardzenia mozna by bylo obsadzic kilka pozycji ale nie mniej szkoda by mi go bylo
Z drugiej strony Costa - Berna - Keita tez brzmi niezle

i kasy by pewnie starczylo na dobrego DM ( SMS lub Dendoncker
Podobno oferujemy 17mln + Lemina za Cancelo...az tak slabo wyceniamy Mario ? W plotach bylo ze oczekujemy za niego 20mln, czyli co schodzimy 10mln? Grubo
- zuravski
- Juventino
nie ma szans żeby Coutinho poszedł za taką kwotę. Klopp puści go, ale za conajmniej 100 milionów. Przynajmniej o takich kwotach wcześniej się mówiło.
Poza tym Barca pewnie bardziej połasi się na Verrattiego aniżeli Dybale, bo ten będzie tam zbędny.
Poza tym Barca pewnie bardziej połasi się na Verrattiego aniżeli Dybale, bo ten będzie tam zbędny.
- CzeczenCZN
- Juventino
Według mnie wcale nie jest powiedziane że Dybala będzie miał pierwszy skład... Przy założeniu że nikt z ataku nie odchodzi, to już przy Coscie i Bernardeschim jedynym pewniakiem do ataku jest Higuain. Co do Keity, czy my przypadkiem jego jak Schicka nie rozpatrujemy jako następcę Higuaina w przyszłości??
- Vincitore
- Juventino
Forza wrócił ze swoimi mądrościami, więc sezon już bliziutko.
17 mln + Lemina za Cancelo... szczerze mówiąc nie uśmiecha mi się to, ale wygląda na realną ofertę. Kupiliśmy Mario za około 11 mln, zakładając, że zamierzamy sprzedać go z profitem, to jego realna cena waha się od 15 do 18 mln, więc za Cancelo wychodzi jakieś 32-35 mln, czyli tyle ile oczekuje Valencia. To większe pieniądze niż za Alexa Sandro dwa lata temu, a nawet kibice Nietoperzy wyceniają go na nie więcej niż 25.
17 mln + Lemina za Cancelo... szczerze mówiąc nie uśmiecha mi się to, ale wygląda na realną ofertę. Kupiliśmy Mario za około 11 mln, zakładając, że zamierzamy sprzedać go z profitem, to jego realna cena waha się od 15 do 18 mln, więc za Cancelo wychodzi jakieś 32-35 mln, czyli tyle ile oczekuje Valencia. To większe pieniądze niż za Alexa Sandro dwa lata temu, a nawet kibice Nietoperzy wyceniają go na nie więcej niż 25.
- Santos
- Juventino
Też uważam, że to sporo jak na Cancelo, ale trzeba mieć na uwadze, że wszyscy wiedzą o naszej pilnej potrzebie zakupu PO, a dodatkowo na rynku nie ma wielu dostępnych alternatyw, więc Valencia będzie chciała zarobić ile tylko się da.Vincitore pisze:
Druga sprawa, to obiektywnie patrząc, nie ma powodów, żeby wartość Leminy wzrosła po występach u nas, bo nie widać, żeby się jakkolwiek rozwinął, a jednak dwa lata minęły.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
HahaForzaItanimulli3vujcm pisze:Według mnie wcale nie jest powiedziane że Dybala będzie miał pierwszy skład... Przy założeniu że nikt z ataku nie odchodzi, to już przy Coscie i Bernardeschim jedynym pewniakiem do ataku jest Higuain. Co do Keity, czy my przypadkiem jego jak Schicka nie rozpatrujemy jako następcę Higuaina w przyszłości??

Zostali nam teraz jeszcze: Cancelo, Keita i zaklepanie Schicka za rok. Co prawda bardziej niż Keita i Schick przydaliby się środkowy obrońca i pomocnik, ale Keita z rocznym kontraktem to okazja jakich mało, a Schick to talent czystej wody. Dajmy szansę Ruganiemu i Bentancurowi oraz Marchisio na jego renesans.
- Poulinho
- Juventino
A ja tam taki deal bym szanowałVincitore pisze:Forza wrócił ze swoimi mądrościami, więc sezon już bliziutko.

- wloski
- Juventino
Myślałem,że obozy harcerskie trwają dłużej. Teraz to znów na forum będzie gęsta atmosfera, bo chłopa nie da się czytać.Vincitore pisze:Forza wrócił ze swoimi mądrościami, więc sezon już bliziutko.
Z tym Matuidim, oby to był żart, naprawdę musimy brać podstarzałego piłkarza? A za dwa lata obudzić się z ręką w nocniku.
- kamil-8853
- Juventino
Dla tych którzy łudzili się w temacie sprowadzenia Radji :
"AS Roma ma przyjemność ogłosić, że Radja Nainggolan przedłużył swój kontrakt z klubem do 30 czerwca 2021 roku. 29-letni Belg, który przybył do zespołu Giallorossich w styczniu 2014 roku, rozegrał do tej pory 161 meczów i zdobył 27 goli w koszulce Romy"
http://www.asroma.pl/news/show/oficjaln ... nowa-umowa
"AS Roma ma przyjemność ogłosić, że Radja Nainggolan przedłużył swój kontrakt z klubem do 30 czerwca 2021 roku. 29-letni Belg, który przybył do zespołu Giallorossich w styczniu 2014 roku, rozegrał do tej pory 161 meczów i zdobył 27 goli w koszulce Romy"
http://www.asroma.pl/news/show/oficjaln ... nowa-umowa
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Matuidi jednak ? Jeżeli to prawda to szczęśliwy nie jestem i teraz wiadomo po co wczoraj było spotkanie z Raiolą. Widać uparli się na tego typa więc prawdopodobnie wiedzą co robią. Niemniej zastanawia mnie do tej pory rezygnacja z Tolisso kosztem Matuidiego. Mam nadzieję, że to kolejne ploty i przyjdzie ktoś na miarę Juve. Cancelo za taką kwotę ? Wolę zdecydowanie MDS, serio. Przypuszczam jednak, że na koniec sezonu znowu okaże się, że to nasz zarząd miał rację 
A Forzy nie było chyba 2 miesiące, swoją wersję na jego długie nieobecności mam, pisane przez niego dyrdymałki utwierdzają mnie coraz bardziej w przekonaniu, że chyba mam rację

A Forzy nie było chyba 2 miesiące, swoją wersję na jego długie nieobecności mam, pisane przez niego dyrdymałki utwierdzają mnie coraz bardziej w przekonaniu, że chyba mam rację