Mercato (Lato 2016)
- Piotrekmmz
- Juventino
Dziś o 16 CuadradoDay, więc pewnie wtedy się dowiemy.Haris pisze:Wiadomo już z jakim numerem będzie biegał Cuadrado?
Może weźmie 23?? :koszulka:
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
W żadnym wypadku nie jestem ani trochę pesymistą...to tylko luźne refleksje...wiem, że wczoraj przybliżyliśmy się do Draxlera i nasz zarząd jest zdeterminowany...chodzi mi tylko o to, że finansowo MU bije nas i dla nich wywalenie 40 mln to nie problem...problem jest tylko tego rodzaju, że Draxler chce do Juve więc gdzie ten mój pesymizm ?CavAllano pisze:.....
Ja nie pumex...

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ja przyznaje ze mi sie pesymizm Pumiego udzielił, byłbym bardzo zadowolony jakby udalo sie klepnąć Jula ale to pewnie jeszcze potrwa.Włoskiego nie znam ni w zab a i tak przeglądam wszystkie gazety.
- Cabrini_idol
- Juventino
Pumex tu już nie przyjdzie
Draxler jest praktycznie nasz, zostały tylko małe kwestie o ilościach bonusów. Tak podają media włoskie jak np gazzete.it.
Mediaset podaje, że dajemy 25 + 7,5 bonusów a Schalke chce 27 + 5,5 bonusów. Więc jesteśmy już prawie w domu :czytaj:

Draxler jest praktycznie nasz, zostały tylko małe kwestie o ilościach bonusów. Tak podają media włoskie jak np gazzete.it.
Mediaset podaje, że dajemy 25 + 7,5 bonusów a Schalke chce 27 + 5,5 bonusów. Więc jesteśmy już prawie w domu :czytaj:
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2015, 10:18 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
United ma na pozycje Draxlera, Depaya. Zamiast Witselem powinni sie zainteresowac Moutinho, ktory rowniez gra w srodku i potrafi slac niesamowite pily. Dodatkowo Monaco nie zagra w LM.
- wagner
- Juventino
Zostanie z Morata, Mandzukiciem, Dybalą i niechcianym Zazą? :roll: Nie strasz.CavAllano pisze:Co ciekawe, wloskie media biora pod uwage scenariusz, wedlug ktorego to wezmiemy i Draxlera, i Witsela. To takie fantamercato, ale wszystko zalezy od ewentualnej sprzedazy Comana do Niemiec. Jesli oddamy Francuza do Bayernu, mielbysmy srodki na Belga i zasililoby nas obu wyzej wymienionych Panow.![]()
Czyli 14 dla Drexlera ? :hellyes:Piotrekmmz pisze:Dziś o 16 CuadradoDay, więc pewnie wtedy się dowiemy.
Może weźmie 23?? :koszulka:
Przyjdzie przyjdzie, ale powinien sobie dać na wstrzymanieCabrini_idol pisze:Pumex tu już nie przyjdzie

- Pabloz9
- Juventino
Czyli można już przejść z trybu 'Draxler nie przyjdzie' na tryb 'Draxler nie jest topem/crackiem i nie rozwiąże naszych problemów w ataku'?Cabrini_idol pisze:Pumex tu już nie przyjdzie![]()
"The greatest trick Marotta ever pulled was convincing the world he did not have money."

"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
- Haris
- Juventino
Piotrekmmz pisze:Może weźmie 23?? :koszulka:
Na jednym zdjęciu po przybyciu Cuadrado do Turynu miał koszulkę z numerem 18, więc wmówiłem bratu, że dostanie 18 i teraz może być mi głupiowagner pisze:Czyli 14 dla Drexlera ? :hellyes:

W końcu przyjdzie ten Draxler i będzie już spokój

Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2015, 10:30 przez Haris, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie dzielmy jeszcze skory na niedźwiedziu,póki co to żadne konkretne informacje,ja czekam na testy medyczne czy foty z lotniska😉 bo te bonusy to my juz negocjujemy ponad miesiąc.
- jakku1
- Juventino
Mediaset to bardzo zle zrodlo i na razie trzeba zwyczajnie poczekac. Cos sie "chyba" ruszylo, ale potrzebjemy jakichs konkretnych informacji z wiarygodnych zrodel.
A co do Pumiego to spokojnie, na pewno sie pojawi i honorowo posypie glowe popiolem, jesli faktycznie sie okaze, ze pozyskamy trequariste.
A co do Pumiego to spokojnie, na pewno sie pojawi i honorowo posypie glowe popiolem, jesli faktycznie sie okaze, ze pozyskamy trequariste.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- gucio_juve
- Juventino
Isla podobno może zostać w Serie A. Prawdopodobny kierunek to Florencja.
- Virgil
- Juventino
Zobaczymy kto zostanie trollem roku Pumex, Szczypek czy Cabrini :rotfl:jakku1 pisze:Mediaset to bardzo zle zrodlo i na razie trzeba zwyczajnie poczekac. Cos sie "chyba" ruszylo, ale potrzebjemy jakichs konkretnych informacji z wiarygodnych zrodel.
- Cabrini_idol
- Juventino
Schalke zarzuca sieci na Filipa Kostica z VFB, szykując się na odejście Draxlera - Bild.
Jakiś typek ze SKy niemieckiego mówi, że Draxler nie miał żadnego interesu aby wybrać VFL Wol.
Jakiś typek ze SKy niemieckiego mówi, że Draxler nie miał żadnego interesu aby wybrać VFL Wol.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2015, 10:52 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.