Nowy Trener?
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Verse pisze:@Poprostu @MRN
Wiecie coś więcej? Podobno dzisiaj miało dojść do spotkania Paratici - Pep
przewiń 2 ostanie strony to będziesz na bieżąco.
koleś niby szpiegujący Fabsa z VS wrzucił teraz taką fotkę.
https://www.juventuz.com/attachments/79 ... peg.73412/
Edyta:
Agrest: Nowe kontakty z Sarrim
E2: @albert
Wiem ale wrzucam bo na razie totalna cisza w temacie a koleś wcześniej pisał, że jest w tym hotelu. Tam niby jest Fabs i 5 gości.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2019, 16:40 przez Poprostu, łącznie zmieniany 2 razy.
- albertcamus
- Juventino
To może być ktokolwiek :-)Poprostu pisze:
koleś niby szpiegujący Fabsa z VS wrzucił teraz taką fotkę.
https://www.juventuz.com/attachments/79 ... peg.73412/
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Pomyśl gdyby zrobił fotkę Paraticiego z Guardiola to włoskie gazety by ładną sumkę zapłaciły żeby je dostaćMRN pisze:Ci co ich szpiegują nadal tam sterczą![]()
Wytrwali są![]()
Do czego ta miłość do klubu doprowadza.

Ja jednak czuję Sarriego, ewentualnie Inzaghiego. I tak źle i tak niedobrze.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Każdy mówi co innego, te wasze pewniaczki co 5 minut mają innego faworyta. Nie chce mi się wierzyć, że Juventus przed zwolnieniem Allegriego nie miał z nikim umowy, bo byłoby to mega nieprofesjonalne. Wszyscy teraz odmówią a my zostaniemy z jakimś dziadostwem.
Wkurza mnie ta cisza zarządu. Czemu to ma służyć?
Nawet jeśli byłby to ktoś z finalistów LM/LE to przypomnę, to podam przykład Bayernu, gdzie wszyscy wiedzieli że Heynckes odchodzi a i tak uszatka podnieśli.
Wkurza mnie ta cisza zarządu. Czemu to ma służyć?
Nawet jeśli byłby to ktoś z finalistów LM/LE to przypomnę, to podam przykład Bayernu, gdzie wszyscy wiedzieli że Heynckes odchodzi a i tak uszatka podnieśli.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2019, 16:59 przez lenor, łącznie zmieniany 3 razy.
- Poprostu
- Juventino
Tez tak sobie pomyślałem, że klub zamknął wszystkie gęby ale wiadomo to tylko nasze gdybanie.MRN pisze:Ten kolo z VS coś wie ale nie chce/nie może powiedzieć :niewiem:
Musimy być cierpliwi.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Właśnie, klub zamknął wszystkie gęby więc to musi być coś grubego. Czy z powodu Inzaghiego, Sarriego robiliby taki cyrk ?
Jeżeli ten Versilia ma takie poważanie i posłuch, że inni boją się coś powiedzieć to kim on jest ?
Zastanawia mnie zwrot " nie można zamknąć czegoś co już jest zamknięte"...oczywiście Marocchi to napisał
Jeżeli ten Versilia ma takie poważanie i posłuch, że inni boją się coś powiedzieć to kim on jest ?
Zastanawia mnie zwrot " nie można zamknąć czegoś co już jest zamknięte"...oczywiście Marocchi to napisał

Ostatnio zmieniony 21 maja 2019, 21:53 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Przed Palazzo zbierają się dziennikarze.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Póki co na spotkaniu w hotelu tym trwa konwersacja między Paraticim a Guardiolą. Ponoć Fabs chce, aby Guardiola zrobił z De Sciglio prawdziwego kozaka na flance
A serio...póki co wielka szopka z tego wszystkiego. Niby są tam w hotelu, niby przypadkiem, ja dalej w to nie wierzę dopóki ktoś z Juve się nie wypowie.
A Sarri, Di francesco i Inzaghi czekają
:-)

A serio...póki co wielka szopka z tego wszystkiego. Niby są tam w hotelu, niby przypadkiem, ja dalej w to nie wierzę dopóki ktoś z Juve się nie wypowie.
A Sarri, Di francesco i Inzaghi czekają

- Robaku
- Juventino
Z Bayernem byla inna sytuacja,
bo zapowiedzieli Pepa - bo Jupp odchodził.
A tutaj kwestia mobilizacji bo Sarri/ Poch, mieliby odejść do innego zespołu a nie na emeryturę - motywacja moglaby spać.
Lippi wypowiedział się, że trenerem Juve będzie ktoś kto gra w finale Europejskich Pucharów.
W Klopaa i Unaia nie wierze, wiec Sarri/Poch.
bo zapowiedzieli Pepa - bo Jupp odchodził.
A tutaj kwestia mobilizacji bo Sarri/ Poch, mieliby odejść do innego zespołu a nie na emeryturę - motywacja moglaby spać.
Lippi wypowiedział się, że trenerem Juve będzie ktoś kto gra w finale Europejskich Pucharów.
W Klopaa i Unaia nie wierze, wiec Sarri/Poch.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Poprostu
- Juventino
Sport Radio:
"When Paratici left for a quick lunch he was surrounded by a group of fans who shouted Guardiola's name. Paratici replied with a smile"
Jak z pudelka
"When Paratici left for a quick lunch he was surrounded by a group of fans who shouted Guardiola's name. Paratici replied with a smile"
Jak z pudelka

- Robaku
- Juventino
jasne ze gra w finale to motywacja, ale możę stad powiedzenia, ze kapitan ostatni opuszcza łajbę.
Mniemam, że poczuli by się zawiedzeni,gdyby dostali informacje, że ich trener - zwłaszcza Poch - który m.in. w AAmsterdamie pokazał, jak jest bardzo z druzyna powiedział przed finałem, ze odchodzi.
Myślisz, że zareagowali by w ten sposob- wygrajmy dla niego? Pewnie niektórzy tak, inni czuliby się zawiedzeni, pozostawieni..
Nico Schira pisze, że Juve kontaktuje sie z Pochem, on dał nam zielone swiatlo, teraz mamy rozmawiac z Totkami. - to by się zgadzało ze slowami Lippiego.
Mniemam, że poczuli by się zawiedzeni,gdyby dostali informacje, że ich trener - zwłaszcza Poch - który m.in. w AAmsterdamie pokazał, jak jest bardzo z druzyna powiedział przed finałem, ze odchodzi.
Myślisz, że zareagowali by w ten sposob- wygrajmy dla niego? Pewnie niektórzy tak, inni czuliby się zawiedzeni, pozostawieni..
Nico Schira pisze, że Juve kontaktuje sie z Pochem, on dał nam zielone swiatlo, teraz mamy rozmawiac z Totkami. - to by się zgadzało ze slowami Lippiego.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24