Mercato (Lato 2015)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wzmocnienia, o których pisałem wcześniej, a które rzeczywiście mogą zostać przeprowadzone, na pewno nie są słabe. Berardi nie chciał się póki co do nas przenosić i wolał kolejny sezon spędzić w Sassuolo, gdzie się może rozwijać. My robiliśmy rzekomo wszystko, by go do siebie sprowadzić.Adrian27th pisze: Szkoda Berardiego. Przydał by sie w obliczu słabych transferów.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
No ale jak chłopak sobie popatrzył kiedy Conte robi zmiany do tego chcieli jeszcze kogoś kupić to wolał zostać w Sassuolo, gdyby dostał gwarancję gry to by na 100% przyszedł, ale na ławce i 5min. zmianach by nie polepszył swoich umiejętności:)mrozzi pisze:Wzmocnienia, o których pisałem wcześniej, a które rzeczywiście mogą zostać przeprowadzone, na pewno nie są słabe. Berardi nie chciał się póki co do nas przenosić i wolał kolejny sezon spędzić w Sassuolo, gdzie się może rozwijać. My robiliśmy rzekomo wszystko, by go do siebie sprowadzić.Adrian27th pisze: Szkoda Berardiego. Przydał by sie w obliczu słabych transferów.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Nie mówię o zawodnikach na tą samą pozycję, mówię o zawodnikach o podobnej klasie (Isco może mocno wystrzelić, ma talent). Oczywiście w miejsce Vidala przyszedłby pewnie jakiś Guarin, ale też byśmy zyskali trequartistę światowej klasy, do tego młodego.Robaku pisze:chyba zartujesz, zawodnik na wsroks ofensywny za zawodnika harujacego na calym boisku, i przecinak i rosgrywajacy. Isco brzmi jak zart.
- Krystek
- Juventino
Ja bym Vidala nie sprzedał nawet za 150 mln, bo jest po prostu najlepszy na świecie na swojej pozycji. Potrafi wszystko, tak jak kolega wspomniał wyżej, haruje, odbiera, asystuje i strzela. I wszystko wychodzi mu super. Moim zdaniem nie będzie przesadą powiedzenie że jest jednym z najlepszych w historii piłkarzem na środku pomocy.
Po przyjściu Kroosa do Realu właśnie można by się zakręcić na takiego Isco, albo kogoś z Realu, bo możliwe że któryś będzie na sprzedaż, tym bardziej że rzekomo potrzebujemy ofensywnego pomocnika dla Allegriego.
Po przyjściu Kroosa do Realu właśnie można by się zakręcić na takiego Isco, albo kogoś z Realu, bo możliwe że któryś będzie na sprzedaż, tym bardziej że rzekomo potrzebujemy ofensywnego pomocnika dla Allegriego.
Forza Juve!
- gucio_juve
- Juventino
Zawsze zastanawiałem się czym jest spowodowane jest to, że gdyby Vidal grał obecnie w barwach Atletico, FC Porto czy Benfiki, wołano by za niego po 80 milionów? Że gra w Juve, no to media przebąkują o kwocie dwukrotnie mniejszej.
- bendzamin
- Redaktor
Tak, ostatnio gdzieś mi mignęła wypowiedź, w której to potwierdzał. Tylko i wyłącznie jego decyzja, należy trzymać kciuki, by wyszła mu na dobre i by w tym roku udowodnił wszystkim (w tym sobie), że jest gotowy na Juventus.mrozzi pisze:Berardi nie chciał się póki co do nas przenosić i wolał kolejny sezon spędzić w Sassuolo, gdzie się może rozwijać. My robiliśmy rzekomo wszystko, by go do siebie sprowadzić.
Nie byłbym zadowolony, gdybyśmy wyłożyli kwotę w okolicach 25 milionów euro na 27-letniego Candrevę. On pewnego poziomu nie przeskoczy. Od kogoś grającego na pozycji trequartisty powinniśmy wymagać między innymi pewnego błysku, którego jemu chyba brakuje.
- marioz
- Juventino
Di Marzio donosi, że Morata ma wątpliwości czy iść do nas. Decyzje podejmie dzis w nocy. My z Realem jesteśmy dogadani.
Chłopak po odejściu Conte, waha się miedzy nami a Wolfsburgiem.
Nie wiem, czy w obliczu takiego postępowania tego piłkarza warto zawracać sobie nim głowę...
Edit
Jednak idzie do nas.
Chłopak po odejściu Conte, waha się miedzy nami a Wolfsburgiem.
Nie wiem, czy w obliczu takiego postępowania tego piłkarza warto zawracać sobie nim głowę...
Edit
Jednak idzie do nas.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2014, 23:25 przez marioz, łącznie zmieniany 1 raz.
Bez popity! 

- wojczech7
- Juventino
Ja pierdykam, pumex, już nie mogę Ciebie czytać. Czy Ty nie masz innych zmartwień na głowie? Każdy jeden Twój post, to "dobitka". Wystarczy, naprawdę.pumex pisze:Byłem wielkim zwolennikiem tego transferu za kadencji Conte, który wyraźnie miał pomysł na Moratę i który swoją obecnością na ławce dawał spore nadzieje na prawidłowy rozwój Hiszpana. Ja w Allegrim nie upatruje trenera, pod którego skrzydłami Morata zaliczy oczekiwany progres, więc ciężko mi zająć stanowisko w sprawie takiego ruchu. Po odejściu Antonio ryzyko związane z zakupem Alvaro wzrosło zawrotnie.kuqi pisze:Di Marzio napisał, że Morata jest już prawie dogadany
Morata wypali, o!
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- PlanetJuve
- Juventino
Podbijam. A EL SHAARAWY pod czyim okiem wypłynął?? A Nóż..wojczech7 pisze:Ja pierdykam, pumex, już nie mogę Ciebie czytać. Czy Ty nie masz innych zmartwień na głowie? Każdy jeden Twój post, to "dobitka". Wystarczy, naprawdę.pumex pisze:Byłem wielkim zwolennikiem tego transferu za kadencji Conte, który wyraźnie miał pomysł na Moratę i który swoją obecnością na ławce dawał spore nadzieje na prawidłowy rozwój Hiszpana. Ja w Allegrim nie upatruje trenera, pod którego skrzydłami Morata zaliczy oczekiwany progres, więc ciężko mi zająć stanowisko w sprawie takiego ruchu. Po odejściu Antonio ryzyko związane z zakupem Alvaro wzrosło zawrotnie.kuqi pisze:Di Marzio napisał, że Morata jest już prawie dogadany![]()
Morata wypali, o!
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2014, 23:42 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.