Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
tomassi14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:19

CristianoRonaldo pisze:
jackop pisze:
Przestań robić spam w temacie o transferach. Z góry dzięki nie chcę kłótni :stop: ;)
Nie spamując.
Kogo proponujecie w takim razie na prawą obronę, bo tam chyba nikogo nie ma? Higuain da radę z Ronaldo w parze? No sorry ale ktoś chyba nie pamięta jak to się w Realu skończyło, pewne jest że leci dlatego podałem swoje typy. Według was Cavani albo Werner i Kane nie do wyciągnięcia? Ronaldo też był nie do wyciągnięcia :dance: Myślę, że to nawet bardziej prawdopodobne ;)
Gosciu zejdz na ziemie bo w tej chwili robisz z siebie maskotke na tym forum i pajacujesz, chyba ze od wczoraj interesujesz sie juventusem, na prawej stronie obrony graja de sciglio i cancelo, zagrac tam mogą cuadrado i barzagli

-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:20

Brakuje tutaj tego usera, który zamilkł na wieki po sprzedaży Pogby, on solą tego tematu.

Mityczna wiosna nadchodzi!

Z Juventusem od 1997 roku.
DonPatch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:20

Sami się jaraliście, że wskoczymy o kilka lvli marketingowo wyżej, a teraz płacz. :smile:

Obrazek
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 16 razy
Otrzymał podziękowanie: 37 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:21

To jakiś troll z Interu, później będzie cytował na tym ich kloacznym forum i pałował się, jaka głupota panuje na JP :prochno:
A jeżeli nie, to pytanie. Czy ty typie kumasz, że po wywaleniu 105 milionów Juventusu nie będzie już raczej stać na żaden duży transfer ( na Eriksena trzeba wywalić minimum 80-100 baniek )? Kumasz, że w tej chwili to Juventus będzie sprzedawał ( Higuain, może Rugani, oby nie Sandro + szrot ), a nie kupował?

CristianoRonaldo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:23

tomassi14 pisze:barzagli
Ok Barzagli na prawej i ja pajacuje, ciekawe kogo dogoni? Dobrze wiemy że potrzeba tam wzmocnienia ;)

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:26

Cristiano juz nawet profil na Juvepoland zalozyl ale jaja :lol: :)

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:27

"How will he play? Like he always did: trying to score goals.” Max dzisiaj. A to śmieszek. :ahsisi:

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:28

CristianoRonaldo pisze:Jak nie wierzycie w Modrica to Eriksen myślę, że na 100% jest do wyciągnięcia? Przyda się ktoś kto będzie potrafił wykorzystać podaniem Ronaldo. Myślę, że to 100x bardziej realne i te mistrzostwa pokazali, że jest kotem ;)
Matka miała połknąć jak zwykle, pewnie teraz kobieta żałuje.

Eriksen super wzmocnienie, na pewno do piątku załatwimy. W przyszłym tygodniu Neymara, bo tu nie ma kto grać!!!! 111oneoneone

Obrazek
Nicram_93 pisze:No cóż, widzę że rzeczywiście szybciutko napływają nowi userzy ;)
Tych dwóch trolli ma mniej wspólnego z byciem fanem Juventusu niż moja babcia.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2018, 13:08 przez jackop, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:31

Poprostu pisze:"How will he play? Like he always did: trying to score goals.” Max dzisiaj. A to śmieszek. :ahsisi:
hahah :D
az dziw że nie powiedział - wszyscy wiemy że Cristiano to jeden z najlepiej skaczących piłkarzy, przyda się taki człowiek w obronie dośrodkowań przeciwnika :D

Gutowsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:31

Według niektórych trzeba będzie teraz ściągnąć Modrica, Eriksena, jeszcze Isco i De Bruyne :rotfl: Bo nie liczy się drużyna ale top nazwiska na transfermarkt.
Nieważne że ze Sturaro, Lorente i Pereyrą w składzie potrafiliśmy postawić się największym.

Chociaż pomarzyć zawsze miło, za rok będzie Pogback i bronimy LM :smile:

CristianoRonaldo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:32

jackop pisze:
CristianoRonaldo pisze:Jak nie wierzycie w Modrica to Eriksen myślę, że na 100% jest do wyciągnięcia? Przyda się ktoś kto będzie potrafił wykorzystać podaniem Ronaldo. Myślę, że to 100x bardziej realne i te mistrzostwa pokazali, że jest kotem ;)
Matka miała połknąć jak zwykle, pewnie teraz żałuje.

Eriksen super wzmocnienie, na pewno do piątku załatwimy. W przyszłym tygodniu Neymara, bo tu nie ma kto grać!!!! 111oneoneone
"starzy" forumowicze pokazują poziom :bravo: wjeżdżanie na matkę.

Eriksen jak najbardziej, nie wypowidałem się tu nigdy, bo nie miałem za bardzo czasu, ale tu serio nikt nie ma wiary w nic?? Ronaldo przyszedł i wy w jakiegoś Eriksena nie wierzycie? Ja wierzę w ten klub i że taki Eriksen to będzie prosił żeby tu grać u boku Ronaldo nie mówię już o reszcie. Wzmocnienie potężne ;)

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 16 razy
Otrzymał podziękowanie: 37 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:38

Gutowsky pisze:Według niektórych trzeba będzie teraz ściągnąć Modrica, Eriksena, jeszcze Isco i De Bruyne :rotfl: Bo nie liczy się drużyna ale top nazwiska na transfermarkt.
Wg. niektórych, czyli wg. jednego gościa, który zarejestrował się wczoraj na forum. Brawo ty.
Eriksen jak najbardziej, nie wypowidałem się tu nigdy, bo nie miałem za bardzo czasu, ale tu serio nikt nie ma wiary w nic?? Ronaldo przyszedł i wy w jakiegoś Eriksena nie wierzycie? Ja wierzę w ten klub i że taki Eriksen to będzie prosił żeby tu grać u boku Ronaldo nie mówię już o reszcie. Wzmocnienie potężne
My tu wierzymy w tabelki finansowe.

Mily

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:40

jackop pisze:Matka miała połknąć jak zwykle, pewnie teraz kobieta żałuje.
Żałosny tekst na poziomie pierwszej klasy gimnazjum. Za takie właśnie powinny lecieć warny.

Ja nadal nie mogę uwierzyć że Ronaldo już u nas, ale trzeba powoli chyba ochłonąć i brać się za kolejne wzmocnienia.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:51

-10- pisze:Który dziennikarz jako pierwszy puścił info o transferze Ronaldo do Juve?
Globalnie Josep Pedrerol z La Sexta. Ta sama stacja jako pierwsza poinformowała w Hiszpanii o odejściu Zidane'a.

A we Włoszech? We Włoszech, to w zasadzie Tuttosport sobie jako pierwsze pyknęło okładkę, ale chyba sami się nie spodziewali. :prochno:

Nicram_93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 42 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2018, 12:53

No cóż, widzę że rzeczywiście szybciutko napływają nowi userzy ;) (ogólnie nie mam nic przeciwko, ale zejdźmy już dzisiaj trochę na ziemię). Naprawdę wierzycie w to, że stać nas jeszcze na jakiś choćby jeden większy transfer w to okienko? Oby skończyło się tylko bez większych sprzedaży to już będę bardzo zadowolony :hellyes: . A tu nasz nowy kolega ściągnąłby jeszcze Cavaniego, Walkera i Modricia, no proszę cię... takich okienek transferowych nie ma nawet u szejków ;)

Obrazek
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
Zablokowany