Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Basiek
- Juventino
Podejrzewam, że pomylił tabelkę wartości gracza z tabelką kwoty odstępnego na transfermarkt.AdiJuve pisze:Skąd to wziąłeś? Z tego co pamiętam to on dołączył już do primki i to za dużo mniejszy hajs.Cabrini_idol pisze:Tzn za Spinazzole zapłaciliśmy już 8 mln euro
Milinkovic-Savic to ogromny talent. Dobry technicznie, silny i posiadający genialne ostatnie podanie. Ze wszystkich łączonych z nami jego chciałbym najbardziej, ale jednocześnie chyba najtrudniej będzie go wyciągnąć.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Łoles
- Juventino
Jestem tego samego zdaniaBasiek pisze:Milinkovic-Savic to ogromny talent. Dobry technicznie, silny i posiadający genialne ostatnie podanie. Ze wszystkich łączonych z nami jego chciałbym najbardziej, ale jednocześnie chyba najtrudniej będzie go wyciągnąć.

Odkąd widziałem go kilkanaście razy w akcji jestem zdania że takiego piłkarza potrzeba w Juve. Niestety z Lotito to może być naprawdę spory wydatek.
Jeżeli to prawda to wolałbym wydać na niego te ~70mln aniżeli ściągać kilku kopaczy po ~20mln tym bardziej że jakieś hajsy by wpadły ze sprzedaży graczy aktualnie zbędnych.DonPatch pisze:A jego Lazio nie wyceniło przypadkiem kilka dni temu na 70 melonów?
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2017, 16:54 przez Łoles, łącznie zmieniany 1 raz.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Cabrini_idol
- Juventino
Dokładnie tak, pomyłka. Czyli jeszcze lepiej. Praktycznie mamy 3 mega fajne talenty (Spinazzola troszkę mniejszy talent) za grosze, które za rok mogą dołączyć do Juve i załatać dziury po Barzaglim, Asamoah i Lichym.Basiek pisze:Podejrzewam, że pomylił tabelkę wartości gracza z tabelką kwoty odstępnego na transfermarkt.AdiJuve pisze:Skąd to wziąłeś? Z tego co pamiętam to on dołączył już do primki i to za dużo mniejszy hajs.Cabrini_idol pisze:Tzn za Spinazzole zapłaciliśmy już 8 mln euro
Milinkovic-Savic to ogromny talent. Dobry technicznie, silny i posiadający genialne ostatnie podanie. Ze wszystkich łączonych z nami jego chciałbym najbardziej, ale jednocześnie chyba najtrudniej będzie go wyciągnąć.

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Molinaro style.nynek pisze:https://giphy.com/gifs/10m88b55MOjExq/fullscreen
To kiedy przychodzi ten Cancelo?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Patrol
- Juventino
Wczorajsza wypowiedź Beppe odnośnie Keity wywołała trochę spekulacji i dziennikarze prześcigają się w kolejnych doniesieniach. Wczoraj Sky informowało, że złożyliśmy ofertę opiewającą na 20 baniek, a dzisiaj football-italia pisze o tym, że Lazio zgodzi się na 25 milionów + bonusy. Czyli, podobnie jak w przypadku Berny, porozumienie jest blisko i saga za jakies parę tygodni się zakończy
. A tak całkiem na serio, to tak jak koledzy wyżej, chciałbym wierzyć w doniesienia tuttosport o Milinkovicu-Savicu. Świetny zawodnik, najbardziej "pogbowaty" i nie chodzi tylko o wzrost
. Liczę na niego, tak samo jak na Beppe, który musiałby chyba stanąć na głowie, żeby przekonać Lotito do sprzedaży swojego asa.

- Basiek
- Juventino
Właśnie tu jest pies pogrzebany, wystarczy zobaczyć jakie problemy mamy z pozyskaniem Keity, któremu za rok kończy się kontrakt. Musielibyśmy zaproponować furę siana, żeby Lotito rozpoczął w ogóle negocjacje w kwestii Milinkovica-Savica. A wciąż mamy braki w innych formacjach.Patrol pisze:Wczorajsza wypowiedź Beppe odnośnie Keity wywołała trochę spekulacji i dziennikarze prześcigają się w kolejnych doniesieniach. Wczoraj Sky informowało, że złożyliśmy ofertę opiewającą na 20 baniek, a dzisiaj football-italia pisze o tym, że Lazio zgodzi się na 25 milionów + bonusy. Czyli, podobnie jak w przypadku Berny, porozumienie jest blisko i saga za jakies parę tygodni się zakończy. A tak całkiem na serio, to tak jak koledzy wyżej, chciałbym wierzyć w doniesienia tuttosport o Milinkovicu-Savicu. Świetny zawodnik, najbardziej "pogbowaty" i nie chodzi tylko o wzrost
. Liczę na niego, tak samo jak na Beppe, który musiałby chyba stanąć na głowie, żeby przekonać Lotito do sprzedaży swojego asa.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Osgiliath
- Juventino
W przypadku Keity mam wrażenie, że to chyba nie jest zasłona dymna w sprawie SMS i chyba faktycznie idziemy po Keitę. Niby Lazio jest wreszcie gotowe z nami negocjować przez fakt postawy zawodnika, więc podejrzewam, że osiągnięcie porozumienia byłoby bliskie. W obliczu niepewnej sytuacji z Schickiem brałbym Keitę, który może grać na boku i na szpicy, no ale wiadomo że SMS byłoby idealne. Niby wyciągnięcie Fede z Violi też było nierealne, więc zobaczymy czy uda się z Saviciem.
- mzm
- Dortmundczyk
Myślałem sobie o tym Canie ostatnio i, abstrahując już od tego kto jaką ma opinię na jego temat, zastanawiające w Waszym zainteresowaniu jego osobą jest to... że to zawodnik zarówno parametrami fizycznymi, jak i stylem gry strasznie zbliżony do Tolisso, którego jak wiadomo ponoć odpuściliście ze względu na taktykę.
Swoją drogą, Francuz na razie tyłka nie urywa w meczach Bayernu.
Swoją drogą, Francuz na razie tyłka nie urywa w meczach Bayernu.
- kubraczek
- Juventino
Tylko jest pewna różnica (ostatnio nie czytałem włoskich mediów, ale chyba nic sie w temacie nie zmieniło), że Berna chciał do nas dołączyć. Agent "SMS" powiedział jakiś czas temu, że jego klient w tym roku nie odejdzie z Lazio. Jeśli nic sie nie zmieniło to te rewelacje to tylko podbijanie sobie oglądalności.Osgiliath pisze: Niby wyciągnięcie Fede z Violi też było nierealne, więc zobaczymy czy uda się z Saviciem.
A co do Krychowiaka którym niby się interesujemy to tak głupich plotek dawno nie słyszałem. Równie realne jak przyjście CR7 do nas. Krychowiak miał dobre momenty ale nie jest kimś kto jest sobie w stanie poradzić w topowym klubie. Nawet jako rezerwowy
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- RoyM
- Bawarczyk
Nie urywa tyłka? W meczach w których Bayern grał dobrze był najlepszy na boisku. Świetna mobilność, technika, podanie do tego ma ciąg na bramkę. To jest bardziej mobilny i silny Thiago jeśli chodzi o grę w środku pola, nie wiem jak pod polem karnym czyli ostatnie podanie, strzał, gra kombinacyjna itd. Nie widziałem gościa wgle w Lyonie, ale po tych kilku meczach mam wielkie oczekiwania co do niego, zwłaszcza jak zacznie się granie na poważnie i w końcu Carlo ogarnie ustawienie.
Tyłka to nie urywa James, chyba że Coco w Lyonie grał jescze lepiej to aż nie mogę się doczekać
Tyłka to nie urywa James, chyba że Coco w Lyonie grał jescze lepiej to aż nie mogę się doczekać

- Cabrini_idol
- Juventino
Marchisio. Mysle, że on wróci do formy . Już wraca. To będzie nasze dodatkowe wzmocnienie środka pola. Z PSG było już widać, że był najlepszy i najbardziej odpowiedzialny za grę, zaraz obok Pjanica. Wraca mu pewność siebie , która jest jego najmocniejszą stroną i dynamika. Liczę na niego.