Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 16:39

AdiJuve pisze:
Cabrini_idol pisze:Tzn za Spinazzole zapłaciliśmy już 8 mln euro
Skąd to wziąłeś? Z tego co pamiętam to on dołączył już do primki i to za dużo mniejszy hajs.
Podejrzewam, że pomylił tabelkę wartości gracza z tabelką kwoty odstępnego na transfermarkt.

Milinkovic-Savic to ogromny talent. Dobry technicznie, silny i posiadający genialne ostatnie podanie. Ze wszystkich łączonych z nami jego chciałbym najbardziej, ale jednocześnie chyba najtrudniej będzie go wyciągnąć.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
DonPatch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 16:48

A jego Lazio nie wyceniło przypadkiem kilka dni temu na 70 melonów?

Obrazek
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 16:51

Basiek pisze:Milinkovic-Savic to ogromny talent. Dobry technicznie, silny i posiadający genialne ostatnie podanie. Ze wszystkich łączonych z nami jego chciałbym najbardziej, ale jednocześnie chyba najtrudniej będzie go wyciągnąć.
Jestem tego samego zdania :ok:
Odkąd widziałem go kilkanaście razy w akcji jestem zdania że takiego piłkarza potrzeba w Juve. Niestety z Lotito to może być naprawdę spory wydatek.
DonPatch pisze:A jego Lazio nie wyceniło przypadkiem kilka dni temu na 70 melonów?
Jeżeli to prawda to wolałbym wydać na niego te ~70mln aniżeli ściągać kilku kopaczy po ~20mln tym bardziej że jakieś hajsy by wpadły ze sprzedaży graczy aktualnie zbędnych.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2017, 16:54 przez Łoles, łącznie zmieniany 1 raz.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 16:53

Basiek pisze:
AdiJuve pisze:
Cabrini_idol pisze:Tzn za Spinazzole zapłaciliśmy już 8 mln euro
Skąd to wziąłeś? Z tego co pamiętam to on dołączył już do primki i to za dużo mniejszy hajs.
Podejrzewam, że pomylił tabelkę wartości gracza z tabelką kwoty odstępnego na transfermarkt.

Milinkovic-Savic to ogromny talent. Dobry technicznie, silny i posiadający genialne ostatnie podanie. Ze wszystkich łączonych z nami jego chciałbym najbardziej, ale jednocześnie chyba najtrudniej będzie go wyciągnąć.
Dokładnie tak, pomyłka. Czyli jeszcze lepiej. Praktycznie mamy 3 mega fajne talenty (Spinazzola troszkę mniejszy talent) za grosze, które za rok mogą dołączyć do Juve i załatać dziury po Barzaglim, Asamoah i Lichym.

Obrazek
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 17:22

nynek pisze:https://giphy.com/gifs/10m88b55MOjExq/fullscreen
To kiedy przychodzi ten Cancelo?
Molinaro style.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Patrol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 17:27

Wczorajsza wypowiedź Beppe odnośnie Keity wywołała trochę spekulacji i dziennikarze prześcigają się w kolejnych doniesieniach. Wczoraj Sky informowało, że złożyliśmy ofertę opiewającą na 20 baniek, a dzisiaj football-italia pisze o tym, że Lazio zgodzi się na 25 milionów + bonusy. Czyli, podobnie jak w przypadku Berny, porozumienie jest blisko i saga za jakies parę tygodni się zakończy :prochno:. A tak całkiem na serio, to tak jak koledzy wyżej, chciałbym wierzyć w doniesienia tuttosport o Milinkovicu-Savicu. Świetny zawodnik, najbardziej "pogbowaty" i nie chodzi tylko o wzrost :ahsisi:. Liczę na niego, tak samo jak na Beppe, który musiałby chyba stanąć na głowie, żeby przekonać Lotito do sprzedaży swojego asa.

Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 17:49

Patrol pisze:Wczorajsza wypowiedź Beppe odnośnie Keity wywołała trochę spekulacji i dziennikarze prześcigają się w kolejnych doniesieniach. Wczoraj Sky informowało, że złożyliśmy ofertę opiewającą na 20 baniek, a dzisiaj football-italia pisze o tym, że Lazio zgodzi się na 25 milionów + bonusy. Czyli, podobnie jak w przypadku Berny, porozumienie jest blisko i saga za jakies parę tygodni się zakończy :prochno:. A tak całkiem na serio, to tak jak koledzy wyżej, chciałbym wierzyć w doniesienia tuttosport o Milinkovicu-Savicu. Świetny zawodnik, najbardziej "pogbowaty" i nie chodzi tylko o wzrost :ahsisi:. Liczę na niego, tak samo jak na Beppe, który musiałby chyba stanąć na głowie, żeby przekonać Lotito do sprzedaży swojego asa.
Właśnie tu jest pies pogrzebany, wystarczy zobaczyć jakie problemy mamy z pozyskaniem Keity, któremu za rok kończy się kontrakt. Musielibyśmy zaproponować furę siana, żeby Lotito rozpoczął w ogóle negocjacje w kwestii Milinkovica-Savica. A wciąż mamy braki w innych formacjach.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 17:55

W przypadku Keity mam wrażenie, że to chyba nie jest zasłona dymna w sprawie SMS i chyba faktycznie idziemy po Keitę. Niby Lazio jest wreszcie gotowe z nami negocjować przez fakt postawy zawodnika, więc podejrzewam, że osiągnięcie porozumienia byłoby bliskie. W obliczu niepewnej sytuacji z Schickiem brałbym Keitę, który może grać na boku i na szpicy, no ale wiadomo że SMS byłoby idealne. Niby wyciągnięcie Fede z Violi też było nierealne, więc zobaczymy czy uda się z Saviciem.

mzm

Dortmundczyk
Dortmundczyk

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 18:33

Myślałem sobie o tym Canie ostatnio i, abstrahując już od tego kto jaką ma opinię na jego temat, zastanawiające w Waszym zainteresowaniu jego osobą jest to... że to zawodnik zarówno parametrami fizycznymi, jak i stylem gry strasznie zbliżony do Tolisso, którego jak wiadomo ponoć odpuściliście ze względu na taktykę.

Swoją drogą, Francuz na razie tyłka nie urywa w meczach Bayernu.

kubraczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 18:51

Osgiliath pisze: Niby wyciągnięcie Fede z Violi też było nierealne, więc zobaczymy czy uda się z Saviciem.
Tylko jest pewna różnica (ostatnio nie czytałem włoskich mediów, ale chyba nic sie w temacie nie zmieniło), że Berna chciał do nas dołączyć. Agent "SMS" powiedział jakiś czas temu, że jego klient w tym roku nie odejdzie z Lazio. Jeśli nic sie nie zmieniło to te rewelacje to tylko podbijanie sobie oglądalności.

A co do Krychowiaka którym niby się interesujemy to tak głupich plotek dawno nie słyszałem. Równie realne jak przyjście CR7 do nas. Krychowiak miał dobre momenty ale nie jest kimś kto jest sobie w stanie poradzić w topowym klubie. Nawet jako rezerwowy

Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
RoyM

Bawarczyk
Bawarczyk

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 19:28

Nie urywa tyłka? W meczach w których Bayern grał dobrze był najlepszy na boisku. Świetna mobilność, technika, podanie do tego ma ciąg na bramkę. To jest bardziej mobilny i silny Thiago jeśli chodzi o grę w środku pola, nie wiem jak pod polem karnym czyli ostatnie podanie, strzał, gra kombinacyjna itd. Nie widziałem gościa wgle w Lyonie, ale po tych kilku meczach mam wielkie oczekiwania co do niego, zwłaszcza jak zacznie się granie na poważnie i w końcu Carlo ogarnie ustawienie.

Tyłka to nie urywa James, chyba że Coco w Lyonie grał jescze lepiej to aż nie mogę się doczekać ;)

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 20:28

Marchisio. Mysle, że on wróci do formy . Już wraca. To będzie nasze dodatkowe wzmocnienie środka pola. Z PSG było już widać, że był najlepszy i najbardziej odpowiedzialny za grę, zaraz obok Pjanica. Wraca mu pewność siebie , która jest jego najmocniejszą stroną i dynamika. Liczę na niego.

Obrazek
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 20:37

Dziwne, że nikt jeszcze nie wspomniał o wizycie grubego Mino w naszym hotelu w Miami :whistle:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 20:42

A co tutaj wspominać skoro to oznacza prace nad jego klientem, który nie jest przez większość z nas mile widziany w Juve.

Obrazek
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2017, 20:46

MRN pisze:A co tutaj wspominać skoro to oznacza prace nad jego klientem, który nie jest przez większość z nas mile widziany w Juve.
Verratti niemile widziany? :D

Zablokowany