Wszystko o Interze
- Piti
- Juventino
Antek u made my day
powinienes poleciec do 'cytatow' 
tak na powaznie to strasznie slabo sie zachowales, pojechanie jakiegos dzieciaka ktory za pasem będzie mial pierwszą komunie świętą nie powinno napawać Cię dumą

tak na powaznie to strasznie slabo sie zachowales, pojechanie jakiegos dzieciaka ktory za pasem będzie mial pierwszą komunie świętą nie powinno napawać Cię dumą

- Kucharius1
- Juventino
Dzieciak miał kupę szczęścia, że Antek od rana z dobrym humorem lata. Uratowało go tylko to, że nasz wielki kibol dowiedział się, że ma tylko dwa zagrożenia na semestr. Inaczej skroił by mu barwy i powiesił w pokoju z trofeami, obok innych dziecięcych koszulek Milanu, Interu i Napoli.Bazyliszek pisze:Antek u made my daypowinienes poleciec do 'cytatow'
- Antek666
- Juventino
Czemu niby miałbym być jedynakiem?johnnybgoode pisze:Pełna kulturaNie rozumiem czemu dało ci tyle radości pojechanie po pasji dziecka; nastolatka, dorosłego rozumiem. Nie chcę grać wielkiego moralizatora, ale za dzieciakiem będzie to chodziło i nie zrozumie że chodziło ci tylko o 'trollowanie' tylko o śmianie się z jego zainteresowań i gustu. Obstawiam że jesteś jedynakiem?

Mówisz,że za tym chłopakiem będzie to chodziło? Poza podwójnym funem(wtedy jak i teraz) widzę kolejny plus tego zajścia
ja się miejsca w cytatach nigdy nie doczekam,cokolwiek bym nie pisałBazyliszek pisze:Antek u made my daypowinienes poleciec do 'cytatow'

Tak na poważnie,to dajcie już spokój,jakiegoś moralniaka czy coś u mnie nie wywołacie.Ja nie widzę kompletnie nic złego w tamtej sytuacji.
Wczoraj już miałem skomentować sobie jeszcze tę wypowiedź. No dokładnie tak jest.Trójka Cambiasso,Zanettim,Samuel jako ci dawni mistrzowie, bo już Chivu czy Milito dla mnie nie byli nigdy wybitnymi,a z młodych tylko ten Mateo Kovacic ciekawie się zapowiada,ewentualnie może jeszcze jakoś Żaba kiedyś jakoś się wyrobi.Poza tym nicCastiel pisze:Jest tam kilku zawodników, którzy w najlepszym okresie zaliczali się do najlepszych na świcie, ale nie mają następców, a wiek zrobił swoje.

- pan Zambrotta
- Juventino
Przeczytałem dwa razy pod rząd post Antka666 i teraz nie wiem, co ze sobą zrobić w ten wieczór
wykupił dostęp do całej zawartości internetu i pozamiatał całe JP na dobre 
Ostatnio też udało mi się "strollować w realnym świecie" i wsadziłem obślinionego palucha do ucha jakiegoś ulotkarza. Ja uciekłem, ulotkarz został i jeszcze musiał roznosić ulotki, przegrał życie jednym słowem.

Ostatnio też udało mi się "strollować w realnym świecie" i wsadziłem obślinionego palucha do ucha jakiegoś ulotkarza. Ja uciekłem, ulotkarz został i jeszcze musiał roznosić ulotki, przegrał życie jednym słowem.
- Lucas87
- Juventino
No proszę. Ten niesamowity przykład bezgranicznego męstwa i odwagi kibica Juve, spotkał się na forum JP (w temacie dotyczącym Interu) z większym zainteresowniem, niż wczorajsze popisy - defensywy Interu.
Pomyśleć, że do momentu porażki z Romą, Mediolańczycy sprawiali - naprawdę, całkiem niezłe wrażenie. Jadą teraz do Neapolu, które ostatnio, również nie zachwyca - jeśli chodzi o grę obronną.
Edit:
:!: Niech on się do jednego odezwie - takiego dużego, przypakowanego. Zresztą już mniejsza o to... Mnie wystarczy żeby Juventus górował nad Interem na boisku. Wiemy wszyscy o tym, w jakich okolicznościach Inter wywalczył sobie te wszystkie trofea (podczas naszej banicji i kryzysu), my swój powrót na szczyt - zawdzięczamy samym sobie. I to nam powinno wystarczyć. Za starzy jesteśmy chyba na podobne zabawy - czyż nie
Kibice Juventusu, nie musza nikomu - nic udowadniać :!: 

Pomyśleć, że do momentu porażki z Romą, Mediolańczycy sprawiali - naprawdę, całkiem niezłe wrażenie. Jadą teraz do Neapolu, które ostatnio, również nie zachwyca - jeśli chodzi o grę obronną.
Edit:
Do jakich dziesięciugrande amore pisze:Antek, jak jestes taki odwazny to sprobuj sie odezwac w ten sam sposob do jakiejs wiekszej grupy kibicow Interu (liczacej tak z 10 chlopa), ciekawa jestem co zrobisz chwile pozniej.
PS. Zachowales sie wprost idiotycznie.

Ależ skąd :!: W rzeczywistości było ich dwóch. To byli Kliczko i Jackie Chan. Natomiast, Wasz forumowy kumpel Antoś - załatwił ich najprostszym chwytem osotogari , tylko nie chciał się tym pochwalić :rotfl:Alfa i Omega pisze:to ten dzieciak nie był w przedziale 7-10 ale 10-12Bruce Badura pisze:Arbuzini pisze:![]()

Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 19:30 przez Lucas87, łącznie zmieniany 3 razy.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- n00beq
- Interista
- dav3d
- Juventino
Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać... Koleś wrzuca na forum własne teksty z innej strony, chwali się, że 'strollował' dzieciaka w koszulce interu. Antek, Ty masz 27, ale chyba IQ.
topboxing.pl zapraszam 

- grande amore
- Juventino
Antek, jak jestes taki odwazny to sprobuj sie odezwac w ten sam sposob do jakiejs wiekszej grupy kibicow Interu (liczacej tak z 10 chlopa), ciekawa jestem co zrobisz chwile pozniej.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Bruce Badura
- Juventino
Ja mam nadal koszulkę interu, nigdy w niej nie chodziłem, bo rozmiar to chyba xxxl, chyba była szyta naprawdę dla Ronaldo. Mam spodenki milanu -nie chodziłem w nich, mam je nadal. Dostałem w prezencie komplet Realu z Raulem. Miałem też dwa świetne komplety Juve, z Boksicem klasyczny i z del Piero taką niebieski i tylko w tych chodziłem, a nawet grałem dlatego się zniszczyły, niestety.Arbuzini pisze:Przeglądając niedawno swoje zdjęcia jak miałem 7-10 lat znalazłem takie, na których jestem w koszulce Ronaldo z Interu. Straszna, straszna sprawa.
- dav3d
- Juventino
weź na zlot! przyda się jako wycieraczkaBruce Badura pisze:Ja mam nadal koszulkę interu, nigdy w niej nie chodziłem, bo rozmiar to chyba xxxl, chyba była szyta naprawdę dla Ronaldo. Mam spodenki milanu -nie chodziłem w nich, mam je nadal. Dostałem w prezencie komplet Realu z Raulem. Miałem też dwa świetne komplety Juve, z Boksicem klasyczny i z del Piero taką niebieski i tylko w tych chodziłem, a nawet grałem dlatego się zniszczyły, niestety.Arbuzini pisze:Przeglądając niedawno swoje zdjęcia jak miałem 7-10 lat znalazłem takie, na których jestem w koszulce Ronaldo z Interu. Straszna, straszna sprawa.
topboxing.pl zapraszam 

- Alfa i Omega
- Juventino
Etam, za czasów Interu Ronaldo to jeszcze nie był el Gordo.Bruce Badura pisze:Ja mam nadal koszulkę interu, nigdy w niej nie chodziłem, bo rozmiar to chyba xxxl, chyba była szyta naprawdę dla Ronaldo.Arbuzini pisze:Przeglądając niedawno swoje zdjęcia jak miałem 7-10 lat znalazłem takie, na których jestem w koszulce Ronaldo z Interu. Straszna, straszna sprawa.
Swoją drogą, podziwiam antkową mowę obronną, że w sumie to jak teraz się zastanowi, to ten dzieciak nie był w przedziale 7-10 ale 10-12

Ja miałem bazarową koszulkę Alexa na - o ile pamiętam - 185 cm wzrostu. Aktualnie jest na mnie dobra, ale gdy miałem lat 10 :? Musiałem głupawo wyglądać w takiej popodwijanej i poupychanej po spodenkach. Dopiero jakoś koło 11 urodzin sobie sprawiłem dwie kolejne, rozmiarowo już odpowiednie.
A już tak poważniej - Mazzarri i tak wyciąga z tej drużyny więcej niż się da. Przy takiej kadrze fatalne mecze i słabsze okresy muszą się pojawić, jednak ogólny obraz póki co jest pozytywny.
- jarmel
- Redaktor
A tak krzyczeli, że będą nie wiadomo jak szastać kasą :roll: Z tego co wiem to w tym sezonie Guarin nieco obniżył loty, ale i tak jest to bardzo dobry zawodnik, których w interze można policzyć na palcach jednej ręki, nie czaję czemu sprzedają go za te kilkanaście milionów. Tym bardziej, że ten ich nowy wódz niby tak strasznie miał wzmacniać zespół.
#AllegriOut
- pumex
- Juventino
Może dlatego, że Guarin ma coś z Vucinicia - potrafi zagrać bardzo dobre zawody, ale przeplata je meczami, obok których przechodzi niezauważony. Nie bardzo wiem skąd się wzięło, że Kolumbijczyk uczynił pomoc Nerazzurrich bardziej jakościowąjarmel pisze:A tak krzyczeli, że będą nie wiadomo jak szastać kasą :roll: Z tego co wiem to w tym sezonie Guarin nieco obniżył loty, ale i tak jest to bardzo dobry zawodnik, których w interze można policzyć na palcach jednej ręki, nie czaję czemu sprzedają go za te kilkanaście milionów.