Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2013, 20:04

Antek u made my day :D powinienes poleciec do 'cytatow' :prochno:

tak na powaznie to strasznie slabo sie zachowales, pojechanie jakiegos dzieciaka ktory za pasem będzie mial pierwszą komunie świętą nie powinno napawać Cię dumą :prochno:

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2013, 20:17

Bazyliszek pisze:Antek u made my day :D powinienes poleciec do 'cytatow' :prochno:

tak na powaznie to strasznie slabo sie zachowales, pojechanie jakiegos dzieciaka ktory za pasem będzie mial pierwszą komunie świętą nie powinno napawać Cię dumą :prochno:
Dzieciak miał kupę szczęścia, że Antek od rana z dobrym humorem lata. Uratowało go tylko to, że nasz wielki kibol dowiedział się, że ma tylko dwa zagrożenia na semestr. Inaczej skroił by mu barwy i powiesił w pokoju z trofeami, obok innych dziecięcych koszulek Milanu, Interu i Napoli.

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2013, 20:25

johnnybgoode pisze:Pełna kultura :ok: Nie rozumiem czemu dało ci tyle radości pojechanie po pasji dziecka; nastolatka, dorosłego rozumiem. Nie chcę grać wielkiego moralizatora, ale za dzieciakiem będzie to chodziło i nie zrozumie że chodziło ci tylko o 'trollowanie' tylko o śmianie się z jego zainteresowań i gustu. Obstawiam że jesteś jedynakiem?
Czemu niby miałbym być jedynakiem? :think: Mam brata i siostrę,jestem najmłodszy,poza tym wujkiem jestem raczej(by nie było samouwielbienia) dobrym i mam ogólnie dobre podejście do dzieci.Mentalnie sam często jestem dzieciakiem,stąd też może taka radocha przy tym.

Mówisz,że za tym chłopakiem będzie to chodziło? Poza podwójnym funem(wtedy jak i teraz) widzę kolejny plus tego zajścia :smile:
Bazyliszek pisze:Antek u made my day :D powinienes poleciec do 'cytatow' :prochno:
ja się miejsca w cytatach nigdy nie doczekam,cokolwiek bym nie pisał :wink: Nieraz(no dobra,dawno już nie bo rzadziej się udzielałem ostatnio) rzucę czymś fajnym to tu,to w komentarzach ale nie jestem ani forumowym idiotą ani też forumową gwiazdą i nigdy miejsca w galerii sław nie doświadczyłem :(

Tak na poważnie,to dajcie już spokój,jakiegoś moralniaka czy coś u mnie nie wywołacie.Ja nie widzę kompletnie nic złego w tamtej sytuacji.
Castiel pisze:Jest tam kilku zawodników, którzy w najlepszym okresie zaliczali się do najlepszych na świcie, ale nie mają następców, a wiek zrobił swoje.
Wczoraj już miałem skomentować sobie jeszcze tę wypowiedź. No dokładnie tak jest.Trójka Cambiasso,Zanettim,Samuel jako ci dawni mistrzowie, bo już Chivu czy Milito dla mnie nie byli nigdy wybitnymi,a z młodych tylko ten Mateo Kovacic ciekawie się zapowiada,ewentualnie może jeszcze jakoś Żaba kiedyś jakoś się wyrobi.Poza tym nic :dance:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2013, 20:26

Przeczytałem dwa razy pod rząd post Antka666 i teraz nie wiem, co ze sobą zrobić w ten wieczór :prochno: wykupił dostęp do całej zawartości internetu i pozamiatał całe JP na dobre :prochno:
Ostatnio też udało mi się "strollować w realnym świecie" i wsadziłem obślinionego palucha do ucha jakiegoś ulotkarza. Ja uciekłem, ulotkarz został i jeszcze musiał roznosić ulotki, przegrał życie jednym słowem.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2013, 20:52

No proszę. Ten niesamowity przykład bezgranicznego męstwa i odwagi kibica Juve, spotkał się na forum JP (w temacie dotyczącym Interu) z większym zainteresowniem, niż wczorajsze popisy - defensywy Interu.
Pomyśleć, że do momentu porażki z Romą, Mediolańczycy sprawiali - naprawdę, całkiem niezłe wrażenie. Jadą teraz do Neapolu, które ostatnio, również nie zachwyca - jeśli chodzi o grę obronną.

Edit:
grande amore pisze:Antek, jak jestes taki odwazny to sprobuj sie odezwac w ten sam sposob do jakiejs wiekszej grupy kibicow Interu (liczacej tak z 10 chlopa), ciekawa jestem co zrobisz chwile pozniej.

PS. Zachowales sie wprost idiotycznie.
Do jakich dziesięciu :?: :!: Niech on się do jednego odezwie - takiego dużego, przypakowanego. Zresztą już mniejsza o to... Mnie wystarczy żeby Juventus górował nad Interem na boisku. Wiemy wszyscy o tym, w jakich okolicznościach Inter wywalczył sobie te wszystkie trofea (podczas naszej banicji i kryzysu), my swój powrót na szczyt - zawdzięczamy samym sobie. I to nam powinno wystarczyć. Za starzy jesteśmy chyba na podobne zabawy - czyż nie :?: Kibice Juventusu, nie musza nikomu - nic udowadniać :!: :stop:
Alfa i Omega pisze:
Bruce Badura pisze:
Arbuzini pisze:
to ten dzieciak nie był w przedziale 7-10 ale 10-12 :prochno:
Ależ skąd :!: W rzeczywistości było ich dwóch. To byli Kliczko i Jackie Chan. Natomiast, Wasz forumowy kumpel Antoś - załatwił ich najprostszym chwytem osotogari , tylko nie chciał się tym pochwalić :rotfl: :prochno:
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 19:30 przez Lucas87, łącznie zmieniany 3 razy.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2013, 21:12

Antek666 pisze:Mentalnie sam często jestem dzieciakiem
:ok:

Moja historia z Interistą w tle? Jadę sobie kiedyś tramwajem i wsiada taki z Ibra na koszulce. Cygan.

n00beq

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2013, 21:35

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 13:59

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać... Koleś wrzuca na forum własne teksty z innej strony, chwali się, że 'strollował' dzieciaka w koszulce interu. Antek, Ty masz 27, ale chyba IQ.

topboxing.pl zapraszam :)
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 14:17

Antek, jak jestes taki odwazny to sprobuj sie odezwac w ten sam sposob do jakiejs wiekszej grupy kibicow Interu (liczacej tak z 10 chlopa), ciekawa jestem co zrobisz chwile pozniej.

PS. Zachowales sie wprost idiotycznie.

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 18:21

Arbuzini pisze:Przeglądając niedawno swoje zdjęcia jak miałem 7-10 lat znalazłem takie, na których jestem w koszulce Ronaldo z Interu. Straszna, straszna sprawa.
Ja mam nadal koszulkę interu, nigdy w niej nie chodziłem, bo rozmiar to chyba xxxl, chyba była szyta naprawdę dla Ronaldo. Mam spodenki milanu -nie chodziłem w nich, mam je nadal. Dostałem w prezencie komplet Realu z Raulem. Miałem też dwa świetne komplety Juve, z Boksicem klasyczny i z del Piero taką niebieski i tylko w tych chodziłem, a nawet grałem dlatego się zniszczyły, niestety.

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 18:57

Bruce Badura pisze:
Arbuzini pisze:Przeglądając niedawno swoje zdjęcia jak miałem 7-10 lat znalazłem takie, na których jestem w koszulce Ronaldo z Interu. Straszna, straszna sprawa.
Ja mam nadal koszulkę interu, nigdy w niej nie chodziłem, bo rozmiar to chyba xxxl, chyba była szyta naprawdę dla Ronaldo. Mam spodenki milanu -nie chodziłem w nich, mam je nadal. Dostałem w prezencie komplet Realu z Raulem. Miałem też dwa świetne komplety Juve, z Boksicem klasyczny i z del Piero taką niebieski i tylko w tych chodziłem, a nawet grałem dlatego się zniszczyły, niestety.
weź na zlot! przyda się jako wycieraczka

topboxing.pl zapraszam :)
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 19:13

Bruce Badura pisze:
Ja mam nadal koszulkę interu, nigdy w niej nie chodziłem, bo rozmiar to chyba xxxl, chyba była szyta naprawdę dla Ronaldo.
Etam, za czasów Interu Ronaldo to jeszcze nie był el Gordo.

Swoją drogą, podziwiam antkową mowę obronną, że w sumie to jak teraz się zastanowi, to ten dzieciak nie był w przedziale 7-10 ale 10-12 :prochno:

Ja miałem bazarową koszulkę Alexa na - o ile pamiętam - 185 cm wzrostu. Aktualnie jest na mnie dobra, ale gdy miałem lat 10 :? Musiałem głupawo wyglądać w takiej popodwijanej i poupychanej po spodenkach. Dopiero jakoś koło 11 urodzin sobie sprawiłem dwie kolejne, rozmiarowo już odpowiednie.

A już tak poważniej - Mazzarri i tak wyciąga z tej drużyny więcej niż się da. Przy takiej kadrze fatalne mecze i słabsze okresy muszą się pojawić, jednak ogólny obraz póki co jest pozytywny.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2013, 23:54

W styczniu Guarin w Chelsea. Ponoć już wszystko dogadane.

Interowi marzy się Lavezzi. Wątpie aby chciał zrobić taki krok w tył tylko dla Mazzariego. Teraz gra w LM , w lepszej ekipie i więcej zarabia.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2013, 11:30

A tak krzyczeli, że będą nie wiadomo jak szastać kasą :roll: Z tego co wiem to w tym sezonie Guarin nieco obniżył loty, ale i tak jest to bardzo dobry zawodnik, których w interze można policzyć na palcach jednej ręki, nie czaję czemu sprzedają go za te kilkanaście milionów. Tym bardziej, że ten ich nowy wódz niby tak strasznie miał wzmacniać zespół.

#AllegriOut
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2013, 13:36

jarmel pisze:A tak krzyczeli, że będą nie wiadomo jak szastać kasą :roll: Z tego co wiem to w tym sezonie Guarin nieco obniżył loty, ale i tak jest to bardzo dobry zawodnik, których w interze można policzyć na palcach jednej ręki, nie czaję czemu sprzedają go za te kilkanaście milionów.
Może dlatego, że Guarin ma coś z Vucinicia - potrafi zagrać bardzo dobre zawody, ale przeplata je meczami, obok których przechodzi niezauważony. Nie bardzo wiem skąd się wzięło, że Kolumbijczyk uczynił pomoc Nerazzurrich bardziej jakościową :think: W zasadzie, Guarin ma także coś z Quagliarelli, skoro w Mediolanie nazywają go Fredy "Zamykam Oczy I <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" Guarin.

Obrazek
ODPOWIEDZ