Mercato (Lato 2015)
- Morgesztern
- Juventino
"Turyński dziennik Tuttosport podaje, że nowy szkoleniowiec Juventusu, Massimiliano Allegri zamierza sprowadzić kilku graczy do Starej Damy. Chodzi przede wszystkim o Javiera Pastore z PSG, ale także o Adela Taarabta z Queens Park Rangers (ostatnio wypożyczony do Milanu) oraz o Roberto Pereyrę z Udinese. Mówi się, że Allegri widziałby także u siebie w drużynie Wesleya Sneijdera i Erika Lamelę, ale zdaniem gazety, to raczej nieosiągalne cele."
Co o tym sądzicie?
Co o tym sądzicie?
- kuqi
- Juventino
Lamela i Pastore było by fajnie
Snejder za stary
Lamela prawie w Tottenhamie nie grał może zgodzili by się na wypożyczenie i klauzule odkupu za ~20mln może by się sprawdził a jak nie to nic byśmy nie ryzykowali.
Co do Pastore to gdzieś czytałem, że jego agent powiedział, że zostaje w PSG.
Snejder za stary
Lamela prawie w Tottenhamie nie grał może zgodzili by się na wypożyczenie i klauzule odkupu za ~20mln może by się sprawdził a jak nie to nic byśmy nie ryzykowali.
Co do Pastore to gdzieś czytałem, że jego agent powiedział, że zostaje w PSG.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2014, 20:42 przez kuqi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Morgesztern
- Juventino
Sneijder jest w dobrej formie, ale jak mamy płacić za niego niemałe pieniądze i mieć go na rok może dwa to...
- Morgesztern
- Juventino
Proszę. Tytuł artykułu w PS: "Nowy trener Juventusu zaczyna zbrojenia".
A my coś w ogóle kupiliśmy?
A my coś w ogóle kupiliśmy?

- pumex
- Juventino
Antek, chyba nie próbujesz sugerować, że Conte nie miał pomysłu na Juventus? Przed odpowiedzią zastanów się dobrze...Antek666 pisze:Wy dalej myślicie, że trener który odchodzi z dnia na dzień i porzuca klub jak jakąś zabawkę(obojętnie co bylo tego powodem) miał jakikolwiek pomysł na cokolwiek?
Według mnie pół roku dobrej gry to jednak zbyt krótki okres, by stawiać El Shaarawego za przykład.Antek666 pisze:Pod skrzydłami Allegriego wyrósł taki El Szarawy
Taarabt? Zawodnik zdecydowanie za bardzo chimeryczny, by obsadzać go w kluczowej roli trequartisty. Bodaj Karowiew prezentował grafikę, na której Pogba grałby za napastnikami w 4-3-1-2 - to zdecydowanie lepszy pomysł niż Taarabt.

- Morgesztern
- Juventino
Lavezzi ma 30 lat, dajcie spokój...
- *Birdman*
- Juventino
Co do Lameli też jestem na tak. Taarabt... nie wiem jak radził sobie w Milanie, ale z tego co go pamiętam, w Premier League nie zachwycał, poza tym ciekawe, czy QPR nie będzie go chciało zatrzymać skoro awansowali do PL, bo coś mi się kojarzy, że był tam uznawany za duży talent. Natomiast bardzo sceptycznie jestem nastawiony do transferu Pereyry, i jestem na NIE jeśli chodzi o Sneijdera.Virgil pisze:Pastore - wielkie TAK
- Wojtek
- Juventino
O kurde, jeśli to prawda to nieźle, pierwszy plus dla Maxa za nazwiska które chce sprowadzić, podoba mi się toMorgesztern pisze:"Turyński dziennik Tuttosport podaje, że nowy szkoleniowiec Juventusu, Massimiliano Allegri zamierza sprowadzić kilku graczy do Starej Damy. Chodzi przede wszystkim o Javiera Pastore z PSG, ale także o Adela Taarabta z Queens Park Rangers (ostatnio wypożyczony do Milanu) oraz o Roberto Pereyrę z Udinese. Mówi się, że Allegri widziałby także u siebie w drużynie Wesleya Sneijdera i Erika Lamelę, ale zdaniem gazety, to raczej nieosiągalne cele."
Co o tym sądzicie?

- Zizou_1989
- Juventino
nie mieli kasy ... A facet pokazał się z nie gorszej strony od Iturbe i to w lepszym klubieWojtek pisze:O kurde, jeśli to prawda to nieźle, pierwszy plus dla Maxa za nazwiska które chce sprowadzić, podoba mi się toMorgesztern pisze:"Turyński dziennik Tuttosport podaje, że nowy szkoleniowiec Juventusu, Massimiliano Allegri zamierza sprowadzić kilku graczy do Starej Damy. Chodzi przede wszystkim o Javiera Pastore z PSG, ale także o Adela Taarabta z Queens Park Rangers (ostatnio wypożyczony do Milanu) oraz o Roberto Pereyrę z Udinese. Mówi się, że Allegri widziałby także u siebie w drużynie Wesleya Sneijdera i Erika Lamelę, ale zdaniem gazety, to raczej nieosiągalne cele."
Co o tym sądzicie?A to Milan nie wykupił tego Taarabta ? :shock:
- Morgesztern
- Juventino
Nie wiem czy warto Ljalicia. Zależy od kasy.