Wszystko o Milanie
- Vimes
- Juventino
Jak to dokładnie jest z tymi karami? Balotelliemu należał się z automatu jeden mecz zawieszenia za czwartą żółtą kartkę w sezonie. Teraz za obrazę sędziego dołożyli mu dwa kolejne czy po prostu od razu dali trzy za obrazę?
Jeżeli o mnie chodzi to wolałbym, żeby zagrał z nami. W razie naszej wygranej milaniści nie będę mieć wymówek, że grali w osłabieniu
.
Jeżeli o mnie chodzi to wolałbym, żeby zagrał z nami. W razie naszej wygranej milaniści nie będę mieć wymówek, że grali w osłabieniu
- Piti
- Juventino
słynne "saneczki Flaminiego" widze dalej dobrze się sprawują
1:1, czyli wynik jaki chcialem 8) jutro powiększamy przewage wygrywając z Lazio
choć jak remis będzie to myślę, że nic nie powinno się stać, bo scudetto raczej pewne.
1:1, czyli wynik jaki chcialem 8) jutro powiększamy przewage wygrywając z Lazio

- Vimes
- Juventino
We wczorajszym meczu El Sharaawy usiadł na ławce pomimo nieobecności Balotellego. Z ciekawości zerknąłem sobie na jego statystyki:
w pierwszych 17 meczach Serie A strzelił 14 bramek i miał 3 asysty
w kolejnych 14 meczach Serie A strzelił 2 bramki i miał 1 asystę (w meczu z Parmą nie zagrał)
Jak widać najpierw był imponujący start, a potem nagłe wyhamowanie. Zawodnik jest młody, więc niestabilna forma jest zrozumiała. Jednak ciekawe jest to, że kiedy Milan grał słabo to Szary błyszczał, a kiedy rossoneri zaczęli marsz w górę tabeli to Faraon przygasł.

Jak widać najpierw był imponujący start, a potem nagłe wyhamowanie. Zawodnik jest młody, więc niestabilna forma jest zrozumiała. Jednak ciekawe jest to, że kiedy Milan grał słabo to Szary błyszczał, a kiedy rossoneri zaczęli marsz w górę tabeli to Faraon przygasł.
- Dzium
- Juventino
*kiedy do klubu przyszedł Balotelli.Vimes pisze: Jak widać najpierw był imponujący start, a potem nagłe wyhamowanie. Zawodnik jest młody, więc niestabilna forma jest zrozumiała. Jednak ciekawe jest to, że kiedy Milan grał słabo to Szary błyszczał, a kiedy rossoneri zaczęli marsz w górę tabeli to Faraon przygasł.
- Vimes
- Juventino
Balotelli pierwszy mecz rozegrał w 23 kolejce, a gorszy okres El Sharaawy'ego zaczął się już w 18 kolejce, więc nie wiem czy można to ze sobą wiązać. Chyba, że wcześniej dotarły do niego jakieś pogłoski na temat planowanego transferu i tak się nimi przejął, że forma mu się obniżyłaDzium pisze:kiedy do klubu przyszedł Balotelli.
- Dzium
- Juventino
Zacząłem oglądać po trochu mecze Milanu właśnie od przyjścia Balo i widziałem, że Faraon mocno cieniuje. Wcześniej tylko patrzyłem na statystyki/skróty.
Obniżka formy + utracenie statusu gwiazdy musiały wpłynąć na psychikę El Shaarawyego.
Obniżka formy + utracenie statusu gwiazdy musiały wpłynąć na psychikę El Shaarawyego.
- kuba2424
- Juventino
Dla Milanu mecz z nami to ostatnia szansa by powalczyć o drugie miejsce. Jeśli z nami przegrają, będą mieli już 7 punktów straty do Napoli, które zgubić punkty może jedynie z Interem i Romą - co daje max 6 pkt.
Nawet jeśli z nami zremisują, to nadal zostaje 6 pkt., a też muszą się jeszcze pomęczyć z Romą.
Mimo że bardzo chcę rewanżu za ostatnie ligowe starcie, to na samą myśl, że to Napoli będzie tuż za nami robi mi się niedobrze!
Nawet jeśli z nami zremisują, to nadal zostaje 6 pkt., a też muszą się jeszcze pomęczyć z Romą.
Mimo że bardzo chcę rewanżu za ostatnie ligowe starcie, to na samą myśl, że to Napoli będzie tuż za nami robi mi się niedobrze!
- wojczech7
- Juventino
I kij im w oko.kuba2424 pisze:Mimo że bardzo chcę rewanżu za ostatnie ligowe starcie, to na samą myśl, że to Napoli będzie tuż za nami robi mi się niedobrze!

Liczę na zwycięstwo w tym meczu.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- jareckik
- Juventino
Ktoś na początku sezonu mówił, że Faraon swoją ligową skuteczność (oraz status gwiazdy) zawdzięcza tylko i wyłącznie braku konkurencji na tej pozycji i odejściu Ibry. Jak widać wiele się nie pomylił... Choć często nie oglądam Milanu to jak już oglądałem to praktycznie nie widziałem szarego...Dzium pisze:Zacząłem oglądać po trochu mecze Milanu właśnie od przyjścia Balo i widziałem, że Faraon mocno cieniuje. Wcześniej tylko patrzyłem na statystyki/skróty.![]()
Edit: poprawione
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2013, 16:09 przez jareckik, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
jareckik pisze:Ktoś na początku sezonu mówił, że Faraon swoją ligową skuteczność (oraz status gwiazdy) zawdzięcza tylko i wyłącznie braku konkurencji na tej pozycji i odejściu Ibry
Zawsze myślałem, że tak się one tworzą . Nawet jeżeli Włoch nie zaliczy kolejnych bramek w tym sezonie, to i tak zdobył cenne doświadczenie, które pozwoli mu dostrzec to czego nie umie i nad czym musi jeszcze popracować. Gość ma dopiero 20 lat i gra w jednej z najtrudniejszych dla napastników lidze świata.
Tak ma od przyjścia Barwuaha. Zobaczymy co pokaże w kolejnym sezonie.jareckik pisze:Chodź często nie oglądam Milanu to jak już oglądałem to praktycznie nie widziałem szarego...
Ciekawi mnie, kto spośród młodych piłkarzy Seria A, otrzyma nagrodę dla najlepszego gracza? La'mela, Pogba czy też właśnie napastnik Milanu?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Dzium
- Juventino
Z całym szacunkiem do Pogby, bo niesamowicie zadziwia mnie ten chłopak, ale w tym sezonie ma marne szansę z Lamelą i Szarym.annihilator1988 pisze:]
Tak ma od przyjścia Barwuaha. Zobaczymy co pokaże w kolejnym sezonie.
Ciekawi mnie, kto spośród młodych piłkarzy Seria A, otrzyma nagrodę dla najlepszego gracza? La'mela, Pogba czy też właśnie napastnik Milanu?
Argentyńczyk - 14 bramek 2 asysty, jedna z najjaśniejszych postaci Romy. Natomiast "Faraon" mimo słabej rundy wiosennej, na jesieni zrobił wystarczająco dużo, żeby zgarnąć tę nagrodę.
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2013, 16:17 przez Dzium, łącznie zmieniany 1 raz.
- grande amore
- Juventino
Sprawa z Balotellim sie wyjasnila. Zawieszenie skrocono, ale z 3 do 2 dni., co znaczy, ze zawodnik Milanu nie wystapi w meczu z Juve.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- grande amore
- Juventino
Chodzi zapewne o dni meczowe :-P
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda