Mercato (Lato 2016)
- bendzamin
- Redaktor
Chodziło mi o te doniesienia - na ten moment ostatnie z włoskich mediów, które mogą nosić jakiekolwiek znamiona wiarygodności.Crunny pisze:Di Marzio nie napisał nic o Draxlerze od 6 godzin.
Na razie Di Marzio nawija o Iturbe -> GenoaHaris pisze:Według mojego czasomierza już po 23 jest. Jak ten program o mercato, co się dzieje? Padnięty jestem i chcę spać. :mad2:

A w studiu L-E-G-E-N-D-A. Alessio Secco. To on jako ostatni sprowadził do Juve trequartistę z Bundesligi. Przypadek? :spiteful:
- Cabrini_idol
- Juventino
Draxler jest już w sidłach Juve, wiem to. Źródła nie podam. Jutro się przekonacie. A teraz czas spać.

- Wojtek
- Juventino
Nie. Po prostu na to liczyszCabrini_idol pisze:Draxler jest już w sidłach Juve, wiem to. Źródła nie podam. Jutro się przekonacie. A teraz czas spać.

Też wierzę, że Draxler do nas dołączy, jeszcze jakby wymienić Zazę na Ibrę to miazga :koszulka:
- aras
- Juventino
Czy to dobre wieści z calciomercato?
23.00 LO SCHALKE ACCETTA I BONUS - Si avvicinano sempre di più Juventus e Schalke 04 per Julian Draxler. Secondo quanto appreso da Calciomercato.com, il club tedesco si sarebbe deciso ad accettare l'inserimento dei bonus. L'affare si potrebbe chiudere a 25-26 milioni più bonus (per arrivare a un massimo di 30 milioni di euro).
23.00 LO SCHALKE ACCETTA I BONUS - Si avvicinano sempre di più Juventus e Schalke 04 per Julian Draxler. Secondo quanto appreso da Calciomercato.com, il club tedesco si sarebbe deciso ad accettare l'inserimento dei bonus. L'affare si potrebbe chiudere a 25-26 milioni più bonus (per arrivare a un massimo di 30 milioni di euro).
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja przed chwila przeczytalem te doniesienia jako info od Di Marzio, na jednym z profili na FB. :jaw:aras pisze:Czy to dobre wieści z calciomercato?
- sebatiaen
- Juventino
Pedulla wypowiedział się że Juve wszystkiego siły rzuca na Draxlera.
Jeden po drugim jak w przypadku ostatnich transferów rzucają te same info, jest coś na rzeczy, negocjacje zakańczamy, czas najwyższy:)
Jeden po drugim jak w przypadku ostatnich transferów rzucają te same info, jest coś na rzeczy, negocjacje zakańczamy, czas najwyższy:)
- mrozzi
- Juventino
Di Marzio poinformowal, ze decydujemy sie na Draxlera. Schalke jest otwarte do dalszych negocjacji. Oczekuje ponoc 25,5 + 5 bonusow, my na chwile obecna oferujemy 23/24 + 5/6. Jestesmy ponoc dobrej mysli, jesli mowa o finalizacji tej transakcji.
Ostatnim razy tyle doniesien bylo wtedy, gdy dopinalismy Sandro.
Ostatnim razy tyle doniesien bylo wtedy, gdy dopinalismy Sandro.
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 23:42 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
To już pewne, Draxler jest Nas. Ta sama sytuacja, jak z Sandro. Nagły przypływ informacji późnym wieczorem od wielu serwisów. Tylko i wyłącznie katastrofa przeszkodziłaby Nam w pozyskaniu Julesa!
Jestem mega happy! :dance2: :juve:
Marotta, Ty słabiaku! Na niczym się nie znasz. Sprowadziłeś Dybale, Mandżukicia, Ruganiego, Khedire, Sandro, Cuadrado i Draxlera!, a oddałeś Vidala za 40 baniek i Llorente za darmo!1
Trzeba przyznać, że Beppe wykonał swoją robotę re-we-la-cyj-nie! Teraz pałeczkę przejmie Allegri, bo przecież on musi jakoś zespół ustawić.
A śmiali się z niego, że zwleka, że daje w cholerę bonusów.
Ale mi będzie wstyd, jak Draxler nie przyjdzie.
:facepalm2:
PS. W ogóle zapomniałem, że mamy Cuadrado.
Jestem mega happy! :dance2: :juve:
Marotta, Ty słabiaku! Na niczym się nie znasz. Sprowadziłeś Dybale, Mandżukicia, Ruganiego, Khedire, Sandro, Cuadrado i Draxlera!, a oddałeś Vidala za 40 baniek i Llorente za darmo!1
Trzeba przyznać, że Beppe wykonał swoją robotę re-we-la-cyj-nie! Teraz pałeczkę przejmie Allegri, bo przecież on musi jakoś zespół ustawić.
A śmiali się z niego, że zwleka, że daje w cholerę bonusów.
Ale mi będzie wstyd, jak Draxler nie przyjdzie.

PS. W ogóle zapomniałem, że mamy Cuadrado.

Pytaj szczypkaaras pisze:Czy jak pozyskamy Draxa, to mamy jeszcze liczyć na Isco?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- sebatiaen
- Juventino
Wszyscy podają to info, że już tylko Draxler, że nie bierzemy już nikogo pod uwagę.
Teraz Laudisa też to potwierdza i podaje że to samo działa w drugą strone, Niemiec chce tylko nas, o tym że Juve stawia już tylko na niego pisali już dosłownie wszyscy: Agresti, Di marzio i tak dalej i tak dalej...
Zaraz wejdę na profil Szpakowskiego i stara wyga pewnie napisze o ,, Dexterze'' w Juve jak to on lubi nazwiska mylić;)
Laudisa podaje że Draxler odmówił Wolfsburgowi.
Teraz Laudisa też to potwierdza i podaje że to samo działa w drugą strone, Niemiec chce tylko nas, o tym że Juve stawia już tylko na niego pisali już dosłownie wszyscy: Agresti, Di marzio i tak dalej i tak dalej...
Zaraz wejdę na profil Szpakowskiego i stara wyga pewnie napisze o ,, Dexterze'' w Juve jak to on lubi nazwiska mylić;)
Laudisa podaje że Draxler odmówił Wolfsburgowi.
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 23:50 przez sebatiaen, łącznie zmieniany 2 razy.
- konhup JuveFan
- Juventino
Też mi się wydaję, że klepniemy tego Draxlera. Jeśli to się uda to trzeba przyznać Beppe że jest cierpliwy-uparł się na te bonusy i chyba dopnie swego 

- mrozzi
- Juventino
Internety az hucza od tego, ze jestesmy blisko. Typowy scenariusz jak w przypadku Sandro i Cuadrado - nie dzieje sie nic -> bach -> przelom.
Dopnijmy i z czystym sumieniem dam Marotcie 10/10.
Dopnijmy i z czystym sumieniem dam Marotcie 10/10.
- aras
- Juventino
Może trochę odejdę od tematu , ale ostatnio zastanawiam się nad prawymi obrońcami. Czy znacie jakichś klasowych obrońców w stylu Sandro?
Bo albo słabo się orientuję, albo na prawą obronę mało jest obecnie młodych i świetnych piłkarzy...
Nie mówię o Versajlko czy jak tam się pisze, bo już same nazwiko wskazuje, że to nie będzie klasowy piłkarz
Bo albo słabo się orientuję, albo na prawą obronę mało jest obecnie młodych i świetnych piłkarzy...
Nie mówię o Versajlko czy jak tam się pisze, bo już same nazwiko wskazuje, że to nie będzie klasowy piłkarz