Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
kuqi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 19:31

Di Marzio napisał, że Morata jest już prawie dogadany

Witamy Alvaro

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 19:39

no i super :)

*Birdman*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 19:54

kuqi pisze:Di Marzio napisał, że Morata jest już prawie dogadany

Witamy Alvaro
Nie jaram się zbytnio tym transferem, za duże pieniądze jak za niego, a w dodatki klauzula odkupu... No, ale... życzę mu powodzenia u Nas

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:00

No to teraz nie kumam o co chodzi.
Jeżeli kupujemy Morate za takie pieniądze to to naprawdę był pomysł Conte???????
Przecież ten koleś naprawde sporo kosztuje, mówiło się że Conte go chciał ale ja już teraz nie wiem w co wierzyć.
To za dużo pieniędzy żeby zapytać jak by nigdy nic Allegriego czy chce Morate? bo Conte chciał a dopięliśmy prawie transfer, może go chcesz? i Allegri ok a moge wziąść.
Nie wyobrażam sobie tego.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:00

*Birdman* pisze:

Witamy Alvaro
Nie jaram się zbytnio tym transferem, za duże pieniądze jak za niego, a w dodatki klauzula odkupu... No, ale... życzę mu powodzenia u Nas
Ja też, naprawdę ciężko się nim jarać...
Tymczasem Fabio w toro, ktoś się zakłada, że strzeli ponad 10 goli w samej lidze? Liczyłem, że może Nuovy trener zablokuje transfer. Zostajemy z trójką napastników. Jeszcze to toro, no niech to, ahhh :?

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:03

Dragon pisze:
*Birdman* pisze:

Witamy Alvaro
Ja też, naprawdę ciężko się nim jarać...
Tymczasem Fabio w toro, ktoś się zakłada, że strzeli ponad 10 goli w samej lidze? Liczyłem, że może Nuovy trener zablokuje transfer. Zostajemy z trójką napastników. Jeszcze to toro, no niech to, ahhh :?
zdobędzie bez dwóch zdan, ale ile sytuacji zmarnuje, w ilu sytuacjach nei poda lepiej ustawionemu to inna sprawa. FabioQ nie mógł skumac, ze nie jest sam na boisku i ze nie jest magikiem ,zeby kazda sytuacje kończyć. dzisiaj fabio out jutro Alvaro in, wiec status quo zachowany.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:06

Byłem wielkim zwolennikiem tego transferu za kadencji Conte, który wyraźnie miał pomysł na Moratę i który swoją obecnością na ławce dawał spore nadzieje na prawidłowy rozwój Hiszpana. Ja w Allegrim nie upatruje trenera, pod którego skrzydłami Morata zaliczy oczekiwany progres, więc ciężko mi zająć stanowisko w sprawie takiego ruchu. Po odejściu Antonio ryzyko związane z zakupem Alvaro wzrosło zawrotnie.

Obrazek
*Birdman*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:12

pumex pisze:
Byłem wielkim zwolennikiem tego transferu za kadencji Conte, który wyraźnie miał pomysł na Moratę i który swoją obecnością na ławce dawał spore nadzieje na prawidłowy rozwój Hiszpana. Ja w Allegrim nie upatruje trenera, pod którego skrzydłami Morata zaliczy oczekiwany progres, więc ciężko mi zająć stanowisko w sprawie takiego ruchu. Po odejściu Antonio ryzyko związane z zakupem Alvaro wzrosło zawrotnie.
Szczerze mówiąc miałem nadzieję, że skoro Conte odszedł, to transfer Moraty zostanie anulowany, ponieważ mam podobne odczucia. Czułem, że Conte ma na niego pomysł, i mimo iż nie byłem wielkim zwolennikiem jego sprowadzenia, to byłem w stanie ten transfer przyjąć ze spokojem. Podobnie teraz myślę o Comanie, nie, że jestem do niego sceptycznie nastawiony, uważam, że to mega talent i może odpalić jak Pogba, tylko nie jestem pewny, czy w taktyce Allegriego się odnajdzie....
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2014, 20:14 przez *Birdman*, łącznie zmieniany 1 raz.

kuqi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:14

Allegri przecież potwierdził, że Morata też mu sie podoba.

El Shaarawy u Allegriego radził sobie fajnie przynajmniej dopóki nie sprowadzili Mario więc może coś tam z Moraty wyciśnie. Ja raczej optymistycznie patrze na ten transfer.

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:17

kogo bysmy nie kupili bedzie zle. Najlepiej Messi i Ronaldo... idzcie kibicowac realowi i farsie ...

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:18

*Birdman* pisze:
pumex pisze:
Szczerze mówiąc miałem nadzieję, że skoro Conte odszedł, to transfer Moraty zostanie anulowany, ponieważ mam podobne odczucia. Czułem, że Conte ma na niego pomysł, i mimo iż nie byłem wielkim zwolennikiem jego sprowadzenia, to byłem w stanie ten transfer przyjąć ze spokojem. Podobnie teraz myślę o Comanie, nie, że jestem do niego sceptycznie nastawiony, uważam, że to mega talent i może odpalić jak Pogba, tylko nie jestem pewny, czy w taktyce Allegriego się odnajdzie....
Wy dalej myślicie, że trener który odchodzi z dnia na dzień i porzuca klub jak jakąś zabawkę(obojętnie co bylo tego powodem) miał jakikolwiek pomysł na cokolwiek?
Pod skrzydłami Allegriego wyrósł taki El Szarawy.

Quag w toro. Szkoda, że Antonio Kątę przed zeszmaceniem się zniszczył i potraktował jak śmiecia tego piłkarza.

E:
Dragon pisze:Jeszcze to toro, no niech to, ahhh :?
No właśnie, tak to życzyłbym mu powodzenia ale nie po gorszej stronie Turynu :roll:
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2014, 20:25 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.

Zbyniu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:21

Robaku pisze: zdobędzie bez dwóch zdan, ale ile sytuacji zmarnuje, w ilu sytuacjach nei poda lepiej ustawionemu to inna sprawa. FabioQ nie mógł skumac, ze nie jest sam na boisku i ze nie jest magikiem ,zeby kazda sytuacje kończyć. dzisiaj fabio out jutro Alvaro in, wiec status quo zachowany.
W koncu ktoś kto myśli dokłądnie to co ja. Już bałem się nawet pisać cokolwiek na temat Fabio na forum, bo widziałęm, że 90% ludzi go uwielbia. To prawda, że strzelać potrafi i to przeważnie piękne gole, ja jednak za każdym razem gdy wchodził na boisko dostawałęm szewskiej pasji, szczególnie gdy ten nie podawał w świetnych sytuacjach lub oddawał nieprzygotowane strzały z każdej pozycji. Dziękuję Fabio za wszystko co zrobił dla tego klubu, ale mimo wszystko żegnam go bez żalu.

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:23

Zbyniu pisze:
Robaku pisze: zdobędzie bez dwóch zdan, ale ile sytuacji zmarnuje, w ilu sytuacjach nei poda lepiej ustawionemu to inna sprawa. FabioQ nie mógł skumac, ze nie jest sam na boisku i ze nie jest magikiem ,zeby kazda sytuacje kończyć. dzisiaj fabio out jutro Alvaro in, wiec status quo zachowany.
W koncu ktoś kto myśli dokłądnie to co ja. Już bałem się nawet pisać cokolwiek na temat Fabio na forum, bo widziałęm, że 90% ludzi go uwielbia. To prawda, że strzelać potrafi i to przeważnie piękne gole, ja jednak za każdym razem gdy wchodził na boisko dostawałęm szewskiej pasji, szczególnie gdy ten nie podawał w świetnych sytuacjach lub oddawał nieprzygotowane strzały z każdej pozycji. Dziękuję Fabio za wszystko co zrobił dla tego klubu, ale mimo wszystko żegnam go bez żalu.
dołączam się do opinii, wychodził mu co 5 strzał który prawie zawsze był genialny ( kompilacja na Youtubie pewnie by przerosła Teveza) nie samowicie samolubny gracz przy polu karnym. Po nie udanejj akcji zawsze machał łapami, tak samo jak swego czasu Amauri.

*Birdman*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:27

Antek666 pisze:
*Birdman* pisze:
pumex pisze:Byłem wielkim zwolennikiem tego transferu za kadencji Conte, który wyraźnie miał pomysł na Moratę i który swoją obecnością na ławce dawał spore nadzieje na prawidłowy rozwój Hiszpana. Ja w Allegrim nie upatruje trenera, pod którego skrzydłami Morata zaliczy oczekiwany progres, więc ciężko mi zająć stanowisko w sprawie takiego ruchu. Po odejściu Antonio ryzyko związane z zakupem Alvaro wzrosło zawrotnie.
Wy dalej myślicie, że trener który odchodzi z dnia na dzień i porzuca klub jak jakąś zabawkę(obojętnie co bylo tego powodem) miał jakikolwiek pomysł na cokolwiek?
Pod skrzydłami Allegriego wyrósł taki El Szarawy.

Quag w toro. Szkoda, że Antonio Kątę przed zeszmaceniem się zniszczył i potraktował jak śmiecia tego piłkarza.
Właśnie nie obojętne, bo jeśli prawdą jest to, że Conte odszedł po tym jak się dowiedział, że z transferu Iturbe do nas nic nie będzie, to znaczy, że pomysł miał, tylko, że zarząd delikatnie mówiąc mu w realizowaniu tego pomysłu nie pomagał.
A poza tym, czy Ty myślisz, że trener, który wyciągnął nas z głębokiej d..y gdy przychodził nie miał żadnego pomysłu na dalszy rozwój drużyny ?

kuqi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 20:33

Agresti napisał, że Allegri rozmawiał z Evra i Morata i obaj chcą do nas dołączyć a na juventuz ktoś napisał, że Sky Italia potwierdziło, że Vidal i Pogba zostają.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2014, 20:35 przez kuqi, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany