Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 08:27

To już nie są fantazje ale coś się dzieje. Na początku jak wrzuciłem info z tego wiarygodnego źródła to można byłoby rozpatrywać to w kontekście fantazji. Wówczas pisałem o tym, że Versilia zapowiedział nie tylko zagranicznego trenera ale i wielkie nazwisko, które podbije sprzedaż koszulek. Czyżby dwa razy P ? :happy:
Na VS piszą, że Juve robi od jakiegoś czasu wszystko aby blokować jakiekolwiek przecieki do SKY ale nie wiem dlaczego. To ma sens bo SKY pierdoły pisze, że szok na temat nowego trenera.
Dzisiaj spodziewajcie się dnia pod nazwą Sarri ale nie przejmujcie się. Źródło pisze, że to będzie wielki i ekscytujący tydzień ;) :czytaj:

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 08:37

Z Ronaldo ten główny stream też gówno wiedział. Wszystko rozegrano po cichu. Momblano mówił, że Cris podpisał kontrakt już 20 dni przed ogłoszeniem - wpadł w tym celu tylko na moment do Włoch i złożył podpis w villi nieopodal lotniska, po czym się zawinął. Wtedy te główne źródła nic nie wiedziały.

Pep nas odrzucał nie z uwagi na braku zainteresowania naszym klubem, a nie był to właściwy moment. Chciał być z nami w kontakcie. Tak przedstawia to Momblano. Takie operacje trwają dłuższy czas, wiadomo. Ale teraz pierwszy raz otworzył się na rozmowy i skoro Nedved robi potajemne wypady, po czym się lekko uśmiecha coś jest na rzeczy. Nie trzymaliby w takiej tajemnicy jakiegoś wafla. Inne pytanie, czy ostatecznie Pep powie nam tak.

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 08:40

Ja jestem przekonany, że naszym największym asem w rekawie jest Cristiano w drużynie. Dlatego Pep, nie był przekonany przed latem zeszłego roku i właśnie dlatego zmienił zdanie w zimie. Więcej okazji na trenowanie Crisa nie będzie ;)

#FinoAllaFine
#WeAreOne
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 08:51

Cristiano to jedno ale zarząd ma konkretną wizję nowego Juve i to może go przekonać. Już nie jesteśmy europejskim outsiderem tylko od wielu lat odgrywamy znaczącą rolę w Europie. Pep w Italii czuje się jak w domu, w sumie to jest jego dom skoro ma tutaj nieruchomość rzut beretem od Turynu.

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 08:52

Skonczy sie na Inzaghim. Zapiszcie tego posta :P

Obrazek
Aleexxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 08:55

MRN pisze:Już widzę jak wielki Juventino Conte pójdzie do interu co się będzie działo. Będzie po nas jechał przy każdej możliwej okazji, będzie zachowywał się jeszcze gorzej niż Mourinho ale on do tamtego klimatu pasuje.

Już to widzę jak przyjdzie trener, który będzie zapchajdziurą w oczekiwaniu na wielkiego Pepa. Albo Pep teraz przychodzi albo nie zobaczymy go w Juve, jestem dobrej myśli choć takiego Conte po dwóch latach można byłoby bez żalu wykopać bo to półśrodek na krótkie epizody.
Jestem dobrej myśli co do Pepa tym bardziej, że wszystko jest podporządkowane jemu.
Mysle, ze sam by sie zwolnil do 2 lat.
Gosc jest troszke szalony i mysle ze charakterem moglby nie podejsc Ronaldo, ktory musialby sie podporzadkowac, bo widac ze typ chce miec calkowita wladze nad druzyna.

Dodatkowo jezeli przejdzie do interu to bedzie na nas plul, tak jak plul na nas w Arezzo i to bardzo niesympatycznie, zarzucajac nam zdaje sie podlozenie sie pod mecz, przez ktory notabene obwinial nas o spadek swojej druzyny (szczegolnie bolesne majac na uwadze to, ze w poprzednim sezonie bylismy relegowani).

Normalka, gosc jest swirem, ale jesli chodzi o umiejetnosci motywacyjne to jednym z najlepszych na swiecie (taktyka nie jest jego najmocniejsza strona, bo jak sobie cos uwali to jedzie z tematem rowno).

Klopp wydaje sie miec oba te aspekty, ale nie wydaje mi sie zeby odszedl z Liverpoolu, a jak nawet to sa druzyny z wiekszym budzetem.

Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 09:02

Aleexxx pisze:
MRN pisze:Już widzę jak wielki Juventino Conte pójdzie do interu co się będzie działo. Będzie po nas jechał przy każdej możliwej okazji, będzie zachowywał się jeszcze gorzej niż Mourinho ale on do tamtego klimatu pasuje.

Już to widzę jak przyjdzie trener, który będzie zapchajdziurą w oczekiwaniu na wielkiego Pepa. Albo Pep teraz przychodzi albo nie zobaczymy go w Juve, jestem dobrej myśli choć takiego Conte po dwóch latach można byłoby bez żalu wykopać bo to półśrodek na krótkie epizody.
Jestem dobrej myśli co do Pepa tym bardziej, że wszystko jest podporządkowane jemu.
Mysle, ze sam by sie zwolnil do 2 lat.
Gosc jest troszke szalony i mysle ze charakterem moglby nie podejsc Ronaldo, ktory musialby sie podporzadkowac, bo widac ze typ chce miec calkowita wladze nad druzyna.

Dodatkowo jezeli przejdzie do interu to bedzie na nas plul, tak jak plul na nas w Arezzo i to bardzo niesympatycznie, zarzucajac nam zdaje sie podlozenie sie pod mecz, przez ktory notabene obwinial nas o spadek swojej druzyny (szczegolnie bolesne majac na uwadze to, ze w poprzednim sezonie bylismy relegowani).

Normalka, gosc jest swirem, ale jesli chodzi o umiejetnosci motywacyjne to jednym z najlepszych na swiecie (taktyka nie jest jego najmocniejsza strona, bo jak sobie cos uwali to jedzie z tematem rowno).

Klopp wydaje sie miec oba te aspekty, ale nie wydaje mi sie zeby odszedl z Liverpoolu, a jak nawet to sa druzyny z wiekszym budzetem.
Akurat moim zdaniem Conte i Ronaldo pasują charakterami jak nie wiem. Obaj mają równie mocną obsesję zwycięstw. Mogłaby to być oczywiście mieszanka wybuchowa, gdyby poróżnili się choć w jednym aspekcie, ale całościowo to mógłby być ogień, który sprawi, że cała drużyna będzie z siebie dawać maksa w każdym meczu.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 09:10

Conte tylko motywować potrafi, z tym się zgodzę.

Co do Pepa to nawet Versilia nie ma świeżych wiadomości gdyż wszystko jest hermerycznie zamknięte, nic nie wyjdzie co może być ciszą przed burzą. W przypadku niepowodzenia z Pepem bardziej prawdopodobny jest Mourinho- Sarri, Inzaghi nie wchodzą w rachubę ze względu na CR7 gdyż ta postać to gwarancja wielkiego nazwiska na ławce.
To co krąży w mediach jest na rękę naszemu zarządowi, który w spokoju pracuje nad czymś wielkim.

Oj będzie po nas jechał Conte będąc w interze. Tę gwiazdę z jego nazwiskiem powinni usunąć ze stadionu.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 09:12

Zdaniem Momblano ta cisza i oczekiwanie miałoby podziałać za jakiś czas pozytywnie na nasze akcje na giełdzie. Z byle czego tajemnicy by nie robili.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 09:29

Z powodu Inzaghiego czy Sarriego na pewno nie robiliby tajemnicy. To kopia sytuacji z CR7.

Obrazek
czaszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 09:35

W powrót Conte nie chce mi się wierzyć, byl tutaj już i niech tak zostanie, przyjdzie Pep albo Mourinho, bo Sarri czy tam jakiś Inzaghi to całkowity bezsens, to nie jest ich poziom. Osobiście preferuje Mourinho, bo uważam że tylko ta podła gnida jest w stanie dać nam zwycięstwo w LM. :whistle:
Ostatnio zmieniony 21 maja 2019, 09:59 przez czaszka, łącznie zmieniany 1 raz.

mateusz165

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 09:57

Wg mnie trenerem bedzie Mourinho , ale ma zakaz do końca maja podpisania jakiejkowliek umowy z innym klubem dlatego zarząd czeka z oficjalnym przedstawiniem nowego trenera.

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 10:19

Temat rozpolo jak disco polo, nie powiem bo fajne jest to oczekiwanie i napięcie. Ale już widzę miliard stron tutaj, jeśli się okaże, że będzie to ktoś z Mou-Sarri-Inzaghi-Sinisha

Szczęsny jako Polak rodak mógłby zajrzeć tutaj i zdradzić co nieco :D
Ps. A kto nas poprowadzi w ostatnim meczu?
Ostatnio zmieniony 21 maja 2019, 10:34 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 10:24

Pep brzmi pieknie ale pewnie będzie jak z Draxlerem. Dowiemy się za 2 lata ze był blisko.

Sarri on the move.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2019, 10:26

Za Guardiolą może przemawiać jeszcze jedna kwestia. To jego ostatnia szansa by prowadzić drużynę z C. Ronaldo w poważnej piłce. Byłby jedynym trenerem, który miał szansę współpracy z dwoma najlepszymi piłkarzami w całej historii futbolu.

Zablokowany