Wszystko o Milanie
- juvemaroko
- Juventino
Za chwile wejdzie Pellisier ciekawy czy pokona bramkarza rywale.
Jednak nic to nie dalo, Milan pewnie zdobywa komplet punktow i zwieksza swoje szanse zeby zagrac w kolejnej edycji LM.
Jednak nic to nie dalo, Milan pewnie zdobywa komplet punktow i zwieksza swoje szanse zeby zagrac w kolejnej edycji LM.
- Sandro.
- Milanista
Jeszcze będzie musiał długo nad sobą pracować aby zmazać z siebie taki obraz, na razie jest na dobrej drodze ale ile wytrzyma to zobaczymy. Mimo wszystko wczoraj aż się prosiło aby wypłacić w tubę jednemu z tych wieśniaków z Chievo, co chwila sprawdzali Achillesy Mario albo kopali i ciągnęli za koszulkę, raz dostał żółtą kartkę za "odwet" i myślałem że kwestią czasu jest wyrzucenie go z boiska ale na szczęście nie świrował i dawał z siebie wszystko.
btw. te jego wolne to masakra, jak jeszcze bardziej je dopracuje i będzie strzelał bliżej słupka (bo wczoraj to chyba trochę pogoda pomagała) to będziemy mieli niezłego kocura w tym aspekcie gry.
btw. te jego wolne to masakra, jak jeszcze bardziej je dopracuje i będzie strzelał bliżej słupka (bo wczoraj to chyba trochę pogoda pomagała) to będziemy mieli niezłego kocura w tym aspekcie gry.
- bendzamin
- Redaktor
- gucio_juve
- Juventino
- AdiZ
- Juventino
Eh szkoda, mógł dostać zółtą w starciu z Napoli przynajmniej nie zagrał by z nami. A tak "se saltelli muore Balotelli" i w 35 kolejce przeciwko Palermo będą puste trybunygucio_juve pisze:To i ja rzucę coś o Balotellim. Nie zagra z Napoli.

- pablo1503
- Juventino
Milan dokonał dziś niemożliwego. Grali z przewagą jednego zawodnika, prowadzili 0:2 z drużyną, w której wypadło dwóch gości z powodu kontuzji, a na pozycji stopera grał 3 i 4 piłkarz w kolejności do grania. 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
I dobrz. Przystopuje to ich ambicje, bo czuje ze tliła sie w nich nadzieja na Scudetto.pablo1503 pisze:Milan dokonał dziś niemożliwego. Grali z przewagą jednego zawodnika, prowadzili 0:2 z drużyną, w której wypadło dwóch gości z powodu kontuzji, a na pozycji stopera grał 3 i 4 piłkarz w kolejności do grania.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- RuTeK
- Juventino
I fantastycznie. Dzięki temu mamy 13 pkt. przewagi nad nimi! przed nami dwa ciężkie spotkania z Milanem i napoli + lazio za tydzień. Więc spokojnie bez spiny możemy te spotkania grac
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
[quote="pablo1503"]Milan dokonał dziś niemożliwego. Grali z przewagą jednego zawodnika, prowadzili 0:2 z drużyną, w której wypadło dwóch gości z powodu kontuzji, a na pozycji stopera grał 3 i 4 piłkarz w kolejności do grania.
[/quote
dlatego to wszystko sprawialo, ze czulem ze cos tu sie wydarzy
dlatego to wszystko sprawialo, ze czulem ze cos tu sie wydarzy

- D-Rose
- Juventino
A z Napoli to o co gramy? O Puchar Pasztetowej? :lol:RuTeK pisze:I fantastycznie. Dzięki temu mamy 13 pkt. przewagi nad nimi! przed nami dwa ciężkie spotkania z Milanem i napoli + lazio za tydzień. Więc spokojnie bez spiny możemy te spotkania grac

- RuTeK
- Juventino
widzę, że konstruktywna wypowiedź nie ma co
Po prostu jak dla mnie Napoli, mimo straty 9 pkt. nie jest nam w stanie zagrozić w walce o Mistrzostwo

Po prostu jak dla mnie Napoli, mimo straty 9 pkt. nie jest nam w stanie zagrozić w walce o Mistrzostwo
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- wojczech7
- Juventino
Zapomniał wół, jak cielęciem był. Sampdoria Genua Wam coś mówi?pablo1503 pisze:Milan dokonał dziś niemożliwego. Grali z przewagą jednego zawodnika, prowadzili 0:2 z drużyną, w której wypadło dwóch gości z powodu kontuzji, a na pozycji stopera grał 3 i 4 piłkarz w kolejności do grania.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Winner
- Juventino
Ja odpuściłem sobie po 1 połowie, jak widać sporo straciłem. Po pierwszej bramce rzuciła mi się w oczy flaga na kijach MCP. 13 pkt nad Milanem daje nam duży spokój zwłaszcza że za tydzień Napoli gra z Milanem więc przewaga nad którąś z drużyn powinna się jeszcze zwiększyć.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.