Ile macie cm i kg
- Marcin_FCJ
- Juventino
Aktualnie 187 cm / 82 kg
wiek 20
wiek 20
- LordJuve
- Juventino
Takie małe pytanko Dionizy, wg tych slow, ci, ktorzy sa wieszakami na ubrania nie mają klasy, lub mają jej mniej niz obdarzeni wiekszą tuszą?Dionizos pisze:184 cm /91 kg- coraz wieksza masa, coraz wieksza klasa 8) .
- Abi
- Juventino
Będę bezczelny i odpowiem za Dionizego, zanim rozpęta się tu na forum następna bezsensowna dyskusja z Lordem w roli głównej - TAK! Kto nie ma brzucha ten słabo <gra w golfa>, koniec tematu.Lord_ Juve pisze:Takie małe pytanko Dionizy, wg tych slow, ci, ktorzy sa wieszakami na ubrania nie mają klasy, lub mają jej mniej niz obdarzeni wiekszą tuszą?Dionizos pisze:184 cm /91 kg- coraz wieksza masa, coraz wieksza klasa 8) .
- Dionizos
- Juventino
Lord... Czy ja Ci sie czasem nie snie po nocach? Musisz sie wszystkiego czepiac? Uzyj mozgu (chyba, ze juz wypiles kieliszek wina za 4000 zlotych, albo wodki) i zastanow sie nad moja wczesniejsza wypowiedzia i nad swoim pytaniem.
Kto nie ma brzucha, ten slabo grucha!

Kto nie ma brzucha, ten slabo grucha!

- Bukol87
- Juventino
181 / 70
ale kogo to obchodzi?
ale kogo to obchodzi?

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Serhinio
- Juventino
Wzrost: 174cm
Waga: 76kg
Widzę że większośc z użytkowników forum to raczej wysocy ludzie i niektorzy sa odemnie wyżsi a co ja pisze wiekszośc jest odemnie wyższa Jednak powinniscie pomyslec o jakiejs siłowni albo cos zeby przytyc i nabrac troszke miesni bo jak piszecie ze przy wzroscie 184cm 70kg to troche za duzo to obwody tych miesni sa naprawde nie duze. Siłownia fajna sprawa powinniscie sie zastanowic nad tym dzieki niej można nabrac nie tylko masy ale takze siły i wytrzymałosci..!
Waga: 76kg
Widzę że większośc z użytkowników forum to raczej wysocy ludzie i niektorzy sa odemnie wyżsi a co ja pisze wiekszośc jest odemnie wyższa Jednak powinniscie pomyslec o jakiejs siłowni albo cos zeby przytyc i nabrac troszke miesni bo jak piszecie ze przy wzroscie 184cm 70kg to troche za duzo to obwody tych miesni sa naprawde nie duze. Siłownia fajna sprawa powinniscie sie zastanowic nad tym dzieki niej można nabrac nie tylko masy ale takze siły i wytrzymałosci..!
- white_wolv
- Juventino
Mysle ze najwyzszy czas dac sobie spokoj z tym tematem.
Zamykam.
Ewentualne zazalenia wysylac na PW.
Zamykam.
Ewentualne zazalenia wysylac na PW.