Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
zarnax

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2006, 21:40

robert1_9_8_9 pisze:a co dostales od pirats??

no ja dzis bylem bardzo zaskoczony :D:D patrze do skrzynki a tu list patrze a tu od federacji szwecji :D wyslalem do nich meila w niedziele a dzis juz doszlo skromnie bo skromnie ale doszlo :) pocztowka ze skladem a na odwrocie podpisy :)

mala rzecz a cieszy:D :prochno:
Do mnie dzisiaj doszedl list od reprezentacji Szwecji z identyczna zawartoscia :) a wyslalem maila w srode (5.07) a w poniedzialek dostalem list od Reprezentacji Szkocji w ktorym znajdowala sie pocztowke ze skladem i karteczke z ich logo, adresem i jakimis podziekowaniami :P

Niby malo ale strasznie cieszy :) czekam na nastepne :)

P.S Ludzie przejrzyjcie wczesniejsze tematy a nie bezmyslnie piszecie jakies prosby. Naprawde wszystko a raczej wiekszosc zostala napisala i pytanie skad wziac adresy do klubow czy jak napisac wiadomosc sa nie na miejscu. Poswieccie 15 - 20 minut aby przeczytac wypowiedzi wczesniejsze.
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2006, 08:26 przez zarnax, łącznie zmieniany 1 raz.

mani10

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2006, 21:59

Przeczytałem ten temat i powiem, że spodobał mi się taki pomysł z wysyłaniem listów. Zacząłem wczoraj od wysłania około 20 emaili, dostałem gdzieś z 7 odpowiedzi, niestety żadna mnie nie satysfakcjonowała. :( Jutro wysyłam przygotowane już dziś zwykłe listy do UEFA, Arsenalu i Liverpoolu. Liczę na jakieś małe co nieco. Gdy coś dostanę odezwe się :D

sandra_TS

Milanistka
Milanistka
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 07:58

No to napisali Ci, że dostają codziennie tak wiele podobnych próśb i niestety niesą w stanie każdmu coś przysłać za darmo. Jeśli będzie Cię interesować prasa/artukuły fana to odwiedź ich sklep internetowy na: http://www.vfl-wolfsburg.de./

We would like...blebleble - Chcielibyśmy posłac ci do trzech fotek twoich ulubionych graczy za darmo, poczta wymaga od nas opłaty pocztowej.

No mam nadzieję, że nie namieszałam czegoś... :shock: :roll: :think:

sandra_TS

Milanistka
Milanistka
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 10:06

Piszą, że twoja wiadomość zostanie przekazana do odpowiedniego departamentu. Jeśli twój mail będzie wymagał odpowiedzi to skontaktuje się z Tobą odpowiednia osoba. W tym czasie dowiedz ich stronę. Dziękują że popierasz futbol w Australii. :)

m4Tiex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 13:30

A ja wlasnie przed chwileczka dostalem od Federacji Szwedzkiej Zdjecie z Autografami pilkarzy Szwecji :))

Aaaa...aaaaa mocniej
mani10

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 14:42

juverm pisze: Zależy czy wysłałeś list czy e-maila, bo jeśli e-maila to nic Ci nie wyślą.
Ja mniej więcej rok temu po liście dostałem malutkiproproczyk, i jakąś pocztówke z kadrą.
Teraz możesz dostać kase (wkońcu PZPN ma jej jak lodu), Puszkę Tyskiego lub Darmowe połączenia z Dudkiem i Krystyną z gazowni o TP (Sponsorzy) a gratis mogą dorzucić Ci Pawła Janasa :prochno:
Wysłałem list pocztą polska. No więc pocztówka i proporczyk to fajnie - zawsze coś na początek :D
Kasa też spoko :D :D :D Z połączeń korzystać nie będe, bo krychy nie lubię, a Janasa nie chce bo go się nie da sprzedać na Allegro, więc co ja bym z biednym Pawłem zrobił?

forzajuve1810

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 16:30

Oni Ci poprostu mówią, że dostają wiele takich próśb i nie mogą i wszystkich spełnić. Masz wysłać do nich zaadresowaną do siebie kopertę z naklejonym znaczkiem. (Czyli bierzesz koperte, piszesz swoje dane, naklejasz znaczki, wsadzasz w większą kopertę i wysyłasz na ich adres) Proste:)

m4Tiex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 17:42

Aaaa...aaaaa mocniej
zarnax

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 17:50

Tak ja cos takiego dostalem. Chyba kazdemu cos takiego przysylaja.

@Kuba@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 18:31

ja dostalem takie. to byla moja pierwsza paczka jaka dostalem :happy: . moim kumplom tez przyslali takie same. wiec raczej kazdemu to samo :P

Obrazek
robert1_9_8_9

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 19:37

ja dostalem takie cos wczoraj

Bartek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 21:05

Widzę, że spośród tych którzy dostali paczkę od rep. Szwecji miałem najwięcej szczęścia. Mniej więcej 10 dni temu dostałem wspomniane już zdjęcie drużyny z podpisami na odwrocie, 23 zdjęcia piłkarzy szwedzkich i metalową odznakę. :-D

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 21:14

Ehh, no nadszedł czas aby i ja o coś poprosił. Jeśli posiada ktoś, adresy e-mail do klubów z NBA (tylko nie mówcie mi, żebym szukła na nba.com bo mnie krew zaleje :wink: ) to prosił bym o kontakt. Męczyłem się trochę i znalazłem chyba 3 maile. W zamian oferuję pomoc przy tłumaczeniu maili, wzorach listów, adresach oraz e-mailach, oraz co tam jeszcze chcecie :wink:

robert1_9_8_9

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 08:58

no tak ale czesto podobno przychodza paczki ktore sa uszkodzone i polska poczta daje stempel uszkodzone za granica...... czyli niekiedy cos cennego wysylaja....no ale nigdy sie nie dowiemy bo nasza poczta jest taka kochana ze do kazdej paczki Ci zajzy :prochno: :prochno: :prochno:

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 11:15

olimp pisze:mam pytanie : czy MIDDLESBROUGH przysyla cos czy nie bo do mnie wyslala wiadomosci o klubie na emaila
Warto wysłać paczkę do Middelsoborough. Ja wysłałem i dostałem gazetke o Middelsborough. Jest w niej zawarta historia klubu, informacje na temat stadionu. Na samym końcu jest zdjęcie całej drużyny i na każdym zawodniku na kserowany autograf. Wv środku książeczki był oryginalny autograf byłego trener Steva McClarena. To było dość dawno nie wiem jak jest teraz. :)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
ODPOWIEDZ