LM 16/17 (1/4): Barcelona 0-0 JUVENTUS (0-3)
- Robaku
- Juventino
Fajne zdanie Allegrego i też tak poczułem dzisaj w meczu:
Jak wszedł Andrea poczułem, że mozemy grać cały dzien i nie stracimy bramki"
Barza może ma problemy z motoryka, ale ustawia sie jak mistrz i fantastycznie dzisiaj przez te kilka minut wybijał wszystko co powinien.
Jak wszedł Andrea poczułem, że mozemy grać cały dzien i nie stracimy bramki"
Barza może ma problemy z motoryka, ale ustawia sie jak mistrz i fantastycznie dzisiaj przez te kilka minut wybijał wszystko co powinien.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Powiedzcie mi jedno - jak to się stało, że taki człapak w Romie jak Pjanić tak szybko dojrzał w tym naszym Juve ? Przecież Pjanić to jeden z cichych bohaterów tego dwumeczu, klasa !

- Supersonic
- Juventino
Bet-at-home:
Real 2.65
Juventus 2.95
Przyzwyczajenie.
Jesteśmy głównym faworytem od teraz. Hegemoni. Tytani defensywy.
Pytanie: kiedy po raz ostatni Barcelona nie ukąsiła ani razu w dwumeczu?
Uwielbiam wiatr Cuadrado,
Uwielbiam jak ten zespół ( Mandzu, Higuain i reszta PRACUJE)
Forza. Kierunek Cardiff, bezwzględnie :czytaj:
Real 2.65
Juventus 2.95
Przyzwyczajenie.
- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
zapewne z remontadyVanquish pisze:Gigi jakieś heheszki przy wymianie proporców uprawiał. Ktoś coś wie na ten temat więcej?
neymar dzisiaj chyba mocno imponowal cuadrado, czasami mialem wrazenie, ze zorganizowali sobie jakis konkurs "kto najmniej pomysli"
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
O...co do Miralema nawet Orłowski mi wtóruje :
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzen ... a-cud.html
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzen ... a-cud.html

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Z Bayernem 0-7Supersonic pisze:Bet-at-home:
Real 2.65
Juventus 2.95
Przyzwyczajenie.

Mecz ze strony Juve dobry,ale te kontry

Pjanic dzisiaj zdecydowanie najlepszy, mnóstwo przechwytów, spokój z piłką przy nodze, fakt miał ze 2 strony,ale raczej nie groźne, wielki progres tego zawodnika w defensywie. Alves pokazał,że dalej można go zaliczać do topowych prawych obrońców świata, drugi raz ograniczył Neymara na skrzydle w sposób wyśmienity:)
Zawiódł mnie jak wspominałem atak, szczególnie Higuain,który miał za dużo strat a i po raz kolejny w defensywie nie dawał tyle co Dybala,Cuadrado albo Mandżu. Bonu też zbyt nonszalancko z tymi podaniami, ale w defensywie dosyć dobrze, choć raz Neymar zbyt łatwo go ograł, Sandro przyzwoicie,ale potrafi grać lepiej, Khedira na poziomie,ale co zmaścił w sytuacji 2 na 1 w polu karnym Barcy nie powinno się zdarzyć.Chiellini po raz kolejny super mecz z mocnym rywalem. Gigi dostał dzisiaj 2 strzały, jeden po rykoszecie i drugi po wrzutce, które nie miały praw go zaskoczyć, trochę słabo wprowadzał piłkę do gry.
Zobaczymy kogo los przyniesie w 1/2:)
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2017, 00:01 przez AdiJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- koki90
- Juventino
Nie było przypadkiem kiedyś jakiejś statystyki, że kto pokonywał Barcę to wygrywał Ligę Mistrzów?
Tak sobie tylko dywaguję.
Z każdym zespołem do wylosowania na półfinał mamy jakieś wspomnienia z niedawnych edycji LM. Sam nie wiem na kogo bym chciał trafić, ale wiem jedno. Nie chcę Atletico. Jesteśmy w stanie ich przejść, ale sam nie jestem pewny czy chcę oglądać taki dwumecz

Z każdym zespołem do wylosowania na półfinał mamy jakieś wspomnienia z niedawnych edycji LM. Sam nie wiem na kogo bym chciał trafić, ale wiem jedno. Nie chcę Atletico. Jesteśmy w stanie ich przejść, ale sam nie jestem pewny czy chcę oglądać taki dwumecz