Transmisja w TV/Internecie - TUTAJ WSZYSTKO
- Zizou_1989
- Juventino
ja tez wczoraj pierwszy raz zaryzykowałem z kupnem premium
rewelacja 

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Istnieje dość duża szansa, że jutro będzie można go znaleźć tutaj: http://livefootballvideo.com/fullmatch 

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Tylko, że przed meczem nie tnie. A jak już się zacznie to pokaz slajdów coraz większy. Więc dlatego obwiniam ich, a nie swój internet. Serie A oglądam u nich normalnie a LM ma większe wzięcie i już jest ciężko tylko nie wiem dlaczego Wam się nie tnie. Oglądacie pewnie na kanale HD? Może SD bardziej zatłoczony i tnie albo coś, ja mam neta prehistorycznego 3Mb/s i tylko SD oglądam.Wojtek pisze:Dużo zależy od neta. Mi czasem tam przytnie, ale akurat wczoraj perfekt, zero ścinki przez cały meczdawid91 pisze:Transmisję na futbolhd.pl ostatni raz wykupiłem, cięło jak głupie. Nie polecam
Napisałem do weeb.tv żeby odblokowali mi canal+ i odblokowali więc tam mecz obejrzę. Wczoraj oglądałem PSV - Atletico i było gicior.
FORZA JUVE!!!
- Gelo65
- Juventino
Osobiście nie pamiętam, żebym kiedykolwiek spotkał się ze polskimi transmisjami do acestrema.JBł pisze:Orientuje się ktoś czy można będzie obejrzeć jutrzejszy mecz na jakimś polskim acestreamie? Oglądam właśnie pierwsze mecze dzięki tej metodzie i nie jestem zbyt dobrze obeznany w temacie
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Gdyby ktoś kiedyś pytał o jakiś stream działający na telefonie:
Na przeglądarce chrome na moim Sony Xperia S odpaliłem kanał 11sport ze strony telewizjada.net. Co ciekawe nie działało mi TVP1, czy Canal+ ale akurat ten jeden, sportowy śmigał.
Na przeglądarce chrome na moim Sony Xperia S odpaliłem kanał 11sport ze strony telewizjada.net. Co ciekawe nie działało mi TVP1, czy Canal+ ale akurat ten jeden, sportowy śmigał.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jeśli masz FB polecam polubić ten profil - Juventus Straming Live.
Jeżeli nie, to oto ich wiadomość:
Jeżeli nie, to oto ich wiadomość:
Juventus Straming Live pisze:+++DIRETTA STREAMING+++
Inter vs Juventus Ore 19:00
Sportitalia
LINK 01➜ http://ow.ly/10CO0K
(http://calcionnews.weebly.com/)
- PlanetJuve
- Juventino
- albertcamus
- Juventino
Nic z tych linków mi nie działa, ale wina leży pewnie u mnie. Jakieś inne ktoś ma?
- jurson09
- Juventino
No to Eleven się popisało... w środę na żywo poleci Roma-Torino a Juve-Lazio z odtworzenia o g. 0:45.
Nie rozumiem decyzji no cóż pozostają zagraniczne streamy, ale leci minus dla Eleven...
Nie rozumiem decyzji no cóż pozostają zagraniczne streamy, ale leci minus dla Eleven...
Juve per sempre sara...!!!!
- Cabrini_idol
- Juventino
No bo w Torino gra Glik a w Romie Szczęsny. Transmitują też Empoli - Hellas zaraz po Torino z podobnych przyczyn. Choć z drugiej strony kibiców Juve w PL jest o niebo więcej niż tych którzy chcą zobaczyć Glika czy Szczęsnego.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
szkoda, bo mogą przegapić świętowanie po mistrzostwie 
EDIT: jednak okazuje się, że nie mogą... zasady meczy bezpośredniego się zmieniły czy ktoś bezzasadnie dodawał nam ciągle ten wirtualny punkt?

EDIT: jednak okazuje się, że nie mogą... zasady meczy bezpośredniego się zmieniły czy ktoś bezzasadnie dodawał nam ciągle ten wirtualny punkt?
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2016, 16:44 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jurson09
- Juventino
@Cabrini_idol
To fakt, chociaż z drugiej strony w Lazio gra Klose...
A tak serio to Juve-Lazio jakby nie patrzeć mecz tej kolejki i puszczanie meczu mniej prestiżowego tylko z uwagi na Polaków... jak dla mnie nie jest trafne.
To fakt, chociaż z drugiej strony w Lazio gra Klose...

A tak serio to Juve-Lazio jakby nie patrzeć mecz tej kolejki i puszczanie meczu mniej prestiżowego tylko z uwagi na Polaków... jak dla mnie nie jest trafne.
Juve per sempre sara...!!!!