Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2011, 22:31

Mietson pisze:
jakku1 pisze:Drogi Szczypku, z tego, co zauwazylem, ostatnio wielu rzeczy nie rozumiesz i wiele rzeczy wyobrzymiasz. Gdzie Ty w moim poscie widzisz jakies "podniecenie" albo chociaz "ekscytacje" tego z pewnoscia nie wie nawet sam Pan Bog.

No i nie rozumiesz takze prostego przekazu (klania sie czytanie ze zrozumieniem). Jakiego planu by nie mial Marotta, na pewno jestesmy w jego realizacji dalej, niz Inter, ktory na razie w ogole nie wiadomo, czy jakis plan ma. A jak sie to skonczy, tego oczywiscie, nie wie nikt. Tak jak pisalem wyzej, znow w styczniu mozemy krzyczec "Conte won", gdy tymczasem nasi "koledzy" z fcinter.pl beda liczyli serie bez porazki pod wodza Gasperiniego.
Nie wiem co za plan ma inter ale oni mają solidne fundamenty i przynajmniej dwóch graczy o których można powiedzieć, że są z najwyższej półki. Nasz plan to zdobyć wreszcie to 3 miejsce i wydaje się, że to max jaki możemy osiągnąć bo mamy jakieś 0,01% szans na lepszy wynik - jest to skrajnie niemożliwe. Dla nich z kolei 3 miejsce to jest absolutne minimum.
Tutaj masz absolutna racje Mietek, ale ja tez nigdzie nie napisalem, ze jestesmy lepsi od Interu, mamy lepszy sklad, albo ich pobijemy w lidze. Startujemy z duzo nizszego levelu, to jasne. Jednak nasze dzialania w obecnym mercato sa w pewnym sensie uporzadkowanie (bo tez sytuacja jest bardziej klarowna, wiadomo, co trzeba zrobic, aby poprawic jakosc druzyny). W dzialaniach Interu i Morattiego nie widze za to zadnego konkretnego pomyslu, co dalej zrobic z ta druzyna (nie wiadomo kto zostanie trenerem, nie wiadomo, kto odejdzie, nie wiadomo, kto przedluzy kontrakt).

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2011, 22:42

Ouh_yeah pisze:
szczypek pisze:Nie stworzyliśmy jeszcze drużyny, która jest w stanie wygrać z Interem.
Znaczy z Interem wygrywamy ciągle, ale wyprzedzić ich w tabeli - to już jest wielki problem.
O to mi właśnie chodziło. Pojedyncze wygrane nawet z największymi rywalami nie zastąpią ostatecznego wyniku.
jakku1 pisze:Drogi Szczypku, z tego, co zauwazylem, ostatnio wielu rzeczy nie rozumiesz i wiele rzeczy wyobrzymiasz. Gdzie Ty w moim poscie widzisz jakies "podniecenie" albo chociaz "ekscytacje" tego z pewnoscia nie wie nawet sam Pan Bog.
No i nie rozumiesz takze prostego przekazu (klania sie czytanie ze zrozumieniem). Jakiego planu by nie mial Marotta, na pewno jestesmy w jego realizacji dalej, niz Inter, ktory na razie w ogole nie wiadomo, czy jakis plan ma. A jak sie to skonczy, tego oczywiscie, nie wie nikt. Tak jak pisalem wyzej, znow w styczniu mozemy krzyczec "Conte won", gdy tymczasem nasi "koledzy" z fcinter.pl beda liczyli serie bez porazki pod wodza Gasperiniego.
Oj bo ja wszędzie widzę podniecenie. Taki mój fetysz. W Twoim poście dostrzegam jeden przekaz - jesteśmy w lepszej sytuacji niż Inter. To moim zdaniem jest owe niezrozumiałe podniecenie. Nie jesteśmy w lepszej sytuacji. Inter, mimo tego, że nie ma jeszcze trenera i się im to posypało, bo Leonardo poleciał w kulki, to nie zrobili na razie nic. Niczym sobie nie zaszkodzili. Szukają trenera i na pewno analizują rynek transferowy. To, że nie ściągnęli do siebie trzech zawodników za darmo niczemu w tym względzie nie umniejsza, może po prostu nie czują takiej potrzeby.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2011, 23:21

szczypek pisze: Oj bo ja wszędzie widzę podniecenie. Taki mój fetysz. W Twoim poście dostrzegam jeden przekaz - jesteśmy w lepszej sytuacji niż Inter.
No niestety - jednak szwankuje czytanie ze zrozumieniem.

Przeczytaj co napisalem w powyzszych postach, rowniez w tym wyzej, gdzie zacytowalem Mietsona, moze powinno Ci sie cos rozjasnic. Jesli oczywiscie chcesz, bo przeciez nie musisz. Mozesz dalej brnac w swoim przekonaniu o tym, ze moim zdaniem, "Juventus jest w lepszej sytuacji niz Inter". To tylko polskie forum Juventusu. Nie ma co sie za bardzo wczuwac.

A, no i problemy Interu to nie tylko "trener" a w zasadzie jego brak, ale przede wszystkim troche wypalona czesc kadry i gwiazdy, ktore chca odejsc.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2011, 21:53

Moratti 18.06
Leonardo? On już nie jest trenerem Interu.

Moratti 23.06
Leonardo wciąż jest trenerem Interu.

Stary, dobry Massimo nic a nic się nie zmienił :D

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2011, 22:33

A nie powiedział czasem że bierze pod uwagę "powrót Leonardo" ?
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2011, 22:57 przez DiaVolO, łącznie zmieniany 1 raz.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2011, 22:49

Leonardo wciąż jest trenerem Interu. Do tej pory nie opuścił zespołu. W danej chwili ma przedstawioną możliwość spróbowania swoich sił na innym stanowisku, gdyż Leo nigdy nie planował bycia trenerem po zakończeniu kariery piłkarskiej. W każdym razie mogę ściągnąć go z powrotem. Czy możliwy jest taki wariant? Oczywiście!
Niby jest wciąż trenerem ale może w każdej chwili wrócić. Małe zagięcie czasoprzestrzenne powstało.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 11:06

Leonardo został dyrektorem sportowym PSG.
Klik

#AllegriOut
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 12:23

Gasperini praktycznie allenatore interu :-D
klik

Mam nadzieję, że tak się stanie. Miał być Hiddink, Villas Boas, Capello, Spaletti, skończy się na rzemieślniku Gasperinim :) . Jeszcze niech ktoś odejdzie jak: Maicon, Sneijder, Eto'o, Lucio to będzie dobrze. Oby tylko nie walnęli jakim hiciorem i będzie jak inter sprzed calciopoli, zupełnie nieszkodliwy :) .

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 12:28

Elo Melo:) pisze:Gasperini praktycznie allenatore interu :-D
klik

Mam nadzieję, że tak się stanie. Miał być Hiddink, Villas Boas, Capello, Spaletti, skończy się na rzemieślniku Gasperinim :) . Jeszcze niech ktoś odejdzie jak: Maicon, Sneijder, Eto'o, Lucio to będzie dobrze. Oby tylko nie walnęli jakim hiciorem i będzie jak inter sprzed calciopoli, zupełnie nieszkodliwy :) .
Przestrzegałbym przed lekceważeniem Gianpiero. Z Genoą robił ciekawą robotę. Co prawda to nie trener na miarę nawet Leonardo, ale... nie nabijajcie się z niego tak na wstępie.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 12:44

deszczowy pisze:
klik

Przestrzegałbym przed lekceważeniem Gianpiero. Z Genoą robił ciekawą robotę. Co prawda to nie trener na miarę nawet Leonardo, ale... nie nabijajcie się z niego tak na wstępie.
Dokładnie tak. Na tą chwilę to chyba taki sam poziom jak nasz Conte, więc nie ma się z czego śmiać. Jeden i drugi dopiero teraz pokażą na co tak naprawdę ich stać, jeśli oczywiście Gasperini w ogóle obejmie Inter.

#AllegriOut
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 12:53

klik

I takim sposobem liga stanie się jeszcze mniej atrakcyjna, sponsorzy zaczną się oglądać za Niemcami, spadną zyski, będzie mniejsza kasa na transfery i tym sposobem będziemy mogli się przez kolejne lata podniecać historią i nowym stadionem... :roll:

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 12:54

jarmel pisze:
deszczowy pisze:
klik

Dokładnie tak. Na tą chwilę to chyba taki sam poziom jak nasz Conte, więc nie ma się z czego śmiać. Jeden i drugi dopiero teraz pokażą na co tak naprawdę ich stać, jeśli oczywiście Gasperini w ogóle obejmie Inter.
Ja się z niego nie nabijam! Ale myślę, że to nie jest trener, z którym inter będzie miał spektukularne sukcesy. Jeszcze jak ktoś odejdzie z kluczowych piłkarzy to tam różowo nie będzie.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 12:56

Elo Melo:) pisze:
jarmel pisze:
deszczowy pisze: Przestrzegałbym przed lekceważeniem Gianpiero. Z Genoą robił ciekawą robotę. Co prawda to nie trener na miarę nawet Leonardo, ale... nie nabijajcie się z niego tak na wstępie.
Ja się z niego nie nabijam! Ale myślę, że to nie jest trener, z którym inter będzie miał spektukularne sukcesy. Jeszcze jak ktoś odejdzie z kluczowych piłkarzy to tam różowo nie będzie.
A tym się już chyba nie przejmujesz? ;)

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 12:59

klik

ale sie ich kibice cieszą :smile:
A już myslałem,że zakontraktują Boasa...a tu taki trener, nic z nimi nie zrobi.
pozdro
:D

Gdyby Gasperini był taki wspaniały to miałby już dawno nowy klub, On sobie nie zrobił rocznej przerwy jak Mourinho,tylko nikt go nie chciał.A to,że miał kiedyś dobry sezon z Genoą to nic nie znaczy,bo Del Neri miał nawet lepszy. Jestem w dobrej myśli(inter się rozbraja).

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 13:33

Ja też się cieszę z tego powodu. Gasparnini może być chociaż mogli pomyśleć o Gmoachu... :roll:

PS.Może i podobny poziom co do naszego Conte ale gdybym miał teraz do wyboru tych dówch panów to wybrał bym Antonio.

e:Hahah wszyscy im odmawiają :ok:
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2011, 13:44 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ