Wszystko o Interze
- jakku1
- Juventino
Tutaj masz absolutna racje Mietek, ale ja tez nigdzie nie napisalem, ze jestesmy lepsi od Interu, mamy lepszy sklad, albo ich pobijemy w lidze. Startujemy z duzo nizszego levelu, to jasne. Jednak nasze dzialania w obecnym mercato sa w pewnym sensie uporzadkowanie (bo tez sytuacja jest bardziej klarowna, wiadomo, co trzeba zrobic, aby poprawic jakosc druzyny). W dzialaniach Interu i Morattiego nie widze za to zadnego konkretnego pomyslu, co dalej zrobic z ta druzyna (nie wiadomo kto zostanie trenerem, nie wiadomo, kto odejdzie, nie wiadomo, kto przedluzy kontrakt).Mietson pisze:Nie wiem co za plan ma inter ale oni mają solidne fundamenty i przynajmniej dwóch graczy o których można powiedzieć, że są z najwyższej półki. Nasz plan to zdobyć wreszcie to 3 miejsce i wydaje się, że to max jaki możemy osiągnąć bo mamy jakieś 0,01% szans na lepszy wynik - jest to skrajnie niemożliwe. Dla nich z kolei 3 miejsce to jest absolutne minimum.jakku1 pisze:Drogi Szczypku, z tego, co zauwazylem, ostatnio wielu rzeczy nie rozumiesz i wiele rzeczy wyobrzymiasz. Gdzie Ty w moim poscie widzisz jakies "podniecenie" albo chociaz "ekscytacje" tego z pewnoscia nie wie nawet sam Pan Bog.
No i nie rozumiesz takze prostego przekazu (klania sie czytanie ze zrozumieniem). Jakiego planu by nie mial Marotta, na pewno jestesmy w jego realizacji dalej, niz Inter, ktory na razie w ogole nie wiadomo, czy jakis plan ma. A jak sie to skonczy, tego oczywiscie, nie wie nikt. Tak jak pisalem wyzej, znow w styczniu mozemy krzyczec "Conte won", gdy tymczasem nasi "koledzy" z fcinter.pl beda liczyli serie bez porazki pod wodza Gasperiniego.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
O to mi właśnie chodziło. Pojedyncze wygrane nawet z największymi rywalami nie zastąpią ostatecznego wyniku.Ouh_yeah pisze:Znaczy z Interem wygrywamy ciągle, ale wyprzedzić ich w tabeli - to już jest wielki problem.szczypek pisze:Nie stworzyliśmy jeszcze drużyny, która jest w stanie wygrać z Interem.
Oj bo ja wszędzie widzę podniecenie. Taki mój fetysz. W Twoim poście dostrzegam jeden przekaz - jesteśmy w lepszej sytuacji niż Inter. To moim zdaniem jest owe niezrozumiałe podniecenie. Nie jesteśmy w lepszej sytuacji. Inter, mimo tego, że nie ma jeszcze trenera i się im to posypało, bo Leonardo poleciał w kulki, to nie zrobili na razie nic. Niczym sobie nie zaszkodzili. Szukają trenera i na pewno analizują rynek transferowy. To, że nie ściągnęli do siebie trzech zawodników za darmo niczemu w tym względzie nie umniejsza, może po prostu nie czują takiej potrzeby.jakku1 pisze:Drogi Szczypku, z tego, co zauwazylem, ostatnio wielu rzeczy nie rozumiesz i wiele rzeczy wyobrzymiasz. Gdzie Ty w moim poscie widzisz jakies "podniecenie" albo chociaz "ekscytacje" tego z pewnoscia nie wie nawet sam Pan Bog.
No i nie rozumiesz takze prostego przekazu (klania sie czytanie ze zrozumieniem). Jakiego planu by nie mial Marotta, na pewno jestesmy w jego realizacji dalej, niz Inter, ktory na razie w ogole nie wiadomo, czy jakis plan ma. A jak sie to skonczy, tego oczywiscie, nie wie nikt. Tak jak pisalem wyzej, znow w styczniu mozemy krzyczec "Conte won", gdy tymczasem nasi "koledzy" z fcinter.pl beda liczyli serie bez porazki pod wodza Gasperiniego.
- jakku1
- Juventino
No niestety - jednak szwankuje czytanie ze zrozumieniem.szczypek pisze: Oj bo ja wszędzie widzę podniecenie. Taki mój fetysz. W Twoim poście dostrzegam jeden przekaz - jesteśmy w lepszej sytuacji niż Inter.
Przeczytaj co napisalem w powyzszych postach, rowniez w tym wyzej, gdzie zacytowalem Mietsona, moze powinno Ci sie cos rozjasnic. Jesli oczywiscie chcesz, bo przeciez nie musisz. Mozesz dalej brnac w swoim przekonaniu o tym, ze moim zdaniem, "Juventus jest w lepszej sytuacji niz Inter". To tylko polskie forum Juventusu. Nie ma co sie za bardzo wczuwac.
A, no i problemy Interu to nie tylko "trener" a w zasadzie jego brak, ale przede wszystkim troche wypalona czesc kadry i gwiazdy, ktore chca odejsc.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Niby jest wciąż trenerem ale może w każdej chwili wrócić. Małe zagięcie czasoprzestrzenne powstało.Leonardo wciąż jest trenerem Interu. Do tej pory nie opuścił zespołu. W danej chwili ma przedstawioną możliwość spróbowania swoich sił na innym stanowisku, gdyż Leo nigdy nie planował bycia trenerem po zakończeniu kariery piłkarskiej. W każdym razie mogę ściągnąć go z powrotem. Czy możliwy jest taki wariant? Oczywiście!
- Dybala 4ever
- Juventino
Gasperini praktycznie allenatore interu :-D
klik
Mam nadzieję, że tak się stanie. Miał być Hiddink, Villas Boas, Capello, Spaletti, skończy się na rzemieślniku Gasperinim
. Jeszcze niech ktoś odejdzie jak: Maicon, Sneijder, Eto'o, Lucio to będzie dobrze. Oby tylko nie walnęli jakim hiciorem i będzie jak inter sprzed calciopoli, zupełnie nieszkodliwy
.
klik
Mam nadzieję, że tak się stanie. Miał być Hiddink, Villas Boas, Capello, Spaletti, skończy się na rzemieślniku Gasperinim

- deszczowy
- Juventino
Przestrzegałbym przed lekceważeniem Gianpiero. Z Genoą robił ciekawą robotę. Co prawda to nie trener na miarę nawet Leonardo, ale... nie nabijajcie się z niego tak na wstępie.Elo Melo:) pisze:Gasperini praktycznie allenatore interu :-D
klik
Mam nadzieję, że tak się stanie. Miał być Hiddink, Villas Boas, Capello, Spaletti, skończy się na rzemieślniku Gasperinim. Jeszcze niech ktoś odejdzie jak: Maicon, Sneijder, Eto'o, Lucio to będzie dobrze. Oby tylko nie walnęli jakim hiciorem i będzie jak inter sprzed calciopoli, zupełnie nieszkodliwy
.
- jarmel
- Redaktor
Dokładnie tak. Na tą chwilę to chyba taki sam poziom jak nasz Conte, więc nie ma się z czego śmiać. Jeden i drugi dopiero teraz pokażą na co tak naprawdę ich stać, jeśli oczywiście Gasperini w ogóle obejmie Inter.deszczowy pisze:Przestrzegałbym przed lekceważeniem Gianpiero. Z Genoą robił ciekawą robotę. Co prawda to nie trener na miarę nawet Leonardo, ale... nie nabijajcie się z niego tak na wstępie.Elo Melo:) pisze:Gasperini praktycznie allenatore interu :-D
klik
Mam nadzieję, że tak się stanie. Miał być Hiddink, Villas Boas, Capello, Spaletti, skończy się na rzemieślniku Gasperinim. Jeszcze niech ktoś odejdzie jak: Maicon, Sneijder, Eto'o, Lucio to będzie dobrze. Oby tylko nie walnęli jakim hiciorem i będzie jak inter sprzed calciopoli, zupełnie nieszkodliwy
.
#AllegriOut
- Skibil
- Redaktor
I takim sposobem liga stanie się jeszcze mniej atrakcyjna, sponsorzy zaczną się oglądać za Niemcami, spadną zyski, będzie mniejsza kasa na transfery i tym sposobem będziemy mogli się przez kolejne lata podniecać historią i nowym stadionem... :roll:Elo Melo:) pisze:Gasperini praktycznie allenatore interu :-D
klik
.
- Dybala 4ever
- Juventino
Ja się z niego nie nabijam! Ale myślę, że to nie jest trener, z którym inter będzie miał spektukularne sukcesy. Jeszcze jak ktoś odejdzie z kluczowych piłkarzy to tam różowo nie będzie.jarmel pisze:Dokładnie tak. Na tą chwilę to chyba taki sam poziom jak nasz Conte, więc nie ma się z czego śmiać. Jeden i drugi dopiero teraz pokażą na co tak naprawdę ich stać, jeśli oczywiście Gasperini w ogóle obejmie Inter.deszczowy pisze:Przestrzegałbym przed lekceważeniem Gianpiero. Z Genoą robił ciekawą robotę. Co prawda to nie trener na miarę nawet Leonardo, ale... nie nabijajcie się z niego tak na wstępie.Elo Melo:) pisze:Gasperini praktycznie allenatore interu :-D
klik
.
- deszczowy
- Juventino
A tym się już chyba nie przejmujesz?Elo Melo:) pisze:Ja się z niego nie nabijam! Ale myślę, że to nie jest trener, z którym inter będzie miał spektukularne sukcesy. Jeszcze jak ktoś odejdzie z kluczowych piłkarzy to tam różowo nie będzie.jarmel pisze:Dokładnie tak. Na tą chwilę to chyba taki sam poziom jak nasz Conte, więc nie ma się z czego śmiać. Jeden i drugi dopiero teraz pokażą na co tak naprawdę ich stać, jeśli oczywiście Gasperini w ogóle obejmie Inter.deszczowy pisze: Przestrzegałbym przed lekceważeniem Gianpiero. Z Genoą robił ciekawą robotę. Co prawda to nie trener na miarę nawet Leonardo, ale... nie nabijajcie się z niego tak na wstępie.

- Piotr Juvefan
- Juventino
ale sie ich kibice ciesząElo Melo:) pisze:Gasperini praktycznie allenatore interu :-D
klik
.
A już myslałem,że zakontraktują Boasa...a tu taki trener, nic z nimi nie zrobi.
pozdro

Gdyby Gasperini był taki wspaniały to miałby już dawno nowy klub, On sobie nie zrobił rocznej przerwy jak Mourinho,tylko nikt go nie chciał.A to,że miał kiedyś dobry sezon z Genoą to nic nie znaczy,bo Del Neri miał nawet lepszy. Jestem w dobrej myśli(inter się rozbraja).
- Wojtek
- Juventino
Ja też się cieszę z tego powodu. Gasparnini może być chociaż mogli pomyśleć o Gmoachu... :roll:
PS.Może i podobny poziom co do naszego Conte ale gdybym miał teraz do wyboru tych dówch panów to wybrał bym Antonio.
e:Hahah wszyscy im odmawiają
PS.Może i podobny poziom co do naszego Conte ale gdybym miał teraz do wyboru tych dówch panów to wybrał bym Antonio.
e:Hahah wszyscy im odmawiają

Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2011, 13:44 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.