Ekstraklasa 2010/2011
- Pan Mietek
- Juventino
No kibice zaliczyli tak jakby failastahoo pisze:Czy ktoś mi może wytłumaczyć, w kontekście zajść na stadionie Zawiszy, akcję kibiców która w ostatnim czasie była na wielu stadionach, nazwijmy ją "Temat zastępczy - kibice"...?

- marek.siedlce
- Juventino
Wierzysz w takie cuda? Już prędzej los okaże się łaskawy podczas losowania eliminicji LE... i może wtedy zobaczymy Legię w pucharach na jesieni... Wisła jak zdobędzie mistrza to jak znam życie się wyprzeda... a potem Karabach i ... bach :doh: po LM...deszczowy pisze:Oby tylko wzmocnili się jakoś porządnie. Bo jak znowu przyjdzie jakiś Manu, czy inna Łazęga, to faktycznie nie będzie to miało sensu
FORZA JUVE !!!
- deszczowy
- Juventino
Małecki do PSG, Melikson do Dynama Kijów, Kirm... gdziekolwiek. I po Wiśle. Nie przeszkadza mi tomarek.siedlce pisze:Wierzysz w takie cuda? Już prędzej los okaże się łaskawy podczas losowania eliminicji LE... i może wtedy zobaczymy Legię w pucharach na jesieni... Wisła jak zdobędzie mistrza to jak znam życie się wyprzeda... a potem Karabach i ... bach :doh: po LM...deszczowy pisze:Oby tylko wzmocnili się jakoś porządnie. Bo jak znowu przyjdzie jakiś Manu, czy inna Łazęga, to faktycznie nie będzie to miało sensu

- francois
- Juventino
Najbardziej niepokoi mnie możliwość odejścia Stana Valckxa:deszczowy pisze:Małecki do PSG, Melikson do Dynama Kijów, Kirm... gdziekolwiek. I po Wiśle. Nie przeszkadza mi tomarek.siedlce pisze:Wierzysz w takie cuda? Już prędzej los okaże się łaskawy podczas losowania eliminicji LE... i może wtedy zobaczymy Legię w pucharach na jesieni... Wisła jak zdobędzie mistrza to jak znam życie się wyprzeda... a potem Karabach i ... bach :doh: po LM...deszczowy pisze:Oby tylko wzmocnili się jakoś porządnie. Bo jak znowu przyjdzie jakiś Manu, czy inna Łazęga, to faktycznie nie będzie to miało sensu
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,titl ... omosc.html
Oby to były plotki, bo ona razem z Maaskantem może zrobić w Krakowie wieeele dobrego.
Co do finału PP - ze względu na przyjaźń na linii Juve - Legia mam słabość do Wojskowych, ale dla polskiej piłki byłoby lepiej, gdyby w pucharach grał Lech.
Oby Legia nie skompromitowała nas w przyszłym sezonie, a z taką grą jak na wiosnę jest to całkiem realne...
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- strong return
- Juventino
Skoro to był rzekomo dobry mecz w polskiej piłce to ciężko będzie gdziekolwiek reprezentacji awansować po Euro. Przynajmniej z ligi wsparcia to ona chyba nie dostanie. Gratulacje za Puchar, ale to oznacza pewnie, że Jóżwiak zostanie. Widziałem też Legię z Widzewem-teraz jak będę chciał komuś powiedzieć, żeby się ogarnął to pomyślę sobie z rozrzewnieniem o Manu.
A Wisła szału przecież nie robi- dwie kolejne porażki z drużynami ze Sląska, to znaczy, że z żadną wybitną drużyną nie mamy do czynienia-nawet jak na polskie warunki. Zresztą odkąd jest tam trzech Polaków na krzyż-to ich srodze nie lubię. Aż zabawne jest to, że trenerzy pracujący w Polsce-niemal wszyscy są w stanie przygotować zespół tylko na jedną rundę, a kibice Lecha i Legii już niby-tęsknią za Urbanem...i Zielińskim.
Przynajmniej niektórzy.

A Wisła szału przecież nie robi- dwie kolejne porażki z drużynami ze Sląska, to znaczy, że z żadną wybitną drużyną nie mamy do czynienia-nawet jak na polskie warunki. Zresztą odkąd jest tam trzech Polaków na krzyż-to ich srodze nie lubię. Aż zabawne jest to, że trenerzy pracujący w Polsce-niemal wszyscy są w stanie przygotować zespół tylko na jedną rundę, a kibice Lecha i Legii już niby-tęsknią za Urbanem...i Zielińskim.
Przynajmniej niektórzy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- francois
- Juventino
Na WP przeczytałem dosyć ostry, ale bardzo ciekawy i w 110% słuszny artykuł o całej sytuacji:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,titl ... omosc.html
Nawet Ekstraklasa SA jest za klubami a tutaj dwa chyba najlepsze obecnie w Polsce stadiony zamykają przed kibicami :roll:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,titl ... omosc.html
Nawet Ekstraklasa SA jest za klubami a tutaj dwa chyba najlepsze obecnie w Polsce stadiony zamykają przed kibicami :roll:
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- steru
- Qualità Juventino
Z tego co czytałem Lech nie zamierza stosować się do zakazu wydanego przez wojewodę bo ma pozytywną opinię z policji dotyczącą możliwości rozegrania najbliższego spotkania. Możliwe to? Jeżeli tak, to popieram.
Jak można zamknąć dwa stadiony? Dwóch zespołów które tak naprawdę starają się na trybunach, poprzez swoje oprawy, kreować pozytywny wizerunek kibica.
Polska to dziki kraj jakiś chyba jest... :roll:
Jak można zamknąć dwa stadiony? Dwóch zespołów które tak naprawdę starają się na trybunach, poprzez swoje oprawy, kreować pozytywny wizerunek kibica.
Polska to dziki kraj jakiś chyba jest... :roll:
- deszczowy
- Juventino
Śmialiście się z Cabrala, a on dzisiaj co? Brameczka przedniej urody!
Moc powołania robi swoje
Moc powołania robi swoje

- Qrczak
- Juventino
Polska jest chorym krajem ze złym rządem , ich jedynym wyjściem z takich sytuacji jak np. w Bydgoszczy jest zamykanie stadionów ,a ja się pytam - To w takim razie dla kogo jest ten sport? Bo w telewizji nie warto oglądać polskiej piłki bo można w tym obejrzeć np. Ligę Angielską.
I do tego tematu mam dwa linki w kóre watro zajrzeć
http://bi.gazeta.pl/im/7/9543/m9543527.mp3
http://www.orange.pl/kid,...enia,video.html
I do tego tematu mam dwa linki w kóre watro zajrzeć
http://bi.gazeta.pl/im/7/9543/m9543527.mp3
http://www.orange.pl/kid,...enia,video.html
- deszczowy
- Juventino
A ostatnio gol w PP. Może będzie z niego coś więcej, niż tylko mop do szatni Legii? Bo z fryzury, to nawet trochę przypomina.zychu9 pisze:dlatego niech go powołują za każdym razem :-Ddeszczowy pisze:Śmialiście się z Cabrala, a on dzisiaj co? Brameczka przedniej urody!
Moc powołania robi swoje
Manu 2 asysty :shock:
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- kowal1990
- Juventino
Ostatnio dość popularny na stadionie Legii był dowcip:
Dlaczego Manu nie ukończył studiów ? Bo żadne jego podanie nie dotarło do dziekana.
Chyba wziął sobie chłopak to do serca i ostatnio zaczął grać.
Cieszy bramka i dobry występ Cabrala. Pierwszy dobry mecz w barwach Legii zagrał Janusz Gol. Michał Zyro tez niezłe sie zaprezentował, w przyszłym sezonie trzeba dać mu wiecej szans.
Dlaczego Manu nie ukończył studiów ? Bo żadne jego podanie nie dotarło do dziekana.
Chyba wziął sobie chłopak to do serca i ostatnio zaczął grać.
Cieszy bramka i dobry występ Cabrala. Pierwszy dobry mecz w barwach Legii zagrał Janusz Gol. Michał Zyro tez niezłe sie zaprezentował, w przyszłym sezonie trzeba dać mu wiecej szans.