Forumowicz od A do Z - vol.2
- Brutalo
- Juventino
Z tego co widzę jest duże zainteresowanie wzięciem udziału w zabawie, tak więc jeśli to możliwe, mogę się zrzec uczestnictwa na rzecz innego, bardziej zainteresowanego usera. Dziękuję za głosy 8) Sesja wrze, dlatego tak mało się udzielam...
Jeszcze kiedyś na pewno wystartuje 

- Radek_88
- Qualità Juventino
Dobra wiec na moment obecny konczymy ankiete. Wyniki:
Azrael_Juve [35 głosów]
paku[28 głosów]
bloktorun[27 głosów]
VirusT[8 głosów]
Wszystkich głosów: 98
No nie udalo sie dobic do setki, ale rekord padl, w tej jakze nudnej i nieciekawej sondzie
Do kolejnej ankiety przechodzi paku. Rezygnacja bloktoruna przyjeta, jednak jako, ze zajal on miejsce 'premiowane' to bedzie mogl sie zglosic w odpowiednim momencie do ktorejs kolejnej ankiety. Do nowej ankiety dopisuje ww trojke dinozaurow i startujemy 
Aaa no i oczywiscie zapomnialem napisac, ze nastepny alfabet napisze oczywiscie Azrael
Gratuluje.
Azrael_Juve [35 głosów]
paku[28 głosów]
bloktorun[27 głosów]
VirusT[8 głosów]
Wszystkich głosów: 98
No nie udalo sie dobic do setki, ale rekord padl, w tej jakze nudnej i nieciekawej sondzie

Aaa no i oczywiscie zapomnialem napisac, ze nastepny alfabet napisze oczywiscie Azrael

- pan Zambrotta
- Juventino
Stare pierniki dorwały się do ankiety i już falszują wyniki :roll:

Lypskiemu nawet nie pomogła tajna sztuczka z podwojeniem swoich szans, a mnowo ma mało liczną rodzinę :lol:
gratulacje dla leniupa!

Lypskiemu nawet nie pomogła tajna sztuczka z podwojeniem swoich szans, a mnowo ma mało liczną rodzinę :lol:
gratulacje dla leniupa!
- bianConrado
- Juventino
Oddałem na leniupa. Zniechęcił mnie głos na lypskiego po obrazku wyżejpan Zambrotta pisze:Stare pierniki dorwały się do ankiety i już falszują wyniki :roll:
gratulacje dla leniupa!
- Mati
- Juventino
Ok teraz już na poważnie.
Ankieta głupia, bo niby na kogo ja mam zagłosować ?
A może weźcie tak wszyscy napiszcie alfabety i będzie po kłopocie ?
Cholernie ciężka sprawa, bardzo chciałbym przeczytać alfabet mnowo i Lypskiego, hmm niech będzie, DjJuve, masz mój głos.
Ankieta głupia, bo niby na kogo ja mam zagłosować ?
A może weźcie tak wszyscy napiszcie alfabety i będzie po kłopocie ?
Cholernie ciężka sprawa, bardzo chciałbym przeczytać alfabet mnowo i Lypskiego, hmm niech będzie, DjJuve, masz mój głos.
- KeRmit19
- Juventino
Głos na jednego z dwójki leniup/Lypsky. Lypsky wiadomo, ma czasem jakies dziwne odchyly i wiecznie marudzi o Q, ktora mu sie oczywiscie nie nalezy , a leniup - wyczytalem w raportach z poprzednich zlotów, ze umie strzelac rzuty karne 8)
- Ein
- Juventino
A ja zagłosowałem na Mnowo. Pamiętam, że kiedyś kibicowałem mu w zdobyciu Q, której nie zdobył
a jak zdobył, to później

a jak zdobył, to później

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Azrael
- Juventino
Ja tak jeszcze tytułem zakończonej niedawno ankiety, chciałbym podziękować wszystkim za oddane na mnie głosy. Moje "zwycięstwo" cieszy tym bardziej, że "wywalczone" po tak wyrównanej "walce". Celowo stawiam w tych miejscach cudzysłowia, bo wiem, że tak naprawdę to wszystko jest zasługą ślepego losu, który tchnął te 35 osób, by jednak dać mi szansę na popisanie się w alfabecie. Jeszcze raz dziękuję i już zabieram się do pisania, choć w trakcie sesji czasu niewiele, ale na pewno będzie to dla mnie miła odskocznia. Myślę, że w ciągu tego tygodnia się wyrobię.
Co do obecnej ankiety, to jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję (tak jakby mój głos był coś wart). Czekam na jakieś konkretne "programy wyborcze", czekam na to by kandydaci wykazali się tym co mają do zaoferowania... :C
Pozdrawiam!
Co do obecnej ankiety, to jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję (tak jakby mój głos był coś wart). Czekam na jakieś konkretne "programy wyborcze", czekam na to by kandydaci wykazali się tym co mają do zaoferowania... :C
Pozdrawiam!