Primavera
- Wojtek1207
- Juventino
No i jesteśmy niepokonani w grupie.
Podobała mi się gra Laursena, ładnie tam kręcił, i to nie tylko w bramkowej akcji.
Chociaż po pierwszej połówce nie wierzyłem, że się uda.
Brawo chłopaki!
Podobała mi się gra Laursena, ładnie tam kręcił, i to nie tylko w bramkowej akcji.
Chociaż po pierwszej połówce nie wierzyłem, że się uda.
Brawo chłopaki!

- daroo89
- Juventino
Jak wyglądała gra w 2 połowie? Zrezygnowałem z oglądania po 1 części gry. Słabiutko zagrały Młode Zebry. PSG było co najmniej o klasę lepszym zespołem. Dużo lepiej operowali piłką, wyprzedzali naszych na każdym kroku. Juventini mieli ogromne kłopoty z wyprowadzeniem piłki z własnej połowy i wymienieniem kilku dokladnych podań... Czyżby Baroni motywował w przerwie swoich zawodników nie gorzej niż Conte? 
- @D@$
- Juventino
Ja tam jednym okiem oglądałem, gdzieś od 30-40 minuty. Powiem tak, mecz trochę nudny, ale wynagrodziły go ostatnie 10-15 minut. Fajnie się chłopaki zerwali, oprócz dwóch bramek mieli kilka sytuacji przy stanie 1:2 (2:1 od strony gospodarzy). PSG ma kilka fajnych łebków z niezłą techniką, pewnie i lepszą od naszych zawodników (choć gol na 2:1 przedniej urody), za to Juventus moim zdaniem bardziej zespołowo grał, zawodnicy lepiej się widzieli, współpracowali, kilka fajnych prostopadłych piłek pod koniec meczu (ze 2 razy sam na sam nie wykorzystaliśmy).daroo89 pisze:Jak wyglądała gra w 2 połowie? Zrezygnowałem z oglądania po 1 części gry. Słabiutko zagrały Młode Zebry. PSG było co najmniej o klasę lepszym zespołem. Dużo lepiej operowali piłką, wyprzedzali naszych na każdym kroku. Juventini mieli ogromne kłopoty z wyprowadzeniem piłki z własnej połowy i wymienieniem kilku dokladnych podań... Czyżby Baroni motywował w przerwie swoich zawodników nie gorzej niż Conte?
Jak trener motywował, to aż tak się nie przygladałem.
- bendzamin
- Redaktor
Nasza Primavera zaczyna dzisiaj zmagania w Viarregio Cup meczem z Mariborem.
Transmisja ma byc podobno tutaj http://calcion.tv/live12.htm
Transmisja ma byc podobno tutaj http://calcion.tv/live12.htm
- dp10
- Juventino
Z tego co wyczytałem kończyliśmy w 9. W 16 min Branescu czerwo, Juve Stabia nie wykorzystała karnego. W drugiej połowie Beltrame czerwo za protesty.yanquez pisze:No to dziękujemy za Viareggio Cup. Odpadliśmy właśnie z Juve Stabia w fazie pucharowej... Ktoś oglądał?
- PlanetJuve
- Juventino
Gramy wlasnie mecz derbowy z Torino! Mógłby ktoś pomóc i podac link do tego meczu?? Sam juz przegladalem pare stron i nic..
A chce obejrzec bo gramy ciekawym skladem. w Pierwszym gra Leo Bonatini i nasz ostatni zakup Cevallos.
A chce obejrzec bo gramy ciekawym skladem. w Pierwszym gra Leo Bonatini i nasz ostatni zakup Cevallos.
- meda11
- Juventino
- KondzioJuveFans
- Juventino
Jak na razie jest 1:1, Napoli przed chwilą wyrównało.Szaq pisze:Jak się skończyło?
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Robaku
- Juventino
Wg mnie bardzo dobrze grał Łasicki, od nas calkiem spoko Garcia obrońca, widac, że te 120 minut strasznie dojechało naszych zawodników, bo mieli miedzy 118 minutą a 124 z 2-3 sytuacje kiedy szli w 2-3 na 2 oborńców Napoli i nie skończyło się to bramką.
Mamy Puchar bardzo fajnie, mam nadzieje, że jak zapewnimy sobie Scudetto to Conte wynagrodzi to niektorym chłopcom i włączy ich do meczowej 22 a może i wpuści wiecej niz na 5 min.
Mamy Puchar bardzo fajnie, mam nadzieje, że jak zapewnimy sobie Scudetto to Conte wynagrodzi to niektorym chłopcom i włączy ich do meczowej 22 a może i wpuści wiecej niz na 5 min.