Liga Mistrzów 2006-07
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
<rzyga>wErOn pisze:Dzis oczywiscie stawiam na Milan i bede cieszyl sie jesli zagraja w finale. Nie mozna dopuscic przeciez do angielskiego, arcy...nudnego spotkania. Milan-Liverpool to bedzie hit i wielki rewanz za stambuł. Naprzód rossoneri!
Wali mnie Wasz honor Calcio... prawda jest taka, że Calcio w tym sezonie było słabiutkie i nie ma co ratować, a już na pewno nie będę powierzał tej 'misji' Milanowi

Capo di tutti capi
- wErOn
- Juventino
Poza zawiścią i zazdroscia o ich obecne sukcesy w europie - jakie masz powody by im dzis nie kibicowac?
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Ein
- Juventino
No i jeszcze + że ManU ciekawszą piłkę zagra w finale 
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie chodzi o zawiść i zazdrość... dla mnie nie liczy się żaden klub poza Juve, a szczególnie jeżeli chodzi o włoskie podwórko...wErOn pisze:Poza zawiścią i zazdroscia o ich obecne sukcesy w europie - jakie masz powody by im dzis nie kibicowac?
Capo di tutti capi
- Supersonic
- Juventino
Popieram! Nie pierwszy już raz zresztą. Ostatnio hara zgadzam się z każdym Twoim postem - to dobrze? 8)hara pisze: Wali mnie Wasz honor Calcio... prawda jest taka, że Calcio w tym sezonie było słabiutkie i nie ma co ratować, a już na pewno nie będę powierzał tej 'misji' Milanowi
Ogólnie dziwi mnie, że każdy tutaj komuś kibicuje. A to L'pool (fuj) a to Milan. ( bleh) Rozumiałbym jeszcze Chelsea, bo Drogba fajnie gra klatą, ale reszta?
A poza tym powinniście być za ManU, bo jak przegra w finale to będziecie mogli sobie popatrzeć jak laleczka płacze - co pewnie sprawi większości nie lada frajdę

Wie ktoś jak z obroną MU? Został tam jeszcze ktokolwiek z 1szego składu po tym jak Evra wyleciał?
Co do wczorajszego meczu to jak słusznie napisał panZambrotta - taktycznie to było coś niesamowitego.. A propos karnych to aż mnie ciarki przeszyły jak strzelał ktoś z Chelsea a cała trybuna BUUU i szaliki w ruch.. przez to te karne musiały się tak skończyć.
- charles
- Juventino
finał Liverpool-Milan i chyba bedzie trzba kibicowac włochom!! ktos z JPC powinien okreslic komu mozna a komu nie!! liverpool nie lubimy za tragedie w ktorej zgineli nasi kibice no i za to ze naszego Dudka nie wpuszczaja na boisko;/
a milan tak nie lubiany ale broni włoskiej piłki!! w przypadku wygranej widok cieszacych sie kiboli milanu bedzie straszny i komu tu kibicowac?????????? jadnak chyba milan po takim 2meczu z MU bedzie faworytem w co jest chyba zaskoczeniem bo 1połowe sezonu mieli bardzo słaba!! zobaczymy
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Swider10
- Juventino
Masz racje, dylemat jest duzy,lecz mozna nie kibicować nikomucharles pisze:finał Liverpool-Milan i chyba bedzie trzba kibicowac włochom!! ktos z JPC powinien okreslic komu mozna a komu nie!! liverpool nie lubimy za tragedie w ktorej zgineli nasi kibice no i za to ze naszego Dudka nie wpuszczaja na boisko;/a milan tak nie lubiany ale broni włoskiej piłki!! w przypadku wygranej widok cieszacych sie kiboli milanu bedzie straszny i komu tu kibicowac?????????? jadnak chyba milan po takim 2meczu z MU bedzie faworytem w co jest chyba zaskoczeniem bo 1połowe sezonu mieli bardzo słaba!! zobaczymy

PS. Honor Calcio uratowany...
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- PrzemoJuve
- Juventino
manchester za burta
ronaldo za burta
jedyna dobra wiadomosc po powrocie z roboty:)wygra pewnie milan,chociaz finalu i tak pewnie nie bede ogladal:)

- Lasher
- Juventino
Trzeba przyznać to Milanowi zagrali piekny mecz i ciesze sie z tego ze chociaz troche upokorzyli ManU i juz nikt nie bedzie mowil ze poziom wloskiej pilka zaprezentowala Roma lub Inter
Dla calej druzyny Milanu i ich kibicow szacuneczek xD
ps
w nastepnym sezonie z Juve wam tak latwo nie pojdzie xD

ps
w nastepnym sezonie z Juve wam tak latwo nie pojdzie xD
Na zawsze z Juve
- Wojt
- Juventino
W finale będę za Milanem. Pięknie rozpykali ManU i grają naprawdę fantastycznie. Nie powiem, po tym meczu nabrałem dużo respektu dla Rossonerich...
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- -Lucas-
- Juventino
Jesteście kibicami Juventusu czy fanami Calcio? Mógłby mi ktoś z łaski swojej wytłumaczyć jak można kibicować odwiecznemu rywalowi??? Czegoś tutaj nie rozumiem. Dla prawdziwego kibica liczy się tylko jeden klub! JUVENTUS! Przynajmniej na włoskich boiskach...
W finale oczywiście wolałbym aby wygrali anglicy tym bardziej, że brat jest kibicem Rossonerich :twisted:
W finale oczywiście wolałbym aby wygrali anglicy tym bardziej, że brat jest kibicem Rossonerich :twisted:
Ostatnio zmieniony 02 maja 2007, 22:53 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Milan był dziś dużo lepszy i awansował do finału zasłużenie. Szczerze mówiąc liczyłem na dużo więcej jeśli chodzi o ManU. Generalnie zwisało mi kto zagra z Liverpoolem w finale, ale liczyłem na wyrównany mecz. Tymczasem ManU był dziś tłem dla gospodarzy.
Finał jak dwa lata temu. Milan ma coś do udowodnienia anglikom. Będzie ciekawie
Finał jak dwa lata temu. Milan ma coś do udowodnienia anglikom. Będzie ciekawie