Liga Mistrzów 2006-07

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 17:17

wErOn pisze:Dzis oczywiscie stawiam na Milan i bede cieszyl sie jesli zagraja w finale. Nie mozna dopuscic przeciez do angielskiego, arcy...nudnego spotkania. Milan-Liverpool to bedzie hit i wielki rewanz za stambuł. Naprzód rossoneri! ;)
<rzyga>

Wali mnie Wasz honor Calcio... prawda jest taka, że Calcio w tym sezonie było słabiutkie i nie ma co ratować, a już na pewno nie będę powierzał tej 'misji' Milanowi :angry:

Capo di tutti capi
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 17:36

Poza zawiścią i zazdroscia o ich obecne sukcesy w europie - jakie masz powody by im dzis nie kibicowac?

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 17:52

wErOn pisze:Poza zawiścią i zazdroscia o ich obecne sukcesy w europie - jakie masz powody by im dzis nie kibicowac?
Chocby taki ze to Milan :lol:

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 18:05

No i jeszcze + że ManU ciekawszą piłkę zagra w finale :wink:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 18:22

wErOn pisze:Poza zawiścią i zazdroscia o ich obecne sukcesy w europie - jakie masz powody by im dzis nie kibicowac?
Nie chodzi o zawiść i zazdrość... dla mnie nie liczy się żaden klub poza Juve, a szczególnie jeżeli chodzi o włoskie podwórko...

Capo di tutti capi
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 18:33

Ein pisze:No i jeszcze + że ManU ciekawszą piłkę zagra w finale :wink:
zagra? jasnowidz? ja bym wolał obejrzeć ciekawą piłkę typu "finał LM 2k5", a nie angielską kopaninę, jak napisał ktoś powyżej...

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 19:14

hara pisze: Wali mnie Wasz honor Calcio... prawda jest taka, że Calcio w tym sezonie było słabiutkie i nie ma co ratować, a już na pewno nie będę powierzał tej 'misji' Milanowi :angry:
Popieram! Nie pierwszy już raz zresztą. Ostatnio hara zgadzam się z każdym Twoim postem - to dobrze? 8)

Ogólnie dziwi mnie, że każdy tutaj komuś kibicuje. A to L'pool (fuj) a to Milan. ( bleh) Rozumiałbym jeszcze Chelsea, bo Drogba fajnie gra klatą, ale reszta?

A poza tym powinniście być za ManU, bo jak przegra w finale to będziecie mogli sobie popatrzeć jak laleczka płacze - co pewnie sprawi większości nie lada frajdę :think:

Wie ktoś jak z obroną MU? Został tam jeszcze ktokolwiek z 1szego składu po tym jak Evra wyleciał?

Co do wczorajszego meczu to jak słusznie napisał panZambrotta - taktycznie to było coś niesamowitego.. A propos karnych to aż mnie ciarki przeszyły jak strzelał ktoś z Chelsea a cała trybuna BUUU i szaliki w ruch.. przez to te karne musiały się tak skończyć.

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 22:26

finał Liverpool-Milan i chyba bedzie trzba kibicowac włochom!! ktos z JPC powinien okreslic komu mozna a komu nie!! liverpool nie lubimy za tragedie w ktorej zgineli nasi kibice no i za to ze naszego Dudka nie wpuszczaja na boisko;/ :wink: a milan tak nie lubiany ale broni włoskiej piłki!! w przypadku wygranej widok cieszacych sie kiboli milanu bedzie straszny i komu tu kibicowac?????????? jadnak chyba milan po takim 2meczu z MU bedzie faworytem w co jest chyba zaskoczeniem bo 1połowe sezonu mieli bardzo słaba!! zobaczymy

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 22:41

charles pisze:finał Liverpool-Milan i chyba bedzie trzba kibicowac włochom!! ktos z JPC powinien okreslic komu mozna a komu nie!! liverpool nie lubimy za tragedie w ktorej zgineli nasi kibice no i za to ze naszego Dudka nie wpuszczaja na boisko;/ :wink: a milan tak nie lubiany ale broni włoskiej piłki!! w przypadku wygranej widok cieszacych sie kiboli milanu bedzie straszny i komu tu kibicowac?????????? jadnak chyba milan po takim 2meczu z MU bedzie faworytem w co jest chyba zaskoczeniem bo 1połowe sezonu mieli bardzo słaba!! zobaczymy
Masz racje, dylemat jest duzy,lecz mozna nie kibicować nikomu :P aleto nie zmienia faktu ze po meczu 23 maja jedni albo drudzy beda sie cieszyc ze zwyciestwa, w tym meczu jak juz pisalem kibicowalem Milanowi,nie wiem co zrobie jak bedzie finał :think: Trzeba przyznac Milanowi piekna, fantastyczna gre i zasłużony awans.

PS. Honor Calcio uratowany...

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
PrzemoJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 22:41

manchester za burta :dance: ronaldo za burta :dance: :happy: jedyna dobra wiadomosc po powrocie z roboty:)wygra pewnie milan,chociaz finalu i tak pewnie nie bede ogladal:)

Lasher

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 22:42

Trzeba przyznać to Milanowi zagrali piekny mecz i ciesze sie z tego ze chociaz troche upokorzyli ManU i juz nikt nie bedzie mowil ze poziom wloskiej pilka zaprezentowala Roma lub Inter ;) Dla calej druzyny Milanu i ich kibicow szacuneczek xD
ps
w nastepnym sezonie z Juve wam tak latwo nie pojdzie xD

Na zawsze z Juve
Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 22:43

W finale będę za Milanem. Pięknie rozpykali ManU i grają naprawdę fantastycznie. Nie powiem, po tym meczu nabrałem dużo respektu dla Rossonerich...

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 22:52

Jesteście kibicami Juventusu czy fanami Calcio? Mógłby mi ktoś z łaski swojej wytłumaczyć jak można kibicować odwiecznemu rywalowi??? Czegoś tutaj nie rozumiem. Dla prawdziwego kibica liczy się tylko jeden klub! JUVENTUS! Przynajmniej na włoskich boiskach...

W finale oczywiście wolałbym aby wygrali anglicy tym bardziej, że brat jest kibicem Rossonerich :twisted:
Ostatnio zmieniony 02 maja 2007, 22:53 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 22:53

gratulacje dla Milanu - zagrali piekny mecz, brawa dla kibica Milanu ktory mial machal pucharem w niebiesko-czarne paski z napisem Cartoon Master czy cos takiego :D :rotfl:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 22:59

Milan był dziś dużo lepszy i awansował do finału zasłużenie. Szczerze mówiąc liczyłem na dużo więcej jeśli chodzi o ManU. Generalnie zwisało mi kto zagra z Liverpoolem w finale, ale liczyłem na wyrównany mecz. Tymczasem ManU był dziś tłem dla gospodarzy.
Finał jak dwa lata temu. Milan ma coś do udowodnienia anglikom. Będzie ciekawie :)

ODPOWIEDZ