Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- nik.aleks
- Juventino
Witam,
Szukałem już wszędzie, może ktoś będzie wiedział jak ją zdobyć
http://www.juvestore.com/en/juventus-ho ... 15-16.html
Zeszłoroczna koszulka bramkarza, oryginał
Z góry dziękuję
Szukałem już wszędzie, może ktoś będzie wiedział jak ją zdobyć
http://www.juvestore.com/en/juventus-ho ... 15-16.html
Zeszłoroczna koszulka bramkarza, oryginał
Z góry dziękuję
- Mateuszello
- Juventino
Też jej szukałem. Przypominam, że nawiązuje do tej noszonej przez Dino Zoffa w latach 1982-84

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Alex96
- Juventino
Ja w zeszłym sezonie kupowałem tam https://fanzone.pl/category/kluby-serie ... _at/desc/0eMKa pisze:Witam,
Gdzie w Internecie polecacie zakup oryginalnej koszulki meczowej z tego sezonu?
Błyskawiczna wysyłka, towar w 100% oryginalny.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jedynie koszulki zakupione na oficjalnej stronie Adidasa oraz w Juvestore mogą być zamówione z tymi emblematami. Adidas nie prowadzi ich osobnej sprzedaży. Jedyne co możesz zrobić to kupić Scudetto gdzieś na ebayu, ale raczej identyczne do tego z obecnego sezonu nie będzie (choć, kto wieJuveSWD pisze:Czy ktoś dokupował emblematy (scudetto, coppa) osobno do koszulki i ma namiary na oryginalne? Kupiłem koszulkę na wyprzedaży w Zalando i niestety jest bez emblematów, a fajnie byłoby je mieć.

- JuveSWD
- Juventino
Tak właśnie myślałem, ale zapytać nie zaszkodzi. Skądinąd ciekawe czemu Adidas prowadzi taką politykę, że nie dołącza tarcz do każdej koszulki, albo czemu nie sprzedaje "gotowych" z już naszytymi tarczami.
- mrozzi
- Juventino
Wiele osób zadowala się podstawową wersją koszulki. Dzięki temu fani mają też wybór.
Kiedyś Nike dostarczał Scudetti osobno i nie było problemu - wówczas można sobie było naprasować gdzie się chciało. Widocznie Adidas ma inna politykę jakości i sam chce zadbać o to, jak jego trykoty będą wyglądać.
Emblematy nie są naszywane, są naklejane.
Kiedyś Nike dostarczał Scudetti osobno i nie było problemu - wówczas można sobie było naprasować gdzie się chciało. Widocznie Adidas ma inna politykę jakości i sam chce zadbać o to, jak jego trykoty będą wyglądać.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jest jakiś powód dla którego sprzedają wszystkie trzy koszulki graczy z pola a bramkarską tylko pomarańczową? Mimo, że są jeszcze zielona i czarna - tą ostatnią chętnie bym kupił, no ale nie mam takiej możliwości
- mrozzi
- Juventino
Masz ten sam problem co ja.Vanquish pisze:Jest jakiś powód dla którego sprzedają wszystkie trzy koszulki graczy z pola a bramkarską tylko pomarańczową? Mimo, że są jeszcze zielona i czarna - tą ostatnią chętnie bym kupił, no ale nie mam takiej możliwości