Mercato (Lato 2016)
- Wojtek
- Juventino
On chyba nie ma nic do tego, skoro mówi się, że w grę wchodzi rozwiązanie kontraktu. Wtedy nie trzeba niczego załatwiać z PSG, tylko z samym IbrąPrincipino pisze:O Agnelli siedział obok Nassera, czekam na nowe spekulacje o transferze Ibry

- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Martial? Ostatnio coś czytałem, że Chelsea chce za niego dać 55 mln, nie wiem jak wiarygodne źródło bo nie byłem jakoś na tyle zainteresowany żeby zagłębiać się w tego newsa.
No to mamy grupę śmierci.
No to mamy grupę śmierci.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Piotrekmmz
- Juventino
No to teraz będziemy mieli świetną okazję się przekonać, czy nasza aktualna kadra jest lepsza, w porównaniu do poprzedniego roku 

- Pabloz9
- Juventino
Nie mam wątpliwości, że tegoroczna jest gorsza, ale chodzi o to, by przyszłoroczna była lepsza od zeszłorocznej.Piotrekmmz pisze:No to teraz będziemy mieli świetną okazję się przekonać, czy nasza aktualna kadra jest lepsza, w porównaniu do poprzedniego roku
"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
- pablo1503
- Juventino
Nie ma co oceniać przez pryzmat LM. Barcelona ma od długiego czasu najlepszy zespół świata, a nie co roku wygrywają LM. To tylko dwumecz. Jeden gorszy wieczór i... pupa.Piotrekmmz pisze:No to teraz będziemy mieli świetną okazję się przekonać, czy nasza aktualna kadra jest lepsza, w porównaniu do poprzedniego roku
A kadrę, przynajmniej na papierze, mamy lepszą. Teraz są klasowi zmiennicy w ataku i w obronie. Za Evre zagra Sandro(tudzież na odwrót). Barzagli i Rugani powinni odciążać Leo i Giorgio. Caceres, jak tylko będzie zdrowy będzie często zmieniany z Lichtsteinerem. Na 3 pozycje w pomocy mamy 4 klasowych zawodników oraz świetnie rozwijającego się Sturaro, który już w tym roku może się stać bardzo ważnym elementem drużyny Maxa. Atak również jest świetnie obsadzony. Na pewno będzie zmiennik, który będzie wstanie coś wnieść do gry po wejściu na boisko. Będzie to Dybala, Mandżukić lub Morata, a każdy z nich jest po prostu lepszym kopaczem niż Llorente. No i jest oczywiście jeszcze Padoin, który obsadzi boki obrony i całą pomoc - poza trequartistą.
Brakuje Nam jedynie '10', żeby Nasza kadra była kompletna.

- Piotrekmmz
- Juventino
Nie powiedziałbym, że tegoroczna kadra jest gorsza od poprzedniej, za to pierwszy skład(moim zdaniem) jest już słabszy :snackgy:Pabloz9 pisze:Nie mam wątpliwości, że tegoroczna jest gorsza, ale chodzi o to, by przyszłoroczna była lepsza od zeszłorocznej.
edit: pablo1503 tylko że mi nie chodzi o samą LM, ba miałem na myśli głównie Serie A, gdzie Max pomiędzy meczami LM może troszkę rotować składem

Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 19:15 przez Piotrekmmz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
No chyba sobie żartujesz, że obecna kadra jest gorsza od zeszłorocznej. :jaw:Pabloz9 pisze:
Nie mam wątpliwości, że tegoroczna jest gorsza, ale chodzi o to, by przyszłoroczna była lepsza od zeszłorocznej.
- jpjp5
- Juventino
nie no wkurza mnie ten marotta, taki biznesman z niego a oddaje pilkarzy za darmo. Moze i potrafi kupowac ale no od sprzedazy to niech sie trzyma daleko. Niech moze ten jego pomocnik zajmie sie sprzedaza. Jak mozna oddawac pilkarza wartego conajmniej 10 mln za darmo??
- Cabrini_idol
- Juventino
Marotta zapytany zaraz po losowaniu o Draxlera na Italia 1 ,, Nie musimy obawiać się nikogo. Draxler ? Jedna osoba nie może miec wpływu na całość. Nasz zespół wygrywał 4 mistrzostwa z rzędu i zostawił dobre wrażenie w Europie po ostatnim sezonie, grając jako grupa a nie jako jednostka [...] Ciężko jest znaleźć piłkarza pasującego do Juve, ale będziemy starać się w ostatnich dniach znaleźć go''
Drugi raz pytany o Draxlera powiedział że problem nie jest ekonomiczny (finansowy). Można się domyślić, że chodzi o zdrowie Draxlera.
Zapytany o Ibre, zaprzeczył o jakimkolwiek zainteresowaniu. Powiedział też, że obecnie na rynku nie ma żadnego gracza który pasowałby do Juve
Tłumaczyłem to sam, więc wybaczcie za błedy, ale sens wypowiedzi jest ok .
Drugi raz pytany o Draxlera powiedział że problem nie jest ekonomiczny (finansowy). Można się domyślić, że chodzi o zdrowie Draxlera.
Zapytany o Ibre, zaprzeczył o jakimkolwiek zainteresowaniu. Powiedział też, że obecnie na rynku nie ma żadnego gracza który pasowałby do Juve

Tłumaczyłem to sam, więc wybaczcie za błedy, ale sens wypowiedzi jest ok .
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 19:21 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 7 razy.

- zabekmj23
- Juventino
ot cała prawda ;pPabloz9 pisze:Nie mam wątpliwości, że tegoroczna jest gorsza, ale chodzi o to, by przyszłoroczna była lepsza od zeszłorocznej.Piotrekmmz pisze:No to teraz będziemy mieli świetną okazję się przekonać, czy nasza aktualna kadra jest lepsza, w porównaniu do poprzedniego roku
grupa lm straszna ale beda wreszcie dobre mecze i wg mnie mamy ciezsze mecze w grupie niz w 1/8 i 1/4 lm w zeszlym sezonie.
Zobaczymy z jakiej mąki Beppe ulepił chleb na ten sezon bo ja tam w jakies duze zakupy juz nie wierze.
- squinter
- Juventino
Grupa, którą momentami za uszy ciągnął Tevez. Takie bezsensowne gadanie...Cabrini_idol pisze:Marotta zapytany zaraz po losowaniu o Draxlera na Italia 1 ,, Nie musimy obawiać się nikogo. Draxler ? Jedna osoba nie może miec wpływu na całość. Nasz zespół wygrywał 4 mistrzostwa z rzędu i zostawił dobre wrażenie w Europie po ostatnim sezonie, grając jako grupa a nie jako jednostka''
Zapytany o Ibre, zaprzeczył o jakimkolwiek zainteresowaniu.
Tłumaczyłem to sam, więc wybaczcie za błedy, ale sens jest wypowiedzi jest ok .
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Czyli miedzy wierszami stwierdzil, ze mamy kompletna kadre? :lol:Cabrini_idol pisze:Marotta zapytany zaraz po losowaniu o Draxlera na Italia 1 ,, Nie musimy obawiać się nikogo. Draxler ? Jedna osoba nie może miec wpływu na całość. Nasz zespół wygrywał 4 mistrzostwa z rzędu i zostawił dobre wrażenie w Europie po ostatnim sezonie, grając jako grupa a nie jako jednostka [...] Ciężko jest znaleźć piłkarza pasującego do Juve, ale będziemy starać się w ostatnich dniach znaleźć go''
- Cabrini_idol
- Juventino
Przykro mi koledzy, wydaje mi się, że rynek dla nas jest zamknięty. Podobnych słów użył Beppe. Oczywiście może to być ściema. Ale któż to wie....
Te słowa : ,, Nie ma obecnie na rynku piłkarza pasującego/godnego Juve '' mogą trochę niepokoić i można sądzić, że zamknęliśmy nasze mercato, niestety.
Te słowa : ,, Nie ma obecnie na rynku piłkarza pasującego/godnego Juve '' mogą trochę niepokoić i można sądzić, że zamknęliśmy nasze mercato, niestety.
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 19:30 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.