Wszystko o Interze
- kuba2424
- Juventino
Przesympatyczny film z happy endem, oby obecny sezon dał autorowi masę nowego materiału filmowego, którym będzie można nieco wzbogacić obecny filmik.
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma...Myzarel pisze: Pytanie ile jeszcze interiści będą wspominać że po zwycięstwie z nami PRAWIE mieli mistrza :D
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dlaczego interiści nie mogą się w końcu pogodzić z faktem, że są po prostu ligowym średniakiem, tak jak kiedyś byli tak i teraz po prostu będą. Wybili się z szeregu na kilka lat a teraz płacz, że wrócili na swoje miejscekuba2424 pisze:Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma...Myzarel pisze: Pytanie ile jeszcze interiści będą wspominać że po zwycięstwie z nami PRAWIE mieli mistrza

- Vimes
- Juventino
Inter: Handanović; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Kuzmanović, Nagatomo; Alvarez; Palacio
Genoa: Perin; Vrsaljko, Manfredini, Portanova, Antonelli; Kucka, Lodi, Cofie; Bertolacci, Santana; Gilardino
Icardi i Belfodil jednak za słabi na pierwszy skład? Kovacić wciąż połamany? Wallace i Taider niegotowi? Rolando zamienił ławkę w Neapolu na ławkę w Mediolanie?
Genoa: Perin; Vrsaljko, Manfredini, Portanova, Antonelli; Kucka, Lodi, Cofie; Bertolacci, Santana; Gilardino
Icardi i Belfodil jednak za słabi na pierwszy skład? Kovacić wciąż połamany? Wallace i Taider niegotowi? Rolando zamienił ławkę w Neapolu na ławkę w Mediolanie?
- livinglegend
- Juventino
Mieli cały okres przygotowawczy na wklejenie Icardiego i Belfodila do drużyny, a wychodzą i tak Alvarezem i Palacio na start, dziwne. Ani Kaki, ani Hamsika z Alvareza nie zrobią. Póki co grają jak za Stramaccioniego, jedyne wzmocnienie to brak "Paliego" Pereiry.
Arrivederci Mauro e David 

- Vimes
- Juventino
Ja to się wciąż zastanawiam po co to było Mazzarriemu? W Neapolu miał bardzo dobrą drużynę i grę w Lidze Mistrzów, a w Mediolanie ma stajnię Augiasza do posprzątania. O pieniądze poszło? Chyba nie, bo Benitez dostaje w Napoli tyle samo, co Mazzarri w Interze. De Laurentiis nie dałby mu tyle co Hiszpanowi czy jak?
- jarmel
- Redaktor
Też się nad tym zastanawiam cały czas. Może dostaje pod stołem od Morattiego jakoś jeszcze raz tyle? To chyba jedyne wytłumaczenie, bo który trener zgodziłby się na taką zmianę.
Co do meczu to straszne nudy, mam wrażenie, że zawodnikom interu nie chce się biegać.
Co do meczu to straszne nudy, mam wrażenie, że zawodnikom interu nie chce się biegać.
#AllegriOut
- livinglegend
- Juventino
Mi się wydaje że miał dość De Laurentiisa. I tak długo z nim wytrzymał, bo to taki sam typ prezydenta jak Cellino i Zamparini, musi być gwiazdą. A jak z Interem zrobi tak jak z Napoli, Moratti będzie jego największym fanem.
Arrivederci Mauro e David 

- pumex
- Juventino
Oglądam ten mecz Interu z Genuą i choć Inter najnormalniej gra słabo, szczególnie w ofensywie, tak nie wyobrażam sobie, żeby przy takiej postawie Rossoblu strzelili jakąś bramkę. Gilardino jest kompletnie odcięty, a reszta to mieszanka średniaków ze słabiakami, którzy nie wiedzą, co zrobić z piłką przy nodze.
Alvarez mógłby być ciekawym zawodnikiem, jeśli prawa noga służyłaby mu do czegoś więcej niż do podpierania się. Środek pomocy Interu jest siermiężny, że hej.
Alvarez mógłby być ciekawym zawodnikiem, jeśli prawa noga służyłaby mu do czegoś więcej niż do podpierania się. Środek pomocy Interu jest siermiężny, że hej.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2013, 18:53 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- koki90
- Juventino
Oglądałem pierwszą połowę od 15 minuty i spodziewałem się dużo więcej szczególnie po Interze. Wydawało mi się, że mając w pamięci ostatnie sezony, ten mecz- z nowym trenerem, grając u siebie będzie z pazurem, jajami, ambicją, wolą walki. Nawet Mazzari spokojny jak nie on. Ciekaw jestem czy coś ruszy w drugiej połowie, natomiast na razie wygląda to tak jakby na rozgrzewkę interiści wypili kocioł melisy.
- Vimes
- Juventino
Dzisiaj podobno ktoś widział Eto'o w Mediolanie. Anży się rozlatuje, więc może to prawda. Jednak poszukiwanie napastnika to dowód na to, że Mazzarri chyba jednak za wysoko sobie nie ceni nowych nabytków.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Oglądam właśnie mecz. Mazzari będzie musiał wykonać kawał dobrej roboty żeby z tych piłkarzy wyciągnąć coś więcej niż top5-6.
EDIT:
Inter wsadzi jakiegoś farfocla koło 80 minuty :]
EDIT:
Inter wsadzi jakiegoś farfocla koło 80 minuty :]
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2013, 19:25 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- SKAr7
- Juventino
Dziś (tzn. od kilku sezonów) to Gilardino jest zwykłym średniakiem, chroni go tylko nazwisko. Za to w Juve chętnie przywitałbym w razie czego Perina, Portanovę i Kuckę. Z tego ostatniego spróbowałbym zrobić podstawowego lewego wingbacka, moim zdaniem poradziłby sobie tam lepiej niż Asa.pumex pisze: Gilardino jest kompletnie odcięty, a reszta to mieszanka średniaków ze słabiakami, którzy nie wiedzą, co zrobić z piłką przy nodze.
Trochę żałuję, że Conte przed Juventusem trenował Atalantę, a nie Bolognię, Udine, albo Genoę.
Ciekawe, czemu Icardi nie grał od początku. Jest niezły.
- Molek big fun juve
- Juventino
To co , Inter na 1 miejscu tymczasowo, jak myślicie, pojawi się zaraz news "Nadchodzą mistrzowie"?
BTW. Widać jednak rękę Mazzariego, Guarin to kocur, szkoda , że nie wpadł gdy była taka szansa.

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe